По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
А гелчето има ли го в Лили или ДМ? Или само в аптеките?

# 241
Не съм го виждала в дрогериите, Даже и в аптеката Адонис в София го нямаше и си го поръчвах.
Да ви кажа ползвах го 4-5 пъти, нито ми охлажда, нито ви загрява, аз ли съм странна, не знам, но не усещам нищо Rolling Eyes  При мен обаче косата ми се омазнява доста по-бързо и ми се появи страшен сърбеж и пърхот и го спрях. Не знам дали е от него, но пък съм ползвала само домашните си маски, които ги ползвам от година две

# 242
Аз в няколко аптеки питах в Стара Загора и го нямаха още преди 2 месеца. Дори и в Марешки нямаха, където се предлага по принцип до колкото знам от форума...  ooooh!

# 243
  • sofiq
Гела се продава само в аптеки,може да се намери и в козметични салони,но там работят с огромна надценка. Peace

# 244
Гела се продава само в аптеки,може да се намери и в козметични салони,но там работят с огромна надценка. Peace

Благодаря!

# 245
  • Варна
 Предполагам,че сега след празниците на повечето места ще го заредят. В ибей и амазон си е наличен при повечето търговци така,че не е спрян от производство. То на тая цена.....спокойно може да му се намери заместител.

# 246
Благодаря! Simple Smile А някой ползвал ли е шампоана против косопад на здраве актив форте?

Аз, има ефект при мен.
мерси Simple Smile

# 247
И аз съм го ползвала, не е лош. Но специално при мен нямаше ефекта за по-осезаемо сгъстяване/засилване, които ми се иска. Явно проблемът ми е по-голям, така че продължавам да търся варианти.

# 248
В Артека.бг ще го заредят скоро. Днес говорих по телефона. Ще питам и за цената преди да потвърдя поръчката, в Ензо съвсем се уливат над 40лв  Grinning Гледам, че на другите продукти опаковките са сменени.

# 249
В Артека.бг ще го заредят скоро. Днес говорих по телефона.

Кой е този сайт? Нещо не мога да го намеря или не го пиша правилно...  Embarassed

prinzesata, не се бях сетила да потърся там.  Laughing Гледам, че в Ибей е по $25... множко ми се виждат, иначе щях да поръчам.

# 250
  • Варна
 О тя в ибей всякаква профи козметика за коса си е цифромания  Laughing. Аз го написах не с цел да се поръча от там,а да се знае,че не е изчерпан в световен мащаб  Laughing

# 251
В Артека.бг ще го заредят скоро. Днес говорих по телефона.

Кой е този сайт? Нещо не мога да го намеря или не го пиша правилно...  Embarassed

prinzesata, не се бях сетила да потърся там.  Laughing Гледам, че в Ибей е по $25... множко ми се виждат, иначе щях да поръчам.
http://www.arteka.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0 … %D0%BC%D0%BB.html

# 252
Оф, ама и аз какво съм писала...  ooooh!Благодаря  Laughing
За Ибей - да, коментирам просто, защото се изненадах  Laughing

# 253
Шампоана на le petit olivier за мазна коса или за изтощена някой ползвал ли е,както и балсама им?

# 254
  • от един красив град
Шампоана на le petit olivier за мазна коса или за изтощена някой ползвал ли е,както и балсама им?

Аз съм ползвала балсама за боядисана коса с Нар и Арган, но да ти кажа не останах доволна. След нанасянето няма никакъв ефект, все едно не съм слагала балсам.
Свекърва ми също си беше купувала нещо на тази марка и ми сподели, че не е останала доволна. 

Общи условия

Активация на акаунт