Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета. Изписали сте света ! Simple Smile Както писах и в групата във фейсбук - изглежда ще си имаме момиченце, ако не са объркали. Наложи ми се да ходя при д-р Сигридов, защото в Надежда, д-р Георгиев много настояваше да пия Аспирин протект, след което бях на ЖК и Арабаджикова, също настояваше и мен много ми кипна. Отидох при Сигридов, който знам че е светило в тази област. Каза ми, че нямам никакъв проблем, а дори да имах се правят генетични изследвания преди да се пие аспирин протект или фраксипарин, и наче е супер безотговорно, което всъщност беше и причината ми да отида при него, защото не се доверявам на едно изследване с ехограф, за поставяне на диагноза. В Надежда не ми казаха и пола, Сигридов ми го каза, както и че съм имала двуяйчни близнаци, но сега само момиченцето е живо, а другия плоден сак е там, но е без бебе. Явно се е случило на много ранен етап това.  В Надежда и това не ми казаха. Сега след като го разбрах, се сетих че Георгиев, като бях на скрининг при него ме пита по едно време: "Едно ли ти каазаха, че е бебето ?" И аз му казвам да, нещо друго ли видяхте. И той: "Не, не едно е!" От това си правя извода, че може само той да е видял, но да го е скрил от мен, което много ме ядоса.

Сега се чудя дали съм направила правилния избор с Надежда. Платих си вече пакета за женска консултация и мисля да раждам там, защото ми допадат условията, но ще ходя за второ мнение всеки път, защото имам съмнения вече. Посяли са ги в мен и сега няма оправия.  Joy

Пуснаха ми всичките изследвания и като излезнат, ще ви ги постна тук да кажете мнение. Simple Smile

Бравоо, много хубаво,че са ти казали пола. До колкото чета по форума за момиче всички се съмняват в началото,а ако е  момче си се виждало хубаво... Но и до колкото си спомням ти искаше момиченце;))
Аз днес съм на първи преглед при доктора който ще ми води ЖК от Надежда, надявам се да пуснем кръв, урина, да ми  мери кръвно, кг (дано съм в нормата) иии силно се надявам да ми каже пола ии да бъде страхотна Коледна изненада Simple Smile Пък да видим.... Hug
Весело посрещане на празниците на всички  newsm76 cold baloni

# 706
Офф, чудя се дали мога да пия Лимфомиозот. Излязъл ми е лимфен възел под ухото. Сигурно заради моите проблеми с ушите. Sad

# 707
Момичета,
снощи заспах с анцуг, който доста ми е стягал долу ниско, точно където е бебчо. Обикновено спя по бельо или по свободна дреха. Не нося и стегнати дрехи, но не знам от какъв зор снощи така съм си легнала.
Много ме е страх да не съм му направила нещо или деформирала.
Чувствам се като най-лошия човек на света.

# 708
Споко, всичко ще е наред. Още има достаточно място вътре.
Аз пък поредната нощ не можах да заспа. Чак съм заспала в 6 сутринта Sad

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 14:16 от Karjala

# 709
  • варна
Офф, чудя се дали мога да пия Лимфомиозот. Излязъл ми е лимфен възел под ухото. Сигурно заради моите проблеми с ушите. Sad

Прочети листовката, там трябва да пише.Когато бях болна исках да пия едни капки за кашлица на същата фирма и там изрично пишеше, че не са подходящи за бременни  Peace

# 710
Пише да се посоветвам с лекаря. То мисля че на цялата хомеопатия така пише. Сега съм сложила памуче с ракия, дано възелче ще спадне....
Токущо видях, че са ми платили болничен, който е до 16 декември. Доста бързичко. Simple Smile

# 711
Здравейте, момичета, изписали сте толкова много  Crazy
Аз се опитвам да спя на  страни, но често се събуждам по гръб.Преди да забременея пък почти не можех по гръб да спя, но сега спя ли на страни все ми изтръпват ръцете или усещам притиснати гърдите си към леглото  Confused Много е неприятно, като се прибера в БГ мисля да си взема възглавница, че вече коремът си проличава.
Има друго, което ми пречи повече - киселините.Беше писано, че на една от вас са изписали Бианацид, а аз имам под ръка и снощи реших да взема едно.То не бяха гримаси и мръщене, а нашите се спукаха от смях и така като ми прилоша хайде в банята.За щастие ми се размина, но толкова ми беше с хапчето 2 мин смучене  Sad Дайте съвет срещу киселини.Хапвам си нормално, но почти от всичко се появяват.
П.С. Една хрумка за новата тема  Grinning Юнската мама очаква коледно подаръче.Какво ли ще е то:пърхане или ритниче?

# 712
Момичета знам че е нормално да ни боли кръста, обаче имам едно странно усещане като почна да чистя се засилва усещането е като правя крачки и директно ме хваща кръста само от лявата страна. В крайна сметна не мога да спра да си чистя къщата... обаче някоя да каже някакъв лек да облекчаваме болките в кръста?

# 713
  • Sofia
Момичета знам че е нормално да ни боли кръста, обаче имам
едно странно усещане като почна да чистя се засилва усещането е като правя крачки и директно ме хваща кръста само от лявата страна. В крайна сметна не мога да спра да си чистя къщата... обаче някоя да каже някакъв лек да облекчаваме болките в кръста?

И аз имам дни, в коите ме боли. Оплаках се на док и той мк лаза да пия ношпа. Но доколкото знам от мои близки, които скоро родиха, кръст си боли и това е Wink

# 714
  • Добрич
Аз болките в кръста за сега ги търпя.Имах доста болезнен цикъл преди и сякаш съм свикнала с болката там.За сега е търпимо,дано не се налага да взимам някакви хапчета,че не съм им фен. Simple Smile

# 715
  • София
Здравейте,
Аз съм съвсем нова тук и общо взето се старая да чета всичко изписано. Бях миналата седмица при д-р Георгиев в Надежда на преглед и ми "предсказа", че ще си имаме момиченце  Crazy
Сега се моля всичко да му е ок. Иначе Eli_14 проблема с киселините и аз го имах, мн мн силни киселини и то от всичко. В началото пиех газирана вода, което помагаше.... но след това просто не вечерях ям до към 16часа и мисля,че киселините ми драстично намаляха. Сега почти нямам  ooooh!

# 716
Аз също бях при д-р Георгиев и не съм доволна. Сменила съм го за момента, да видим как ще е другата.

# 717
Аз пък съм много доволна от Георгиев.Била съм 2 пъти при него

# 718
Аз съм после при Кръстев;)) Ще видим как ще е  Hug Hug

# 719
Аз съм после при Кръстев;)) Ще видим как ще е  Hug Hug

Ти ли си го избра или те ти го избраха?Виждала ли си го наживо?

Общи условия

Активация на акаунт