След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 489
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • По света и в нас.
Здравейте момичета,относно кака -щяла да участва в Беяз шоу на 16.12. което е отново в петък
Еми нема да гледам Серията, за да гледам Круела щото много ми зор. tooth hit

# 211
# 212

Терко, по-едри муниции им трябват на Топал - и на тримата  Mr. Green Сердар си е мухльо  и лицемер, бабето винаги си е била манипулаторка, която прехвърля отговорността за семейството на Дефне и не ме учудва тяхната реакция, но Нихан наистина ме вбеси. Нахална, нагла, лъжлива, завистлива използвачка такава  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 14:18 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 213
  • Perla
Здравейте на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

вече не знам за какво да мрънкам! Надявам се, че Мерич разбра, че идеята ѝ за тайната, с която да замени интригата с киралъка не проработи в прави, и ще гледа да приключи по най- бързия начин  с нея  Praynig Praynig Praynig И без тайната двамата имат предостатъчно много проблеми за преодоляване. Все пак трябва да ни останат някоя друга серия за радост на душите. Mr. Green И се надявам също така да не реши сега пак да вкара Памир между дефмерите в качеството му на добър приятел, защото това наистина ще нулира сериала в тоя момент.
Топаловите ме дразнят открай време, но сега минаха всякакви граници и се радвам, че Дефне най- после си тръгна.
А на кюса миналата седмица ѝ отделих предостатъчно време и внимание от живота си- да си гледа работата! Да ходи където си иска, ако желае, може и на Марс да отиде да си рекламира шедьовъра, че бактън от него. Ще рече човек, че друг филм тая година в Тр не се пръквал! Mr. Green

# 214
Мераба  Hug

Язък само,че нарочиха Елка за триъгълник на сета и намеса във връзката на Сечо Joy без вина виновна,Сечо е с друга   Peace

# 215
Рускините предлагат да пратят Гупа на Катманду с нейния филм-хумор обичали всички Joy
А днес имал рожден ден Онур Ардуч-кой знае на какви снимки ще има от празненството newsm78

# 216
  • У Диспансера ...♥♥♥

Та с друга е Сечито, това е от ясно по-ясно  newsm53

# 217
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Терко, по-едри муниции им трябват на Топал - и на тримата  Mr. Green Сердар си е мухльо  и лицемер, бабето винаги си е била манипулаторка, която прехвърля отговорността за семейството на Дефне и не ме учудва тяхната реакция, но Нихан наистина ме вбеси. Нахална, нагла, лъжлива, завистлива използвачка такава  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Почвам ги по-сериозно няма  такива нагляри

# 218
Скрит текст:
Та с друга е Сечито, това е от ясно по-ясно  newsm53

Ирка   Hug Heart Eyes ми те не те познават хората бе душо  Joy Joy ма важното е, че ние знаем с кой Сечо  Mr. Green Mr. Green. Дет се  вика инфото ни  е от първа ръка  Joy Joy Joy

# 219
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug само на вас съм споделила, че сте ми канки  Joy Joy Joy

# 220
Димак  Heart Eyes Hug само на вас съм споделила, че сте ми канки  Joy Joy Joy

А, Ирка  Hug, само ние и маалата си знаем  Joy  Joy  Joy

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥

А, Ирка  Hug, само ние маалата си знаем  Joy  Joy  Joy
Диде  Heart Eyes Hug то за това и не повярвахте за приказките с Елка  Mr. Green

# 222

Почвам ги по-сериозно няма  такива нагляри

Диме  Hug, така де, това вече е отговор на разните му там нахалници  hahaha  hahaha  hahaha

Верко  Hug, коя е другата на Сечо /освен Ирка де/  Laughing

# 223
Тоя па на какво е заприличал  ooooh!

# 224

А, Ирка  Hug, само ние маалата си знаем  Joy  Joy  Joy
Диде  Heart Eyes Hug то за това и не повярвахте за приказките с Елка  Mr. Green

че как да повярваме на такава долна лъжа  Naughty  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт