Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Щастлива мама на 3 слънца
Спиралата за вежди на Лореал за мен е номер едно.
Може ли линк ?

# 631
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Може ли линк ?

http://www.beautifullsin.com/2016/04/loreal-brow-artist-plumper.html
Доколкото знам вече я има по щановете на марката.

# 632
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси
Може ли линк ?
Мерси

http://www.beautifullsin.com/2016/04/loreal-brow-artist-plumper.html
Доколкото знам вече я има по щановете на марката.

# 633
Здравейте, мнения за сенките Essence Quattro?  newsm78

# 634
Здравейте, мнения за сенките Essence Quattro?  newsm78

Кои цветове по-точно? Като цяло според мен палитрите от 8 цвята са по-изгодни и по-сполучливи като качество.  Peace

# 635
Момичета, ползвали ли сте нещо на лолипоп и по-специално сенките ? Тези които са пълнители и са произведени в Италия. Имате ли някакви отзиви ?

# 636
Момичета, ползвали ли сте нещо на лолипоп и по-специално сенките ? Тези които са пълнители и са произведени в Италия. Имате ли някакви отзиви ?
И аз се интересувах от тях, гледала съм клипове и питах тук в друга тема. Общо взето не са нищо особено, а цените им са доста надути и се отказах. Ето едно мнение на професионален гримьор, вероятно ще ти бъде от полза.
https://www.youtube.com/watch?v=kON-sq0hMzw

# 637

Кои цветове по-точно? Като цяло според мен палитрите от 8 цвята са по-изгодни и по-сполучливи като качество.  Peace

Спряла съм се на 05 to die for .. Иначе преди имах палитра от 8 цвята all about roses, но нещо не ми харесаха как ми стоят и ги подарих  Grinning

# 638
BeautyMR,
Точно тази четворка я имам и преди години ми беше любима и я ползвах с голям кеф. Сега имам много други палитри и отдавна не съм посягала към нея. Не е лоша, много й се радвах, но не е и нещо изключително. Със сигурност обаче е по-добра от осморката All about nudes (най-лоша от този тип палитри, имам и четирите). Мисля си, че ако харесваш златисти цветове, All about bronze осмократа в комбинация с тази четворка ще ти вършат чудесна работа като бюджетни сенки. Използвай база за по-наситен резултат.  Peace

# 639
esmeralda23 благодаря много  bouquet

Момичета, вие каква база за сенки използвате и сте доволни от нея?

# 640
Аз съм много много доволна от базата на Avon, обаче четох, че много от потребителките тук не са, та явно е строго индивидуално и това bouquet

# 641
  • Варна
Ако някой все още е на вълна коледни аромати, да споделя, че вчера купих този комплект душ-гелове на Жая:

Само последните два са изключение от зимната тенденция - единият ухае на дъвки, а другият на кола Simple Smile
Но първите три са точно в целта - джинджифилови сладки, курабийки, шоколад Heart Eyes

И цената е супер прилична - около 12 лева за комплекта.

# 642
Аз ползвам базата за сенки на Avon от месец-два. Когато започнах да в ползвам, сякаш бях по-доволна. Сега започна да стои някак си на петна и по-суха върху клепача ми, не се разнася или по-скоро не покрива равномерно. Въпреки това ми е ОК за сега, защото изчезна проблема с попринцип мазния ми клепач, матира добре. Сенките също се задържат.

Видях вчера в Лили, че са заредили палитра за контур на Аура. Някой ползвал ли я е и какви са отзивите?
Търся си палитра за контур, но никъде не мога да намеря кремообразната палитра за Катрис, а другата ми изглежда доста слабо пигментирана. На Есенс също ми изглежда слабо пигментирана..Някой беше писал за стика и прахообразното дуо на Мейбълин, че са нетрайни и изчезват бързо. Crazy Сега наистина не знам какво да взема.
Преди като влезех в ДМ/Лили, не излизах без поне 5 продукта. Сега от както чета темата, се замислям за всяко нещо, което реша да взема и за това какви са коментарите за него тук.  Mr. Green И излизам без нищо или най-много с нещо, за което има много положителни коментари.

# 643
  • на последния етаж
Тайга, от къде е комплектът на Жая и какво количество е всяка бутилка? А за червилото и хайлайтъра на Катрис можеш ли да споделиш впечатления? Благодаря!

# 644
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Комплектът на Жая го видях в Метро.Големи опаковки бяха по спомен.

Общи условия

Активация на акаунт