След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 550
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Perla
Изгледала съм половината серия с превод. Малееей, Нихан такава нагла, че нямам думи  Mr. Green Един- единствен път за 40 години била помолила Дефне за нещо и тя не го направила! А кой ѝ гледа детето, щото тя имала работа в събота! Да не говорим, че то спи при леля си, а ония люпят семки! И когато Исо ѝ каза, че няма да съди приятелите си преди да е разбрал причините за постъпките им, тя и на него се разсърди! ЕЕЕ, все ѝ се бях ядосвала, ама като тоя път- изкарва ме извън релси! Ама е хубаво Дефне да види и това лице на семейството си.

# 121
  • near Sofia, Bulgaria
Да си дойдем на думата!  Peace Heart Eyes

# 122
  • в подножието на планината
Да си дойдем на думата!  Peace Heart Eyes

Мечтата ми е Дефмерче, ако и от това ни лиши Мерич... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 123
мъниче след 2 дни има РД

Сечкин с актером Мехметом Есером и его мамой.

# 124
Изгледала съм половината серия с превод. Малееей, Нихан такава нагла, че нямам думи  Mr. Green Един- единствен път за 40 години била помолила Дефне за нещо и тя не го направила! А кой ѝ гледа детето, щото тя имала работа в събота! Да не говорим, че то спи при леля си, а ония люпят семки! И когато Исо ѝ каза, че няма да съди приятелите си преди да е разбрал причините за постъпките им, тя и на него се разсърди! ЕЕЕ, все ѝ се бях ядосвала, ама като тоя път- изкарва ме извън релси! Ама е хубаво Дефне да види и това лице на семейството си.
то не е мн сигурно  hahaha hahaha hahaha
Ох, как се смях с постовете ви за Нихан и Сердар  hahaha hahaha ама напълно подкрепям  Peace  Мера все така гадни да ги прави,та като ни дразнят изпъкват повече плюсовете на Дефо и останалите  Mr. Green Mr. Green
Мен бабето не ме подразни  Rolling Eyes или поне докато не изгледам превода  Laughing Laughing може би,защото не знае истината  Peace  според мен й стана болно от това,че се притесни как ще съобщят на Дефо за завръщането на Йомер,а реално тя си знаеше и си ги лъгондреше толкова време  Peace Ама тази Нихан е отврат...ако бях аз на Дефо,щях да я питам след като не е съгласна защо не е казала тя през това време  Crossing Arms ще видим тогава дали ще е толкова смела  Naughty
Никога не съм разбирала тези моменти от сериалите,при които семейството те карат да избираш  Tired супер ми е глупаво  ooooh! никога не води до нещо добро  Naughty

# 125
  • София
И лелята му пее песни, докато майка му се занимава с клюкарски истории в махалата.

Скрит текст:
До коя серии има превод на "309"?

# 126
И лелята му пее песни, докато майка му се занимава с клюкарски истории в махалата.

Скрит текст:
21  Hug

# 127
  • София

Скрит текст:
21  Hug
Heart Eyes Hug

# 128
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug
Дано днешния ден е слънчев и хубав за всички!  Praynig
Скрит текст:
След вчерашните събития у нас, след жертвите и разрушението, отново осъзнаваме колко е кратък животът!  Confused В същото време в Турция има нов атентат  ooooh! при това близо до стадиона на Бешикташ  Rolling Eyes Накъде отива този свят...

Да бъдем добри един към друг и да показваме на близките си обичта, която изпълва сърцата ни!  Peace

# 129
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 130
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Гале  Hug

# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug
Ма как от кой е Сечковото бебе, направо ме обиждате с тоя въпрос  Crossing Arms

# 132
  • в подножието на планината