По пътя на мечтите - обща дискусионна Коледна късметлийска тема 12

• 47 326
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И една спермограма вмъкнете в плана.
Аз те помня,  тогава ви четях тайно  Simple Smile

# 31
Здравей и добре дошла! Hug

# 32
  • София
Добре дошла и от мен  bouquet и успех  Peace.

# 33
Здравеи и добре дошла

# 34
  • София
Wa wa, моите адмирации към вас!!! Силно ви желая да успеете!Вие естесвено ли ще опитвате или ще минете на инвитро?
Ние също подготвяме документи за осиновяване, в началото на годината ще направим един последен опит и ако не стане, ще ги подадем и ще си вземем едно момиченце Heart Eyes

# 35
  • Враца
Wa wa, моите адмирации към вас!!! Силно ви желая да успеете!Вие естесвено ли ще опитвате или ще минете на инвитро?
За момента ще опитаме така, защото преди 10 години просто нямахме шанс да опитаме по схемата. За инвитро - не, може би инсеминация евентуално.
Всичко зависи от изследванията и какво ще кажат в Плевен, може и да си останем само до желанието.

# 36
  • София
За момента ще опитаме така, защото преди 10 години просто нямахме шанс да опитаме по схемата. За инвитро - не, може би инсеминация евентуално.
Всичко зависи от изследванията и какво ще кажат в Плевен, може и да си останем само до желанието.
Може, да, но може и да успеете.Успяват само онези, които опитват.Дано Сценариста отгоре е с вас!

# 37
Wa_wa, Buena, браво на вас! Тази стъпка е изключително благородна и започва все повече да ме вълнува. Толкова копнеещи за семейна грижа чисти души, а дали това не е нашата мисия?
Ако, дай Боже имам детенце, си мисля че искам и ние да пристъпим в тази посока... но дали ще събера смелост не зная!
С най-голямо уважение за вас! bouquet

# 38
Момичета,

Бихте ли ми казали за какво изследване да настоявам и кога се прави, за да съм сигурна, че при мен няма нужда от разреждащи кръвта медикаменти, може пък и да има, не знам.

Преди 3 години като си пусках имунологичните, в резултате е посочено, че нямам предразположеност към тромбофлебия, но не знам това достатъчно ли е. Като чета форума имам чувствтото, че всяка втора бременна си поставя фраксипарин, явно рискът е често срещан.

# 39
Wawa, възхищавам ти се  за упоритостта и смелостта.

Аз също искам да подам документи, но трябва да изчакам.

Дива, щом си правила генетично изследване за тромбофилии и там няма нищо обезпокоително, значи нямаш нужда от фраксипарин.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 12:18 от Анонимен

# 40
Wawa, успех и от мен  Hug
Дано се получат бързо нещата.
Буена, браво и адмирации за решението ви  Hug

# 41
wa_wa, добре дошла  Hug
Буена  Hug Пак ще пропусна срещата на 17.12, но няма как да дойда. Хайде дано на следващата да успея.
        Аз отдавна уговарям мм като си направим едно-две дечица, да си осиновим едно, да го спасим от тежката съдба да расте без семейство. Засега не иска и да чуе, но аз не губя надежда, нещата се променят  Wink
Дива, с изследвания за предразположеност към тромбофилии се установява нуждата от терапия (Factor V Leiden, Protrombin, PAI-1, MTHFR (C677T и A1298C). Но е факт, че терапията помага и на жени, които нямат предразположеност към тромбофилии, сигурно като подобрява кръвоснабдяването.

# 42
Добре дошла и от мен Hug

# 43
Wawa, Buena, Gerda и аз съм в отбора.
Сега обаче ми предстои подготовка за инвитро, има още надеждичка... Praynig

# 44
Момичета ни за миг не бих се замислила но е тромава процедурата и околу 10 000 евро под масата знам от сигурни източници които си взеха момиче от София

Общи условия

Активация на акаунт