MAC & Sephora - 38 тема

• 101 575
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ясно ми е, че е изкуствено  Flutter Интересно ми е от какъв точно материал е направено, за това питах дали е от плат, както са повечето изкуствени цветя.

Иначе ето тези май са направени от истинска руж-пудра, което е много по-яко като идея  Heart Eyes

# 541
Frig, честито  Hug
Моля те, сподели дали листенцата са направени от плат, защото това ме гложди от както я видях тази роза  Grinning

Не, не са от плат. Листата са самата пудра. Не знам как са направени, но приличат на истински.

# 542
Сигурна ли си?  newsm78  На много места четох, че пудрата е само полепена отгоре и за това е само грам и половина...
Аз и за това се отказах да я купувам. На всички снимки и клипове ми изглежда като цвете от Икеа сложено в кутийка. Ще трябва да го разгледам на живо като пристигне.

# 543
Всъщност не съм сигурна  Mr. Green
Сега я гледам и май наистина е изкуствено цвете поръсено с пудрата.  newsm78

# 544
То иначе като грамаж ще са го докарали поне до 10-15 г, ако всичко беше пудра.

# 545
Аз през цялото време мислех, че пудрата е под формата на листенца и даже се чудех дали няма да се счупят като се минава с четката, дали няма да се разронят. А то било нещо изкуствено и посипано с пудра.

# 546
Ясно ми е, че е изкуствено  Flutter Интересно ми е от какъв точно материал е направено, за това питах дали е от плат, както са повечето изкуствени цветя.

Иначе ето тези май са направени от истинска руж-пудра, което е много по-яко като идея  Heart Eyes

на коя марка са тези от снимката?  bouquet

# 547
Laduree  Peace

Момичета, идвам с добра новина! Току що научих, че камелията на Шанел ще е налична една година. Дори да е свършила в някои от сайтовете, щели да зареждат пак Simple Smile

# 548
Браво, страхотна нонина! Heart Eyes Hug bouquet

# 549
  • Бургас
Решила съм да я купя Камелията аз.Супер новина. bouquet bouquet

# 550
Някой виждал ли е на живо двете нови палитри на Диор - синята и с бежовите (чудя се как да ги определя) цветове? На картинка са много хубави и двете, но се питам как ли изглеждат реално.

# 551
  • гр. София
Жаки, имаш ли идея за примерни сайтове, от които ще може да се закупи Камелията онлайн?

# 552
Жаки, имаш ли идея за примерни сайтове, от които ще може да се закупи Камелията онлайн?
Инфото е само за официалните сайтове на Шанел. В Германия няма да го има дори в повечето бутици. Само в много малко и невооткрити. И по-конкретно: в новия бутик в Хамбург ще я има  Peace

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 16:23 от Жаки°

# 553
Някой виждал ли е на живо двете нови палитри на Диор - синята и с бежовите (чудя се как да ги определя) цветове? На картинка са много хубави и двете, но се питам как ли изглеждат реално.
Аз ги видях. Изглеждат много добре. Синята повече ми хареса.
Пробвах на ръка цветовете, наситени са и имат блясък.  Peace

# 554
И аз в синята се загледах повече. Палитрите на Диор са все с разнообразни, хубави цветове, но като качество за мен не са най-добрите - заключението ми е на базата на 7-8 техни палитри, които имам. Все се заричам да не купувам, но цветовете много ме изкушават.

Общи условия

Активация на акаунт