Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
РТ е ...? newsm78

# 541
Бижу това са Real Techniques четки.
И понеже не са ти отговори ли за конджак гъбата ето едно видео как се ползва https://www.youtube.com/watch?v=h6HXOHyk3Ew. Аз имам с въглен, която е за мазна кожа.Аз не я ползвам непрекъснато, но може всеки ден да се ползва.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 12:58 от Адриа

# 542
аз не бях доволна от гъбата на ДМ - на мен и посред лято не ми изсъхваше с дни, но други казаха, че нямат моя проблем
иначе ефектът върху лицето беше много добър

# 543
  • Вестерос
със сигурност са китайско менте, което означава, че може и да са добри, но и да са пълен боклук - въпрос на късмет
Китайско менте имат няколко приятелки, много са доволни, но не са големи кокони като мен и не ги ползват често. Аз реших да не рискувам само на базик си взех от алито на екотулс 4 четки коплект. Много ми харесват. Нямаха мирис, мекички (четката за пудра, руж), добре нанасят, не им падат космите. Смятам да си взема и оригинални от Лили да видя разликата Laughing

и аз имам китайски ментета - както невероятно лоши като изпълнение, така и чудесни, незаменими за мен
имам и оригинални Екотуулс /с тази марка не се залюбихме и туйту  Twisted Evil/, така и оригинални РТ, от които съм в пъти по-доволна - за това ако взимам пак ментета, бих взела на РТ  Grinning
Какво е РТ? Аз си търся за ръж хубава по-скоро, защото тези на екотулс за 2 за пудра сякаш и 2 за сенки, не ги разбирам много, но не са скосени като тези за ружа, а аз това ползвам всеки ден, много рядко сенки и пудра

# 544
Real Techniques https://realtechniques.com/
за руж на РТ е с голяма глава, ползвам я и за руж /внимателно/, и за пудра
а тази за пудра ми е огромна, така и не я взех по тази причина
за хайлайт четката им също много харесвам

# 545
Бижу това са Real Techniques четки.
И понеже не са ти отговори ли за конджак гъбата ето едно видео как се ползва https://www.youtube.com/watch?v=h6HXOHyk3Ew. Аз имам с въглен, която е за мазна кожа.Аз не я ползвам непрекъснато, но може всеки ден да се ползва.
Благодаря! Hug
Вчера пробвах гъбата, според описанието на гърба на опаковката, с измиващия розов гел на Мixa. Много е нежна тази гъба, няма усещане за никакво механично въздействие, освен усещането за леко поглаждане на кожата, но може би е така с този измиващ продукт, който е хлъзгавичък. Вероятно масажен ефект би имала само мокра, без да се слага нещо по нея за измиване Rolling Eyes приятна е и толкова. Ще я пробвам по различни начини. Моята е бяла.

# 546
  • Вестерос
Моите са като тези, без тази в средата.

Първата я ползвам за ружа, втората си стои, а от малки ползвам сплесканата за сенки. Тя ли е за блендване?

# 547
Като заговорихте за четки ментета от Алиекспрес, аз също съм много доволна от имитацията на Real techniques. Имам оригиналния и фалшивия комплект за очи, разлика в работата им не виждам никаква. Перфектни са и препоръчвам  Peace

# 548
Момичета, бихте ли препоръчали шампоан без сулфати?
Здравей, аз съм трайно изправена и понеже трябва да ползвам шампоан без сулфати взех първия път от фризьора за найсе... лева, много ми дойде скъпо и след това ползвах няколко, но Сайъс с кератин е супер за моите цели. На теб за какво ти е без сулфати, пак ли заради изправянето?

# 549
Алверде имат шампоан без сулфати, за скромните 4.50 в сравнение за 20 и ... в аптеките. Не е лош, скалпът не ме сърби, и боклуците по главата ми са по-малко. Кофти е, че не се пени много (безсулфатните го имат това свойство, имат други пенители) и не мога да се ориентирам дали съм си измила косата добре. Като изключим това, добре ми понася.

# 550
  • София
Препоръчах Color tatoo   Creme de nude  защото при мен наистина върши повече от перфектна работа като база , а аз правя различни гримове  не само ежедневни и леки . Никога не ми са се събирали в гънките и гримът не мърдат докато не ги махна. Аз не фиксирам с телесни сенки или пудра  и пак блендвам после чудесно.  Нанасям и с четка и с пръст ,спред това какъв грим ще правя и как съм се настроила  Grinning За  другите цветове не мога да кажа не съм ги ползвала.
Относно гъбката на Ебелин за мен тя не става за фдт  , твърда ми е и поглъща всичко  , но пък за блендване на коректора ми върши идеална работа.  Peace

# 551
Момичета, някой ползвал ли е тези: https://www.aliexpress.com/item/Pink-Professional-7-pcs-Makeup-B … 010608.0.0.7mWZpL

Днес ги поръчах, много ми хванаха окото.
Нищо особено не са, дръжките се белят просто от стоене. Малките четки са твърде тънки и изобщо не се сещам за какво могат да се ползват. Тази с гребенчето е без гребенче, чупи се само докато го гледаш.
Апликатора се скапва за нула време. Изобщо... зарадвах те. Blush

# 552
Момичета, някой ползвал ли е тези: https://www.aliexpress.com/item/Pink-Professional-7-pcs-Makeup-B … 010608.0.0.7mWZpL

Днес ги поръчах, много ми хванаха окото.
Нищо особено не са, дръжките се белят просто от стоене. Малките четки са твърде тънки и изобщо не се сещам за какво могат да се ползват. Тази с гребенчето е без гребенче, чупи се само докато го гледаш.
Апликатора се скапва за нула време. Изобщо... зарадвах те. Blush
Бижууу, хахахахахахах много яко Grinning направо се смея с глас тук Simple Smile благодаря ти, поне не са скъпи Simple Smile

# 553
Аз перлени кремообразни сенки на Мейбълин нямам, имам 3те, които съм показала и черната.
Creme De Rose полчвам почти ежедневно. Нанасям Инглот 390 отгоре и това ми е грим без грим.
Creamy Beige не фиксирам с пудра, а нанасям светли сенки, после по-тъмни. Идеална е за котешко око с очна линия.
Скрит текст:
Тук се ползва еквивалентът на Мак, но може да се придобие представа:

Creme De Nude ползвам с цветни сенки, но когато искам да са с по-лека наситеност
Черната ползвам за опушен грим с ярки цветни или дуохромни сенки.
Не съм правила тест да видя кои по-бързо се събират (Майбълин или Мак), но ми се струва, че е еднакво като време. На Мак стоят по-сухи и по-наситени с пигмент и за това стават на парцали ако не действам наистна бързо.

# 554
каталога на ДМ е до 28.12
Благодаря ти  Hug

Не мога да поръчвам от Алито ,проста съм и това е.

Общи условия

Активация на акаунт