Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Такаааа връщам се от Лили,няма нищо ново на Есенс,нито на Катрис.неАм думи  ,а и другите им неща са толкова обрани почти нищо няма #Cussing out взех си само бюти блендера на Ебелин от ДМ.

Доволна ли си от бюти блендера?  Grinning

Не питаш мен, но да ти кажа. Ползвам от година гъбката на Ебелин и в сравнение с оригинала ще кажа, че хич не ми харесва. Като всики други имитации е много твърд, не блендва продукта, поглъща почти целия фон дьо тен и страшно трудно се чисти.
Ако няма да го ползваш всеки ден или поне често- вземи на Ебелин.

# 526
  • sofiq
А какво ще кажете за блендерите на прити тайм,цената им е доста прилична?

# 527
Понеже вървяха коментари за кремообразните сенки, искам да споделя моето мнение, от личен опит Simple Smile Кремообразните сенки на Буржоа са в пъти по-добри от тези на Мейбълин. Разликата за мен е в консистенцията, която при Буржоа е по-финна, по-лесна за работа, не се наплъстява  и не се събира в гънките, както при колор тату на Мейбълин. Peace За мен лично като цяло декоративната комзетика на Буржоа е по-добра от тази на Мейбълин. По назад в темата мисля, че бях дала линк за изгодно предложение на кремообразните сенки на Буржоа http://www.fragrancedirect.co.uk/bourjois/bourjois-color-edition … h-5g/invt/0070544р а тук се виждат добре http://erinlouisehunt.com/2014/03/30/bourjois-color-edition-24h-eyeshadow/ Аз лично Мейбълинските сенки не бих си ги купила на редовна цена, смятам, че не си оправдават парите и не бих ги препоръчала на приятелки Simple Smile

# 528
  • където ми харесва
На кое казвате блендер?  Embarassed

# 529
  • Чукарландия
Niniel, тези кремообразни сенки на Буржоа има ли ги в ДМ и/или Лили? Hug
И каква им е цената, моля! Hug

# 530
Niniel, тези кремообразни сенки на Буржоа има ли ги в ДМ и/или Лили? Hug
И каква им е цената, моля! Hug

от тези са останали по 1-2 цвята в Лили

# 531
Изобщо не е твърд бюти блендера,даже напротив.трицветен е и много ми хареса.толкова мека беше гъбката ,че чак ми досташе удоволствие да си нанеса ФДТ.На работа съм , някой може ли да види в каталога до кога са намалени, че от телефона ми е трудно да го отворя .Ще си купя още една да имам , само дано има , ч вчера бяха само някоя и друга бройка. Hug Praynig

# 532
  • Чукарландия
На кое казвате блендер?  Embarassed

Заповядай!  Hug

alvina_maria, благодаря! bouquet

# 533
  • Вестерос
И аз имам на Ебелин, мек е, но забелязах, че също поглъща повече фдт, НО аз друг не съм ползвала и мислех, че е нормално

# 534
Благодаря за мненията, ще го потърся да го пробвам.  Laughing

# 535
  • Сливен
каталога на ДМ е до 28.12

# 536
  • на последния етаж
Astor продават ли се някъде?

# 537
със сигурност са китайско менте, което означава, че може и да са добри, но и да са пълен боклук - въпрос на късмет
Китайско менте имат няколко приятелки, много са доволни, но не са големи кокони като мен и не ги ползват често. Аз реших да не рискувам само на базик си взех от алито на екотулс 4 четки коплект. Много ми харесват. Нямаха мирис, мекички (четката за пудра, руж), добре нанасят, не им падат космите. Смятам да си взема и оригинални от Лили да видя разликата Laughing

и аз имам китайски ментета - както невероятно лоши като изпълнение, така и чудесни, незаменими за мен
имам и оригинални Екотуулс /с тази марка не се залюбихме и туйту  Twisted Evil/, така и оригинални РТ, от които съм в пъти по-доволна - за това ако взимам пак ментета, бих взела на РТ  Grinning

# 538
BBeLLa, не съм сигурна, дали кремообразните сенки  са заредени по щендерите на Буржоа в бг. Аз съм ги купувала от чужбина, а сега ги поръчах от фрагрансдиректа /линкът, който дадох/. Във същият сайт на Мейбълин кремообразните сенки струват 1.50 лири, но цветовете са ограничени. Peace

# 539
  • Чукарландия
за това ако взимам пак ментета, бих взела на РТ  Grinning

+1. Peace
За мен са перфектни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт