Парфюмни размисли и страсти - 205

• 107 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Виена
Момичета, впечатлена съм от парфюмерийните познания, които имате и от описанията, който правите. А, аз като един лаик, разчитам на вас да ми препоръчате нов аромат. След Thierry Mugler Alien не мога да си харесам нищо друго, а ми се иска да внеса малко разнообразие. Иска ми се нещо шлейфово, запомнящо се. Може би дървесно, може би малко ориенталско, но не сладникаво.

Виж и Love Chloe. Дървесен и пудрен, траен и запомнящ се, много женствен.

# 331
  • Чукарландия
Love Chloe е траен и запомнящ се, много женствен, да. Но при мен е много цветен - нищо дървесно не откривам в него. Peace

# 332
Получих си Noir Exquis-а. Първата ми мисъл беше "боже, това мирише евтино". Много ми е синтетичен. При тези ноти очаквах чисти, натурални аромати. Има нещо, което не ми се вписва и ме отблъсква. Къде в търговската мрежа го предлагат, за да подуша за сравнение, може пък да съм попаднала на менте? Имам чувството, че и развитие не забелязвам, също като при ментетата.

# 333
И моята първа мисъл беше такава, но след 4 дни се обърна наобратно. Толкова нямах търпение да го придобия, че ми струваше 176 лв! ooooh! Сега като му гледам цената ми се плаче, ама...

# 334
И моята първа мисъл беше такава, но след 4 дни се обърна наобратно. Толкова нямах търпение да го придобия, че ми струваше 176 лв! ooooh! Сега като му гледам цената ми се плаче, ама...
Това е добре, може пък да му трябва време да се покаже. Ще почакам.

# 335
  • София
Много е красив Noir Exquis! Много! Имах удоволствието да се запозная с него, благодарение на парфюмно другарче bouquet.
В dry-down-a за мен е идентичен със Sensuous на Estee Lauder и това е чудесно.

# 336
Oleander, любопитно ми стана за Ichnusa. От къде се сдоби с него?
Интересно ми е, тъй като прекарвам много време в Сардиния, какъв аромат са избрали да я представя. Споменала си смокиня, прочетох за зелени нотки и много типичната за тях мирта, която използват и в кухнята.
Това е старото име на острова, вероятно знаеш, освен че е и марка много добра бира Wink

# 337
Ох, и аз си получих днес бутилчето от Noir Exquis. Оправя ми настроението в иначе малко кривия ден, без него досега да съм хванала гората вече.  Laughing

# 338
Получих си Noir Exquis-а. Първата ми мисъл беше "боже, това мирише евтино". Много ми е синтетичен. При тези ноти очаквах чисти, натурални аромати. Има нещо, което не ми се вписва и ме отблъсква. Къде в търговската мрежа го предлагат, за да подуша за сравнение, може пък да съм попаднала на менте? Имам чувството, че и развитие не забелязвам, също като при ментетата.
Изводите какви са от този ти опит? Според мен, би трябвало да са, да не купуваш само по възторжени описания и по възможност да търсиш проби. Казвам го много добронамерено, без капка упрек или нещо такова. Грешки стават винаги. Много скъпо и ценено нещо за един човек е безсмислица за друг. Да не говорим, че възторжениете описания, чисто психологически те подготвят за нещо свръх, горкият парфюм е натоварен с такива очаквания, че накрая не издържа на напрежението.
Така, че е най-добре да разбереш сама за себе си какво харесваш. Успех следващия път. bouquet

# 339
Паефюмите са емоция, нали? И в моментите на най-силни емоции не оставяме другите да избират за нас, нали?  Wink
А и колко от тук пишещите споделиха, че техни близки не се наемат да им купуват парфюми като знаят, че са ценители и уважават паефюмерийния им вкус. Какво остава да се избира парфюм по броя възклицания в поста на някой Simple Smile

# 340
Дами, случвало ли ви се е да намразите много любим парфюм след неприятност, която ви се е случила, докато сте го носили? Има ли шанс любовта да се върне?

Това ми се случи с моята любима, многообичана Офелия на Хийли. Не мога да я нося и това е... Даже съм го пуснала за размяна, но се чудя дали да почакам.

# 341
Прави сте, разбира се. Просто на този парфюм не се предлагаха проби, та така. Хубавото е, че е унисекс, та мога да го шитна на някое от децата или на ЛМ  Grinning То по едно време и така се навивах, че за подарък го купувам, ама тайно му се точех. Ще видим, може да се промени възприятието ми през следващите дни.

# 342
Дами, случвало ли ви се е да намразите много любим парфюм след неприятност, която ви се е случила, докато сте го носили? Има ли шанс любовта да се върне?

Това ми се случи с моята любима, многообичана Офелия на Хийли. Не мога да я нося и това е... Даже съм го пуснала за размяна, но се чудя дали да почакам.
Разбира се.
 Махай го не ти трябва, няма да се върне любовта. Парфюми бол ще намериш нова! Hug bouquet

# 343

На мен ми се е случвало само да намразя парфюм заради човека, който го носи. Но и това, което пишеш, е разбираемо. Мисля, че ако е започнал да ти създава някакви неприятни асоциации, едва ли ще се отърсиш скоро от тях.

# 344
Аз така размених Коко мадмоазел  Sad
Прибирах го, вадих го, не и не, задушавах се.  Минаха вече 5-6 години, мисля да го пробвам пак пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт