Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, имате ли фейсбук група. Ако има, моля някой да ми пише,за да дам имейл да ме добави

# 301
Момичета, има ли в Токуда лекарска комисия, която може да ми продължи болничния при бременност?

Имах тридневен престой в болницата и ми дадоха 30 дни болничен като ми казаха, че за удължаване трябва да ида "в което и да е дкц с комисия"...странно ми се стори. Днес се консултирах с личния ми лекар, който е в Софиямед и каза, че няма как комисията от там да ми подпишат болничен и да ходя в Токуда, заедно с талон No. 6, който той ми издаде...но защо тогава въпросната сестра от Токуда ме прати в друго здравно заведение?! Много се обърках  и притесних, защото болничния ми е до 04.01 и се чудя покрай празниците дали ще успея да го продължа.

На мен личната лекарка ми каза, че може да ми даде максимум 14 дни, а от там нататък доктора, който ми води ЖК.

# 302
Да, точно така е hristina8628 .
След болницата, болничния ти го издава вече АГ по ЖК с ЛКК - баси абревиатурите Simple Smile : ) Simple Smile

# 303
Gerilin, ти при кого ходиш на ЖК в Токуда? Малко странно ми се вижда да те изпращат да си търсиш сама комисия?

# 304
  • Sofia
Gerilin, ти при кого ходиш на ЖК в Токуда? Малко странно ми се вижда да те изпращат да си търсиш сама комисия?
Не ходя на ЖК, а при Илиев на прегледи само (той не води ЖК). И всъщност аз не се записах никъде на ЖК, като той ми беше потвърдил, че проблем с болничните няма да имам и дано да е така....ще чакам понеделник да се чуем и да ми обясни.  newsm78

# 305
Здравейте момичета! За първи път ви пиша, надявам се да ме приемете в групичката на бъдещите юнски майки. Минахме първоначалните изследвания и ранната морфология и за сега всичко е нормално и вече мога по-смело да си мисля за бъдещето с малкото човече.Утре трябва да ми разчетат и резултата от БХС, надявам се да няма неприятни изненади. Термина ми е на 15 юни - втора бременност, вече шкембо започна да се пооформя, някак си изведнъж. Баткото февруари месец ще стане на 4г.,кога порасна ...колко бързо минава времето. Както на повечето от вас ни казаха, че не е сигурно за пола, но засега прилича на момиче.Simple Smile Таткото не вярва:-) Желая на всички леко бременее и хубави и здрави бебоци на финал.

# 306
Svetulka_, добре си дошла!  Hug
И аз съм със същият термин и с предположение за момиченце  Heart Eyes Пожелавам ти резултатите ти да са добри и през юни да гушкаш здраво бебче! bouquet

# 307
Само при мен ли Фейсбук пуска постоянно всякакви неща за бременни и бебета? Всечко знаят.....

# 308
Само при мен ли Фейсбук пуска постоянно всякакви неща за бременни и бебета? Всечко знаят.....

Така е и при мен. Получава се по този начин, защото гугъл следи какви сайтове гледаш предимно и ти ги предлага във фейсбук. Така е направено. Аз последната седмица гледах много неща за новородени и фейсбук в момента само тях ми предлага.

# 309
Момичета хайде и тук да се похваля преди малко се връщам от БХС вървим 2 дни напред отговаряме на 13+1 на 80% мъж казаха и съм много щастлива Hug

# 310
Svetulka_, добре си дошла!  Hug
И аз съм със същият термин и с предположение за момиченце  Heart Eyes Пожелавам ти резултатите ти да са добри и през юни да гушкаш здраво бебче! bouquet
Благодаря ти Eli_14. Дано всички се зарадваме със здрави бебенца през Юни. И при БХС казаха, че стойностите са добри с нисък риск Simple Smile

# 311
  • велико търново
Лелеее много сте активни,браво на вас  Wink аз преди няколко дноидигнах няква температура 37,2 и пак хремата хадна Sad и сега ми изкочиха 2 стреснужки наведнъж ухас много ги мразя,днес съм на банкет но още се чудя дали да ходя,не мога да пия не мога да играя Sad  а бебчето....нз ама мен вече ми е трудно навеждането,нещо ми подпира Simple Smile иначе съм екстра скоро не ми е прилошавало

# 312
Стреснужки? Не съм чувала тази дума досега. Много интересно да се види пол в 13 седмица. На мен ми казаха да не се надявам преди 14-15 най-рано, така че ние яе изчакаме до 18 Simple Smile

# 313
  • варна
Днес най-накрая мина и моята ФМ. Всичко е наред с бебчо. През цялото време не спря да се върти. Мисля, че тук някой беше писал, че фреш от цитруси успокоявал бебето. Е мога да кажа, че не е вярно. Иначе на микробиологията ми излезе някаква бактерия, която не съм я чувала и сега ще съм на АБ и вагинални глобули Sad Вече съм по- спокойна и ако може искам и аз във фейсбук групата. Grinning

# 314
Чак да пиеш антибиотик. Не става ли само с глобули? Имаш ли симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт