След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 502
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • Perla
Скрит текст:

Момичета, не знам защо си мислите че ще видим втора сцена като края на 40 серия.Това беше,дори още 20 серии да има до края ,няма да видиме повече продължения.И без това им беше толкова нескопосана сцената та има сумати гледания и е на пръво място в класациите. Mr. Green

Биби, аз писах какви са настроенията и очакванията на феновете и защо се ядосаха на Мерич и се отказаха да гледат, не моите  Laughing Аз не съм очаквала такава нескопосана сцена като оная, многомилионната  Heart Eyes  Laughing Но все се надявах, че заслужаваме да видим поне едно тяхно съвместно събуждане  Wink Що така тия хора като отворят очи и хукват като щури нанякъде, като че бръмбарите на Мера ги гонят  newsm78  Joy  Joy  Joy
Абе, луда работа, Йо цяла година сигурно е копнял да бъде с Дефне, а когато се случва, той вместо да си я гушне и да ги дадат как блажено спинкат, той обикаля из къщата като сомнамбул и чупи посудата  Joy Joy Joy

Виви, аз това го разбирам, дори може би целта на това действие на Йомер разбирам- толкова е страшен споменът/тайната/кошмарът, че може да го накара дори да напусне прегръдките на любимата жена. Но не разбирам защо Мерич ни вкара в такава драма. Иначе- за да бъде внушена силата на драматичното изживяване поведението на Йомер е логично. Нелогично е, че след цяла година раздяла, след цяла година копнеж и желание да са заедно, да бъдат щастливи, те трябва пак да страдат толкова много. Някой в темата беше писал, че мерич не може да гледа героите си щастливи, и затова- серия, серия и половина усмивки, а после - 10- в деветия кръг на ада!

Финалът на серията наистина беше страхотен, но не мога да разбера Мерич...Защо началото на всяка серия е безинтересно, пък финала е силен!... Rolling Eyes Според мен, още в началото трябва да грабне зрителя пък после да си слага пълнежите, ама коя ли съм аз, пък и кой ли ме пита... Mr. Green
Илде, аз друго се чудя- айде, Мерич си има някакви хрумки; онези, които дават парите, виждат, че хрумките не работят или работят против интереса към сериала. Те защо не реагират? Въобще не допускам, че цялата работа по оформянето на сериите е оставена на Мерич- такъв голям екип от разни специалисти има. Така ли няма кой да направи това простичко прозрение, което и ти, и ние всички правим- важно е в началото зрителите да останат на канала.

# 196
  • в подножието на планината

Доре, Hug странна работа... ooooh!

Само Мерич да не се засили сега да вдига рейтинга, че не мога да си представя какви гениални мисли може да сътвори ... Mr. Green

# 197
Абе, луда работа, Йо цяла година сигурно е копнял да бъде с Дефне, а когато се случва, той вместо да си я гушне и да ги дадат как блажено спинкат, той обикаля из къщата като сомнамбул и чупи посудата  Joy Joy Joy

Виви, аз това го разбирам, дори може би целта на това действие на Йомер разбирам- толкова е страшен споменът/тайната/кошмарът, че може да го накара дори да напусне прегръдките на любимата жена. Но не разбирам защо Мерич ни вкара в такава драма. Иначе- за да бъде внушена силата на драматичното изживяване поведението на Йомер е логично. Нелогично е, че след цяла година раздяла, след цяла година копнеж и желание да са заедно, да бъдат щастливи, те трябва пак да страдат толкова много. Някой в темата беше писал, че мерич не може да гледа героите си щастливи, и затова- серия, серия и половина усмивки, а после - 10- в деветия кръг на ада!
То и аз разбирам, че го прави, за да ни покаже колко сериозно е травмиран Йомер, но за мен както вече казах, тая история с тайната издиша отвсякъде  Mr. Green Можеше да измисли нещо, което хем да заинтригува зрителите, хем да не отдалечава Дефмер(защото на мен в тая серия, макар че бяха заедно, ми липсваше тяхната магия, да, все едно не бяха те). И да не кара Борко да се чуди как да изиграе глупавите и приумици, защото хич не беше убедителен, но не го виня  Naughty
На нея най-голямата грешка и е, че съсипва или претупва хубавите им моменти, наистина все едно не понася да са щастливи  Mr. Green

# 198
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро и успешна нова седмица!  Hug
Да е мирна и щастлива за нас и да донесе добри новини за нашите любимци!  Peace

Тук отговорът е кой както предпочита да вярва...  Wink

# 199

Добър ден! Hug

Гале,  Hug Heart Eyes

Дано тази седмица Кюспа да се кротне и да има само хубави новини за сериалчето ни... Laughing

# 200
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Гале  Hug

Илде  Hug, ти това с кротването вярваш ли го  newsm78 Тя две седмици не е пазарувала, та не знам колко дни ще вършеят по магазините  Mr. Green

Хайде, пробуждайте се, Боре и Елка ви чакат  Laughing

# 201
Здравейте  Hug

Гале Hug Илде Hug Диди Hug

Аз пък си пожелавам хубав фраг  и серия с  весели и обичащи се Дефмер  Praynig Praynig Praynig

# 202

Диде, Hug Heart Eyes не че го вярвам, но се надявам... Laughing

Виви, Hug Heart Eyes а дано... Praynig

# 203
Виви  Hug, те с тия проблеми, дето им ги стовари Мера едва ли ще са весели, но се надявам поне да е е подтискаща  Sad И а дано поне фрага да е хубав. Чудя се дали не е време за мрънкане  Joy  Joy  Joy

# 204
Здравейте момичета,относно кака -щяла да участва в Беяз шоу на 16.12. което е отново в петък

# 205
И рейтинга за седмицата  ooooh!

# 206
Здравейте момичета,относно кака -щяла да участва в Беяз шоу на 16.12. което е отново в петък
Не се изненадвам.. Те с Беяз са си биз бизе, после що нашите не помирисаха Беяз Шоу  Tired

Диде, как паднахме до 21 позиция от 1 не знам  ooooh!

# 207
Не се изненадвам.. Те с Беяз са си биз бизе, после що нашите не помирисаха Беяз Шоу  Tired

Диде, как паднахме до 21 позиция от 1 не знам  ooooh!

Терко  Hug, заслугата е на Мера и бръмбарите и  Mr. Green

Тая скубла да видим какво още ще измисли. Не че участието и в приятелското предаване на приятелската телевизия е нещо учудващо, но тя определено го прави всичко това целенасочено  Mr. Green

# 208
Ох, да вземат да пуснат нещичко - снимка, клипче, фрагче, голямо затишие  ooooh! значи Mr. Green

# 209
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет на всички сладурки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз ще помрънкам да се разкрие прословутата тайна вече, че и без това Круела и таз седмица явно ще я дъвчим  ooooh! ooooh! може ли петък без нея  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт