По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • sofiq
Момичета приятелка ми донесе каталог на  Грийн Мастер,напълно непознати за мен са тези продукти.
Харесах си масло за коса с люти чушки и се чудя за шампоан и серум Thinking

Ще съм благодарна ако някой е ползвал продукти за коса на   Грийн Мастер да сподели впечатления Hug

# 271
Аз съм ползвала това масло.На мен ми хареса.Не мога да преценя дали расте косата от него.Отразяваше ми се добре.Шямпоана им с коприва за нормална коса е много хубав.

# 272
  • sofiq
Благодаря за бързия отговор  bouquet

Ще поръчам да пробвам,не съм доволна от последния шампоан който си купих и продължавам да търся нов.

# 273
  • в огледалото на живота
Момичета приятелка ми донесе каталог на  Грийн Мастер,напълно непознати за мен са тези продукти.
Харесах си масло за коса с люти чушки и се чудя за шампоан и серум Thinking

Ще съм благодарна ако някой е ползвал продукти за коса на   Грийн Мастер да сподели впечатления Hug
Ползвала съм го,+това с репей също.
Добре ми се отразява и на моята коса.

# 274
марката се предлага и в ензо, от там съм поръчвала маслото с репей - не е лошо
също и някакъв тоник за растеж /не помня точно какъв/, но много ми омазняваха корените и не довърших опаковката

# 275
http://bioto4ka.com/serum-za-barz-raztej-na-kosata-30-ml за това серумче имате ли отзиви?

# 276
  • sofiq
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet

Реших да поръчам две масла,шампоан и тоник за коса,цените са приемвливи,дано продуктите паснат на косата ми  Peace

# 277
Ползвате ли бадемово масло? И ако да - на коя марка?

# 278
Това имам аз - http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0 … _81_D0_BB_D0_BE-s  Simple Smile

Сега са ми на свършване вече маслата и се чудя какви да си поръчам. Рициновото със сигурност, но ми се иска и нещо за раздразнен скалп. От един шампоан започна да ми се появява пърхот и е много неприятно. Спомням си, че бях гледала тук преди една таблица с различните масла и за какво са подходящи, но не я откривам... Ако някой я намери, много ще съм благодарна  Grinning

# 279
  • София
Момичета, някоя от вас ползвала ли е някакъв серум Рефлекс? Рекламират го за възстановяване на изтощена, суха и накъсана коса.  newsm78

# 280
  • Варна
 50лв. за 100мл.  newsm78 сори ама и продуктите на керастаз не са толкова скъпи. Заложи на читави професионални продукти ако ще даваш такива пари за козметика за коса.

# 281
  • София
Ползвам Давинес, не знам доколко са качествени. Преди това ползвах klorane и маска на alterna, не съм сигурна как се казваше, една черна беше. Но зимата тотално ми изтощи косата, напоследък я мия по 4-5 пъти седмично и определено имам нужда от някакво подхранване, косата ми е суха, стои като метла, накъсана.. А преди месец беше много здрава и лъскава.. Не я изправям с преса, не съм хващала преса от месеци..

# 282
  • Варна
 Какво на Давинес ползвате? Не си давайте парите за подобни прехвалени глупости като тоя серум обещаващи чудеса. Хубавата коса иска грижи. Започнете с домашния еластинайзер,за да хидратирате косата. И...какво е това миене 4-5 пъти в седмицата newsm78

# 283
  • Пловдив
На Давинес ползвам тази маска
http://apteka.framar.bg/30010397/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD% … 250-%D0%BC%D0%BB-

Винаги я ползвам след домашна маска от няколко лъжици маска/балсам (последно на Мароканойл хидр. Б) рициново масло, дом.свинска мас, мед, гел алое и други. Уникално разплитаща, на допир косата е здрава, много бляскава. Много съм доволна.

Имам и серума Рефлекс.  Добро серумче, но може би момичетата на снимките са с изправени коси. При мен ефекта не е като от снимките показани в страницата на Аплекчър.  Имам е терапията и така отлежава в шкафа.

# 284
Dreamer, а серума Reflex, помага ли при заплетени крайчета и цъфтяща коса? Изкушавам се да го поръчам, но е доста като цена...

Общи условия

Активация на акаунт