По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте Simple Smile
Някой ползвал ли е шампоана Vichy neogenic? Може ли да споделите мнение Simple Smile

# 346
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Някой ползвал ли е шампоана Vichy neogenic? Може ли да споделите мнение Simple Smile
Да. Много ми е любим.  Много нежен и разплитащ. Косата е жива и бляскава. За сгъстяване не мога да съм обективна, защото моята е гъста и плътна по природа.

# 347
Може ли някой да даде мнения коя марка масла са най-качествени? Мисля ,че от продуктите на икаров нещо не виждам ефект

# 348
  • sofiq
Може ли някой да даде мнения коя марка масла са най-качествени? Мисля ,че от продуктите на икаров нещо не виждам ефект

Икаров са едни от най - не качествените на които съм попадала ,точна марка не мога да ти препоръчам,виж сайта на Зоя,има доста голям избор Peace

# 349
  • Варна
 В момента в Лидл има чудно кокосово масло. Ползвам го от доста време и съм доволна,а цената му е 6лв. за големичък буркан.

# 350
  • sofiq
В момента в Лидл има чудно кокосово масло. Ползвам го от доста време и съм доволна,а цената му е 6лв. за големичък буркан.

Да и аз съм взимала преди време и беше много хубаво,няма май по изгодна цена за студенопресовано кокосово масло 200 мл. е

# 351
200мл. за 6лв. си е супер  Shocked в постоянния им асортимент ли е и къде да го търся?

# 352
  • sofiq
200мл. за 6лв. си е супер  Shocked в постоянния им асортимент ли е и къде да го търся?

не е в постояния,аз преди няколко месеца го взимах,сега тази седмица пак са го пуснали ,търси го при тематичните продукти Peace

# 353
  • София
Момичета, шампоанът ми е на привършване и се чудя какъв да си взема. Дайте идея за някой, който не омазнява косата, прави я плътна и я държи повече време чиста (а ако помага и за растеж ще е безценен  Joy ). Напоследък косата хем много ми се омазнява, хем в краищата е много суха и изтощена, но пък порастна доста  newsm78 С какво бих могла да я съживя малко, по-специално краищата?  baby_neutral

# 354
Според мен на краищата най-много влияят маските,а не толкова шампоана.Прави се преуош и си вземи някоя хубава маска Peace за шампоан аз лично харесвам full на living proof и други разбира се,но всичко зависи от бюджета

# 355
  • Бургас
Здравейте!
Някой ползвал ли е този шампоан
http://www.beautyhairbg.com/site/product/6

Търся нещо за сгъстяване на косата и по-бърз растеж след няколкомесечен косопад,провокиран от спиране на противозачатъчни след дългогодишна употреба.Към момента съм ползвала Kerastase Densifique,Mediceuticals Folligen,Redken Cerafil,както и серума Креастим на Ducray и Phytociane ампулите.

# 356
Шампоана няма такова голямо значение за състоянието на косата, неговата функция е да измива косъма и скалпа, максимум две три минути да стои на главата..
по важно е вътрешното състояние на организма, а хормоналните нарушения от изключително значение за жената, аз от години съм с косопад, непрестанен/
За шампоан аз мога да препоръчам Милва с жен шен и хинин, Гарниер Фруктис Grow strong и на Ейвън с коприва.
Вземете си витамини, спортни, силни, аз пия на GNC и на Nowfoods, и ако намерите решение на хормоналния дисбаланс споделете тук  Hug bouquet

# 357
  • Бургас
Здравейте!Витамини пия от август-Омега 3 ,Вит.Д3,биотин,Mega hair Holland and Barrett. 2 месеца пих Iron 18mg .В момента продължавам с L cystine, биотин вит.Д3 до пролетта и вит.С 500mg.Пия витамини на марките Now foods,Solgar,Holland and Barrett, Biorga.Мисля да направя и тримесечен курс с Pantogar.8 години пих Ясмин,като последните 2 години без пауза.Вече 8 месеца откакто ги спрях,а още имам известен косопад,както и бързо омазнява ща се коса/сега я мия на 2 дни,в сравнение преди 2 пъти седмично/

# 358
Аз съм на Жанин и ми е супер косата...
Много ми допадна хидратиращият шампоан на Нивеа - не ми тежи на косата и придава супер обем.
Аз сега ползвам стимуланта на Икаров, хининова вода, смесена с розова.

# 359
  • Бургас
О тя и моята коса беше супер,когато приемах контрацептивите,както и кожата.Проблемите почнаха когато ги спрях.

Общи условия

Активация на акаунт