Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Честит Никулден на всички и на именниците по специално!
Много сте активни момичета.Браво!Аз спя много.Като легна и съм готова.  Laughing Даже си прилягам и на обяд,което преди рядко се случваше ужас...Заспивам като пън.Косата ми капе.Станала е една суха.Чувствам се хем гладна,хем като помисля за храна и ми става гадно.Не знам какво да готвя вече.И при вас ли е така?Качила съм около килограм,два за сега...  newsm78

# 181
Аз си бях купила първоначално само крем за гърди на Chico, вчера си взех и на Mustela с двойно действие против стрии и има и лак за нокти червеничък Opi към него като подарък.  bouquet Много съм доволна.

От каква аптека си го взе? Да я търся тази промоция?  Grinning И 50лв ли беше? Преди 3год.беше 35  Crossing Arms

# 182
Момичета, помощ! Мъчи ме хрема с адско главоболие. Не съм пила никакви лекарства, иска ми се да пробвам с нещо домашно. Идеи за ефикасен лек за главоболие?

# 183
Момичета, помощ! Мъчи ме хрема с адско главоболие. Не съм пила никакви лекарства, иска ми се да пробвам с нещо домашно. Идеи за ефикасен лек за главоболие?

Много зависи от какво е главоболието. Аз не знам домашни лекове много, но мен ме боля преди 1 седмица като лежа по гръб или настрани, и нали слава богу още може да се лежи по корем, като легна така и се оправях. И заради това реших, че е проблем с някой нерв или нещо връзка по гърба, не знам и аз. Правих разни упражнения, малко велоергометър и ми мина.  #Crazy Joy Joy

# 184

Много зависи от какво е главоболието.

Мисля си че е от хремата. Болката е точно в слепоочието и над веждите. Ще се побъркам вече. Sad

# 185
Devilment и аз от снощи бях с главоболие и се надявах днес да изчезне, но не. След един парацетамакс вече го няма. И моето беше в слепоочието  Confused

# 186
Ако имаш синузит, можеш да вземаш Цнабсин, хомеопатичен е и болката може да намали. Има още и Синупред.

# 187
  • велико търново
Относно хремата,аз съм стакава вече 1 месец....ужасна е почнах да си капя капки взех да се чистя с едни зелени сополи у ги спрях пооправих се за 2 дена и пак съм задънена Sad

# 188
  • Сопот, Пловдив

Аз бях така преди няколко седмици. Хрема, премина в синузит и ужасно главоболие. От хомеопатичните пих Коризалия, Инфлуцид и Осцилококцинум. Само последното имаше ефект. Пръсках в носа и със спрей с физиологичен разтвор. Правих инхалации със сол и сода бикарбонат. Изпих огромно количество фреш от грейпфрут. Не знам обаче дали нещо помогна или просто си му дойде момента да ми мине.

# 189
Първо честт Никулден на всички! Simple Smile

Много зависи от какво е главоболието.

Мисля си че е от хремата. Болката е точно в слепоочието и над веждите. Ще се побъркам вече. Sad

Мен от известно време ме наболява заради синузита, както и скулите, особено вечер и си топля морска сол. Имам една торбичка, слагам си я в микровълновата и така си правя няколко курса. След второто затопляне ме отпуска и засвам сокойно.

Момичета, да ви се оплача, имах проблем с гърлото, преди време бях писала, че нещо ме дразни, дави от време на време плюя кръв. Казах на доки от ЖК и той ме прати при УНГ. Той пък ми пусна гърлен секрет и се оказа, че имам бактерия - heamophilus influenzae. Поразпитах лаборантката и тя каза, че това била бактерия, която причинявала гнойни ангини и възпаления на гърлото, ларинск, фарингити... Отидох при док от УНГ той ми вика - ами ти си бременна, не може да взимаш антибиотици сега смучи хапчета за гърло, билкови. Това не ми вдъхна доверие, звъннах на док от ЖК и в четвъртък сутринта се разбрахме да ида, за да види изследванията. И така... Изказах си мъката.

Приятна вечер на всички!

# 190
Сещам се за твоя случай, нали и при мен се случи веднъж. Но от тогава, да чукам на дърво, не ми се е случвало.
Уххх , гадничко е това Sad особено като не може да лекуваш сега Sad
То напук сега на човек всичко ще му се случи Sad
Консултирай се, ако трябва и с друг УНГ .

# 191
Ще изчакам да видим док от ЖК какво ще каже в четвъртък. Той ме вика направо в болницата, където е завждащ отдление Патологична бременност, сутринта, когато е визитацията и са всички доктори на куп. Надявам се да не се развие още повече тая бактерия, че не искам гнойна ангина или някакво друго възпаление точно сега... Дано не окаже и влияние на детенцето ми.
Ще пиша пак в четвъртък да кажа какво е станало.

# 192
Стискаме ти палци - всичко ще е наред  Peace

# 193
Аз имам стафилококи в гърлото. Мисля че вече съм расправяла за това. Лекувах се с антибиотики различни по антибиограмма. Само където съсипали ми имунна система и излезли и гъби. Като стане зле правя ударно гаргари няколко пъти на ден с солена вода и 20 капки тинктура от невен и другия вид е вода с супена л кислородна вода и 20 капки клеева тинктура. Като чистя зъби правя гаргара и с вода за зъби. Носа промивам с солена вода. В някои аптеки правят кафяви капки колларгол от сребро. Като капеш в носа, убиват бацили там, а после стича по гърлото и него го почиства. А от аб имам чувство че стават по агрессивни...

# 194
Ехооо привет, мамчета  Wink много време не съм писала, а Вие сте хипер активни, едвам смигнах да изчета всичко Simple Smile Давайте съвети за целулит Shocked Такова животно не съм имала до сега, а миналата вечер забелязах, че се е появил Sad Помагайте

Общи условия

Активация на акаунт