С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Ариел, аз също съм при Арабаджи. Преди това ходих при Савова, но не бях доволна и затова я смених. Арабаджи е внимателна и благодарение на нея съм бременна (ходих 3 месеца при нея докато стане чудото Simple Smile, а преди това бях при Савова 9 месеца и бях адски разочарована от толкова прехвалена докторка, която ми препоръчваха няколко човека около мен) Теб какво те притеснява, че искаш да те види и друг доктор?

Честно казано я харесва, поне от двете ни срещи до момента съм доволна, но това ми е първа бременност и се чудя как си избират другите лекар дали е по добре да отида при няколко д-ра или да си остана при нея. Радвам се ,че писа като има положителни мнения се успокоявам. А ти мина ли на БХС? Странното е, че мен ме пратиха направо на БХС, а тук чета ,че преди това се прави ФМ. Имам час чак за 16-ти Януари Simple Smile

# 632
Ариел, аз също съм при Арабаджи. Преди това ходих при Савова, но не бях доволна и затова я смених. Арабаджи е внимателна и благодарение на нея съм бременна (ходих 3 месеца при нея докато стане чудото Simple Smile, а преди това бях при Савова 9 месеца и бях адски разочарована от толкова прехвалена докторка, която ми препоръчваха няколко човека около мен) Теб какво те притеснява, че искаш да те види и друг доктор?

Честно казано я харесва, поне от двете ни срещи до момента съм доволна, но това ми е първа бременност и се чудя как си избират другите лекар дали е по добре да отида при няколко д-ра или да си остана при нея. Радвам се ,че писа като има положителни мнения се успокоявам. А ти мина ли на БХС? Странното е, че мен ме пратиха направо на БХС, а тук чета ,че преди това се прави ФМ. Имам час чак за 16-ти Януари Simple Smile

Ариел123, моя БХС е половин час преди ФМ. Не знам дали е редно или не, но се доверявам на д-ката. Моя е на 11.01 и направо не знам как ще издъжа😀😀😀.

# 633
Мен ми записаха час за фетална на 04.01 при Искилиева и ми казаха преди часа който е в 8.30 да дам кръв за БХС.

# 634
По принцип се прави ултразвуково изследване преди БХС. Даже мислех, че е задължително. При много от случаите, на това изследване му викат ФМ.

# 635
На 10.01 ми е бхс. Както е написала Селика преди това има УЗ.

# 636
Аз също съм при Искилиева. Знаеш ли нещо за нея? Аз исках при Чавеева, нооо....... трудна работа. Докторката каза, че тя също е добра, но не съм чувала нищо за нея. Ще се радвам да споделиш ако знаеш нещо.😊😊😊

# 637
За съжаление и аз като теб исках при Чавеева ама не стана. Не знам нищо за Искилиева, писах в нета за мнения но нищо не намерих.

# 638
Аз имам час при Стратиева не съм я избирала за нея имаше свободен час,но ми казаха да отида предишния ден или същия сутринта да дам кръв и след това от 14;30 ми е часът, на листчето ми пише само БХС.

# 639
За съжаление и аз като теб исках при Чавеева ама не стана. Не знам нищо за Искилиева, писах в нета за мнения но нищо не намерих.

Аз също нищо не намирих. Ще чакам да пишеш живот и здраве като минеш какво ти е мнението.😊

# 640
Аз ходих в Щерев преди да забременя, при самия Щерев + ендокриноложка Яначкова + генетичка Димова + някакъв Владимиров (той ми прави доплер на матка).
Сега ходих на БХС + ранна ФМ при Чавеева - час се запазва поне месец по-рано.
Вчера си запазих за 06.02. при нея за втората ФМ.
Там процедират така: взема се кръв сутринта в 8-8 30.
Прегледът ми беше в 13 30.
Първо ме гледа на УЗ и коментира.
После гледа и кръвното изследване и накрая дава обобщена оценка на рисковете.
Това струва 120 лв.  Peace

Добре дошли на новите момичета  bouquet
Желая ви леко бременеене и успешен финал  Hug

Момичета, някой да пие мента глог и валериан ? Или пък валидол по някакъв повод ? newsm78
И тези, които вече пият магнезий - как и по колко пиете ?

# 641
Здравейте,
Аз ви следя всеки ден но не съм писала отдавна. При мен повръщането ескалира отново и бях 7 дни в болница. Днес ме изписаха и сега лежа в къщи. Много ми е лошо. Не съм повръщала вече 2 дни но спазмите и гаденето не спират. Първият път това продължи до края на 5 месец. Ще лежа ще ви чета и ще се надявам да ми мине по рано.
Радвам се че при вас симптомите отшумяват.
Добре дошли на новите момичета!

# 642
Аз ходих в Щерев преди да забременя, при самия Щерев + ендокриноложка Яначкова + генетичка Димова + някакъв Владимиров (той ми прави доплер на матка).
Сега ходих на БХС + ранна ФМ при Чавеева - час се запазва поне месец по-рано.
Вчера си запазих за 06.02. при нея за втората ФМ.
Там процедират така: взема се кръв сутринта в 8-8 30.
Прегледът ми беше в 13 30.
Първо ме гледа на УЗ и коментира.
После гледа и кръвното изследване и накрая дава обобщена оценка на рисковете.
Това струва 120 лв.  Peace

Добре дошли на новите момичета  bouquet
Желая ви леко бременеене и успешен финал  Hug

Момичета, някой да пие мента глог и валериан ? Или пък валидол по някакъв повод ? newsm78
И тези, които вече пият магнезий - как и по колко пиете ?

Благодаря ти, сега ми се изясниха нещата. Бяха ми изписали Седатив една лекарка при която бях отишла съвсем в началото ми каза да го пия, че бременните сме се параноясвали и почти на всички го изписвала аз го купих, но не съм го пила изобщо като видях,че е хомеопатично успокоително...

# 643
Ох, на мен вече втори ден постоянно ми прескача сърцето Sad
На своя глава започнах Магнерот х 2 таблетки и днес изпих 2 таблетки мента, глог и валериан.
Ако не утихне - отивам на кардиолог Sad
Много е неприятно и е по цял ден Sad

# 644
И аз имам прескачания, но не много често. Питах кардиолог какво може да взимам, но той каза, че да не избъпзвам с медикаметите, а до изчакам ако се зачести тогава ще говорим.

Общи условия

Активация на акаунт