Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са симптомите на умора в краката и ръцете?
Какви тестове могат да помогнат при липса на енергия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са симптомите на умора в краката и ръцете?
Умората в краката от коленете надолу и ръцете от лактите надолу, характеризираща се като изтръпване, може да бъде свързана с различни здравословни проблеми. Това състояние може да бъде причинено от намалена циркулация, дефицит на витамини и минерали, проблеми с нервната система или други медицински състояния. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който да ви препоръча подходящи изследвания и лечение.
-
Какви тестове могат да помогнат при липса на енергия?
При липса на енергия, изследванията, които могат да бъдат направени, включват изследване на нивата на желязо в тялото, както и други кръвни изследвания за изследване на нивата на витамини и минерали. Тези тестове могат да помогнат за идентифициране на възможни причини за липсата на енергия и насочване към подходящо лечение.
-
Какви са възможните причини за ниски нива на плацентарен асоцииран протеин А (PAAP-A) и какви могат да бъдат последствията за бебето?
-
Какви са възможните причини за изолирана аномалия в глезена на бебето и какви мерки могат да бъдат предприети?
Бяхме решили, че ще е мацка и си имаше и име - на таткото - Александра. Даде, ама ни изненадаха, че пак е момче и сега сме в чуденка. Таткото не дава да е на него Александър, а на мен много ми харесва. Проблема идва и от другаде, че баткото няма презиме - по-скоро изкуствено му бяхме направили. Като се роди в Испания беше много трудно да обясня кой кум, кой сват и кой на булката брат и са го писали Марио Александър - като име и Маринов като фамилия без презиме. Оттам се повлече една щуротия и сега изкуствено сме го направили, след един милион декларации от моя страна, с презиме Александър. На таткото му е гадно, че второто ще е трябва да е например Александър Александър Маринов
Да са с еднакви имена. Не му харесва тавтологията. И сега? Споделяйте имената, които сте харесали, може и на нас да ни харесат
Сега обаче съм пак в изходна позиция и нямам идея...
Много съм щастлива, а мама се радва, че след половин година ще си поднови гардероба.
И всичко идва тъкмо навреме, понеже се бях отправила с широки крачки към депресията заради +7.5кг от началото и появилия се и при мен целулит в доволни количества с бонус - няколко нови стрии.
Така ми се пада като съм яхнала кулинарната метла. Ама нямам спирка като съм си в нас. Вчера бях направо
. Ще трябва да се насиля и да започна да правя йога или нещо друго в нас поне, че вече не смея и да си помислям за карта за тренировки.
И какво я мислиш тая Италия. Уиз летят до поне 5 града там, а ти си свободно подвижна до 28-а седмица мисля, а после с разрешение от лекар и до 32-а или 36-а. Нещо такова ми се върти.