Момичета, не знам защо си мислите че ще видим втора сцена като края на 40 серия.Това беше,дори още 20 серии да има до края ,няма да видиме повече продължения.И без това им беше толкова нескопосана сцената та има сумати гледания и е на пръво място в класациите.

Биби, аз писах какви са настроенията и очакванията на феновете и защо се ядосаха на Мерич и се отказаха да гледат, не моите

Виви, аз това го разбирам, дори може би целта на това действие на Йомер разбирам- толкова е страшен споменът/тайната/кошмарът, че може да го накара дори да напусне прегръдките на любимата жена. Но не разбирам защо Мерич ни вкара в такава драма. Иначе- за да бъде внушена силата на драматичното изживяване поведението на Йомер е логично. Нелогично е, че след цяла година раздяла, след цяла година копнеж и желание да са заедно, да бъдат щастливи, те трябва пак да страдат толкова много. Някой в темата беше писал, че мерич не може да гледа героите си щастливи, и затова- серия, серия и половина усмивки, а после - 10- в деветия кръг на ада!
Финалът на серията наистина беше страхотен, но не мога да разбера Мерич...Защо началото на всяка серия е безинтересно, пък финала е силен!...