Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Ето това е червилцето

номер 4

имам и на мейбалин такъв тип червило, на голдън е по-добро.
днес пробвах това червило, т.к. майка ми си го беше купила и останах очарована от цвета и и трайноста.

# 601
Честита Коледа!
Имате ли наблюдения върху базата за сенки на Аура, много течна ми се видя
http://www.beautifullsin.com/2016/09/aura-prime-me-eye-shadow-base.html
Уф значи не Confused
А на Ейвън как е?

# 602
На Ейвън не е особено добра. И с нея, и с коректор резултатът е еднакъв. Не мисля, че прави сенките особено дълготрайни.  Peace

# 603
Много пъти съм писала, че харесвам тази на Ейвън, при моя супер мазен клепач е в пъти по- добра от какъвто и да е коректор като база, като основната разлика, е че сенките не се събират никога с нея, забравих какво е това откакто я ползвам. За 5 или по- малко лева си заслужава и още как. Друга база не съм ползвала, но не ми и трябва предвид Ейвънската и то на тази цена. Целта е да изравни тена на клепача, няма как да прави сенките по- пигментирани, още повече като са боклукчави.
Базата засъхва и финиша е супер матов, което помага. Аз лично ползвам прозрачна пудра над основата и/или над нанесените сенки, че клепача ми се омазнява неприятно след часове и цвета поизбледнява. На мен, лично, не ми е проблем.
Издържат докато ги махна, но не ползвам дрогерийни сенки.

# 604
Ще видя каталога на колко са сега ,може да ги поръчам.ще си взема сенките на Мейбълин 24 часа,но искам и база за сенки да имам ,не винаги ще се ползват ,все пак имат цвят и на даден грим няма да са ок

# 605
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Лично мнение малко извън темата - вземи си базата на АртДеко в черно бурканче...около 13-14лв и няма драми и сравнение с другите дрогерийни.

# 606
Лично мнение малко извън темата - вземи си базата на АртДеко в черно бурканче...около 13-14лв и няма драми и сравнение с другите дрогерийни.

Преди време имах тази база. Не ми хареса. Задържа сенките, но не е матова, а леко перлена. Върху нея сенките по-трудно се преливат. В един момент започна да става на парцали като я нанеса на клепача. Трудно се вади от бурканчето с пръсти.

# 607
Сега базата на Ейвън е 6лв,ще я пробвам

# 608
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Преди време имах тази база. Не ми хареса. Задържа сенките, но не е матова, а леко перлена. Върху нея сенките по-трудно се преливат. В един момент започна да става на парцали като я нанеса на клепача. Трудно се вади от бурканчето с пръсти.
Разбира се, въпрос на вкус.Да, перлена е, но на тънък слой никога не ми е затруднявала преливането.Ползвах я над година и добре затворена на тъмно не ми стана "на парцали".Това с бъркането в бурканчето не е приятно, но с твърда четка със синтетичен косъм си реших проблема.

# 609
Аз съм чувала много хубави отзиви за базата на Есънс, но вече не я предалгат. А базата на Катрис? newsm78

# 610
Момичета, кой сух шампоан не оставя много бели следи и е подходящ за руса коса? Четох много, но друго е да споделим опит Simple Smile

# 611

АртДеко имат и минерална база тя не е перлена, не е в бурканче, нанася се по-лесно консистенцията  е различна  ето това е : https://artdeco-cosmetics.bg/baza-za-senki-za-ochi-s-minerali

# 612
Момичета, кой сух шампоан не оставя много бели следи и е подходящ за руса коса? Четох много, но друго е да споделим опит Simple Smile
Аз се родих с този на ДМ от тяхната марка Балеа, мисля беше. Има за руса и за тъмна коса варианти и е около 4 лева.  Peace

# 613
Аз се родих с този на ДМ от тяхната марка Балеа, мисля беше. Има за руса и за тъмна коса варианти и е около 4 лева.  Peace
Още днес купувам Simple Smile

# 614
Още днес купувам Simple Smile
Имат и един малко по-скъп, той няма варианти за различна коса. Да не се объркаш с него, не го знам как е като качество. Аз съм със светла коса и съм много доволна от този. Използвала съм на Сайъс, Шварцкопф и последно на марката на Лили - Велнеа (няма такъв боклук, а и е скъп, нищо не прави, имам чувството, че мога да си изпръскам целия флакон и пак няма файда...поне на мен не ми допада). Peace

Общи условия

Активация на акаунт