След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 506
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Сега чак гледам 24 серия на 309  и ми стана любопитно - кой е написал това писмо, нито е ПисликСу, нито Бетюла, освен да е докторчето, че хвърли един съмнителен поглед накрая newsm78
Аз пък да попитам какво пише в това писмо?

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 20:00 от missence

# 181
ООО, де тоз късмет! Халал да им е, ама да не са луди! То аз и не знам след Ашка дали някой ще я пожелае тая жена, че от такъв блестящ сериал с недостигнат май и досега рейтинг/ за романтичните сериали със сигурност/ тя го срина до зоната на изпадане. Както пишеше Дидито, и за това си трябва талант. Направо още не мога да повярвам как само за седмица от 4.87 паднахме до 4.08  ooooh!

Докато избирате бебе за Дефмер, да споделя моето мнение за рейтинга на последната серия.
Серията изобщо не беше лоша, макар и малко разхвърляна, на места с накъсани и недовършени сцени, като кълбо прежда, с което си е играла котката  Wink Но общо взето напълно прилична серия с много силен финал. За съжаление доста зрители не са стигнали до финала заради началото на серията. Защото масовата нагласа беше за продължение на финалната сцена от 63 епизод. Мерич не само не ни я даде, не само не загатна за продължението, а направо ни даде тая почти хорор сцена със свития на пода Йомер и лутащата се в тъмното Дефне  Mr. Green Честно казано, аз с усилие си наложих да не го спра, но много от зрителите не са били толкова търпеливи и те ви резултата  ooooh!
Вероятно и това преиграване с измислената тайна на фръцльо си казва думата, сигурно има и други причини, но за мен основната причина е самочувствието и непукизма на Мерич. Та ако от копи-пейста проявят интерес към нея, предлагам да им я подарим. Може даже да обявим търг без наддаване, с подарък за желаещите, дано я пласираме някъде  Mr. Green

# 182
Сега чак гледам 24 серия на 309  и ми стана любопитно - кой е написал това писмо, нито е ПисликСу, нито Бетюла, освен да е докторчето, че хвърли един съмнителен поглед накрая newsm78
Някой изпрати писмо на майката на Ляле, в него разказва за споразумението, което подписа Ляле в началото, според което Онур ще се раздели с Ляле след като детето се роди

# 183
  • София
Сега чак гледам 24 серия на 309  и ми стана любопитно - кой е написал това писмо, нито е ПисликСу, нито Бетюла, освен да е докторчето, че хвърли един съмнителен поглед накрая newsm78
Някой изпрати писмо на майката на Ляле, в него разказва за споразумението, което подписа Ляле в началото, според което Онур ще се раздели с Ляле след като детето се роди
Ясно. Така си и помислих. Мерси! bouquet

# 184
Подозирам Пислика Доктор  Naughty Crossing Arms

# 185
  • Perla
Скрит текст:
ООО, де тоз късмет! Халал да им е, ама да не са луди! То аз и не знам след Ашка дали някой ще я пожелае тая жена, че от такъв блестящ сериал с недостигнат май и досега рейтинг/ за романтичните сериали със сигурност/ тя го срина до зоната на изпадане. Както пишеше Дидито, и за това си трябва талант. Направо още не мога да повярвам как само за седмица от 4.87 паднахме до 4.08  ooooh!

Докато избирате бебе за Дефмер, да споделя моето мнение за рейтинга на последната серия.
Серията изобщо не беше лоша, макар и малко разхвърляна, на места с накъсани и недовършени сцени, като кълбо прежда, с което си е играла котката  Wink Но общо взето напълно прилична серия с много силен финал. За съжаление доста зрители не са стигнали до финала заради началото на серията. Защото масовата нагласа беше за продължение на финалната сцена от 63 епизод. Мерич не само не ни я даде, не само не загатна за продължението, а направо ни даде тая почти хорор сцена със свития на пода Йомер и лутащата се в тъмното Дефне  Mr. Green Честно казано, аз с усилие си наложих да не го спра, но много от зрителите не са били толкова търпеливи и те ви резултата  ooooh!
Вероятно и това преиграване с измислената тайна на фръцльо си казва думата, сигурно има и други причини, но за мен основната причина е самочувствието и непукизма на Мерич. Та ако от копи-пейста проявят интерес към нея, предлагам да им я подарим. Може даже да обявим търг без наддаване, с подарък за желаещите, дано я пласираме някъде  Mr. Green

Диде, + 1000.... И аз мисля, че ако в началото бяха дали поне мъъъничко продължение на сцената от 63 серия, нещата нямаше да са така катастрофални. Имало е къде- къде по- лоши серии със значително по- висок рейтинг. Но явно търпението на зрителите да се борят със самочувствието на Мерич се изчерпа. Защото от сума време феновете пишат, че искат- най- общо казано, да гледат щастливи и влюбени дефмери, а вместо това- те пак на дъното на страданието. И другите фактори за мене са всичките слухове, които се размятаха цяла седмица.
надявам се поне да дадат един хубав фрагман, обнадеждаващ, с излизане от зоната на мрака и светлина за любовта на дефмерите, та дано върнат поне малко от зрителите. Praynig Praynig Praynig

# 186
# 187
# 188
Скрит текст:

Диде, + 1000.... И аз мисля, че ако в началото бяха дали поне мъъъничко продължение на сцената от 63 серия, нещата нямаше да са така катастрофални. Имало е къде- къде по- лоши серии със значително по- висок рейтинг. Но явно търпението на зрителите да се борят със самочувствието на Мерич се изчерпа. Защото от сума време феновете пишат, че искат- най- общо казано, да гледат щастливи и влюбени дефмери, а вместо това- те пак на дъното на страданието. И другите фактори за мене са всичките слухове, които се размятаха цяла седмица.
надявам се поне да дадат един хубав фрагман, обнадеждаващ, с излизане от зоната на мрака и светлина за любовта на дефмерите, та дано върнат поне малко от зрителите. Praynig Praynig Praynig
Единствения начин да ги върнат е, като разкрият тайната, защото ако още един епизод тая тайна продължава да виси неразкрита и гледаме странното поведение на Йомер, който не иска да каже на Дефне и неумело се преструва, че му няма нищо, ще затънем. Ох, изобщо тая история с тайната е толкова съшита с бели конци, че повече не може да бъде  ooooh! То затова на Мера и се получи обратен ефект с нея - вместо да привлече вниманието на зрителите, тя ги отблъсна  ooooh! Просто хвърли прекалено много сянка върху отношенията им тайната. И се моля вселената, която толкова споменават в сериала, да даде малко разум на Мерич, да се вразуми и да завърши сериала като романтична комедия, а не като някакво подобие на психо драма  Praynig Praynig Praynig

Аз мислех, че вече са го разкрили тоя "приятел", значи голяма интрига се заформя там Mr. Green
И аз клоня към докторчето

# 189
  • По света и в нас.
Скрит текст:

Серията изобщо не беше лоша, макар и малко разхвърляна, на места с накъсани и недовършени сцени, като кълбо прежда, с което си е играла котката  Wink Но общо взето напълно прилична серия с много силен финал. За съжаление доста зрители не са стигнали до финала заради началото на серията. Защото масовата нагласа беше за продължение на финалната сцена от 63 епизод. Мерич не само не ни я даде, не само не загатна за продължението, а направо ни даде тая почти хорор сцена със свития на пода Йомер и лутащата се в тъмното Дефне  Mr. Green

Диде, + 1000.... И аз мисля, че ако в началото бяха дали поне мъъъничко продължение на сцената от 63 серия, нещата нямаше да са така катастрофални.

Момичета, не знам защо си мислите че ще видим втора сцена като края на 40 серия.Това беше,дори още 20 серии да има до края ,няма да видиме повече продължения.И без това им беше толкова нескопосана сцената та има сумати гледания и е на пръво място в класациите. Mr. Green

# 190
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Единствения начин да ги върнат е, като разкрият тайната, защото ако още един епизод тая тайна продължава да виси неразкрита и гледаме странното поведение на Йомер, който не иска да каже на Дефне и неумело се преструва, че му няма нищо, ще затънем. Ох, изобщо тая история с тайната е толкова съшита с бели конци, че повече не може да бъде  :ooooh: То затова на Мера и се получи обратен ефект с нея - вместо да привлече вниманието на зрителите, тя ги отблъсна  ooooh! Просто хвърли прекалено много сянка върху отношенията им тайната. И се моля вселената, която толкова споменават в сериала, да даде малко разум на Мерич, да се вразуми и да завърши сериала като романтична комедия, а не като някакво подобие на психо драма  Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Аз мислех, че вече са го разкрили тоя "приятел", значи голяма интрига се заформя там Mr. Green
И аз клоня към докторчето

То вече е ясно, че тази тайна се е появила впоследствие в главата на Мерич- защото в Рим белег няма, а в Стамбул- има. Не мисля, че може да става дума чак за такъв пропуск на екипа, снимал в Рим. Сега Мерич замества тайната на киралъка, защото разбра, че тая работа с Памир е ялова от самото начало- феновете не търпят никого между дефмерите. И рейтингът започна да пада, когато Памир започна да се намества тихо, тихо между дефмерите. факт е, че Мерич е в основата на приказката за легендарната дефмерска любов, т.е. тя написа много красиви сцени между тях, изпълнени с много любов от елбарите. Но не преценява правилно настроенията на зрителите, които се настрадаха твърде много през целия първи сезон заедно с героите. И се надяваха, че вторият сезон вече ще бъде различен- след като си простят за това, което си причиниха, вече ще настъпят слънчеви и щастливи дни за тях. Вместо това- нови страдания. И това уморява и обезнадеждава.

# 191

Момичета, не знам защо си мислите че ще видим втора сцена като края на 40 серия.Това беше,дори още 20 серии да има до края ,няма да видиме повече продължения.И без това им беше толкова нескопосана сцената та има сумати гледания и е на пръво място в класациите. Mr. Green

Биби, аз писах какви са настроенията и очакванията на феновете и защо се ядосаха на Мерич и се отказаха да гледат, не моите  Laughing Аз не съм очаквала такава нескопосана сцена като оная, многомилионната  Heart Eyes  Laughing Но все се надявах, че заслужаваме да видим поне едно тяхно съвместно събуждане  Wink Що така тия хора като отворят очи и хукват като щури нанякъде, като че бръмбарите на Мера ги гонят  newsm78  Joy  Joy  Joy

# 192

Биби, аз писах какви са настроенията и очакванията на феновете и защо се ядосаха на Мерич и се отказаха да гледат, не моите  Laughing Аз не съм очаквала такава нескопосана сцена като оная, многомилионната  Heart Eyes  Laughing Но все се надявах, че заслужаваме да видим поне едно тяхно съвместно събуждане  Wink Що така тия хора като отворят очи и хукват като щури нанякъде, като че бръмбарите на Мера ги гонят  newsm78  Joy  Joy  Joy
Абе, луда работа, Йо цяла година сигурно е копнял да бъде с Дефне, а когато се случва, той вместо да си я гушне и да ги дадат как блажено спинкат, той обикаля из къщата като сомнамбул и чупи посудата  Joy Joy Joy

# 193
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Серията изобщо не беше лоша, макар и малко разхвърляна, на места с накъсани и недовършени сцени, като кълбо прежда, с което си е играла котката  Wink Но общо взето напълно прилична серия с много силен финал. За съжаление доста зрители не са стигнали до финала заради началото на серията. Защото масовата нагласа беше за продължение на финалната сцена от 63 епизод. Мерич не само не ни я даде, не само не загатна за продължението, а направо ни даде тая почти хорор сцена със свития на пода Йомер и лутащата се в тъмното Дефне  Mr. Green

Диде, + 1000.... И аз мисля, че ако в началото бяха дали поне мъъъничко продължение на сцената от 63 серия, нещата нямаше да са така катастрофални.

[/quote]

Нее, такава сцена не съм очаквала, а и мисля, че няма да имат смелост да направят нещо такова отново, защото винаги ще бъде сравнявано с тая нескопосаната Heart Eyes

Изгледах изцяло преведената серия. Страхотен финал! Страхотна Дефне- най- после ги разстави всички по местата им- какво са я заразпитвали къде отива, защо отива и т.н. Бабата  предната вечер чак в телефона ѝ искаше да гледа ooooh! И да, не ми стана мъчно за Тюркян тейзе. Думите ѝ, че те са направили толкова много за нея, пък тя сега ги напуска заради него, ми пречат да ѝ съчувствам. Човек прави добро, защото иска, а не защото чака отплата за него, не защото смята, че другият трябва да му е длъжен цял живот. Още повече, когато правиш това добро за най- близките си. Сякаш майките се грижат за болните си деца, за да им се отплащат след това.
И Дефне била лъгала! Ами оня мизерник - брат ѝ, той не лъже ли две години какви ги е надробил, че заради него и Дефне, и Йомер минаха през ада и още продължават да бродят из него! А глупавата злобна Нихан вече я коментирах, ама и тя- всичко знаеше от първия ден, когато Дефне се запозна с нера, обаче си мълчииииии и се скатава като мишка в трици.
Голям късмет има Дефне с това семейство, няма що! Mr. Green

Страхотна Елчин! И страхотни елбари в последната сцена!

Изказах се, да ми олекне! Laughing

# 194
  • в подножието на планината

Финалът на серията наистина беше страхотен, но не мога да разбера Мерич...Защо началото на всяка серия е безинтересно, пък финала е силен!... Rolling Eyes Според мен, още в началото трябва да грабне зрителя пък после да си слага пълнежите, ама коя ли съм аз, пък и кой ли ме пита... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт