Забременели след ин витро - тема 32

• 47 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Зози, заради тромбофилии с лек риск, без лекарства, заради очаквания за високо кръвно, заради резултати от плацентарни молекули, вдигнати кила и какво ли още не.

# 706
Ти колко качи за цялата бременност? Аз до тук качих 10 кг и се надявам, че няма да станат още много. Чудя се от къде въобще дойдоха като ям сякаш по-малко от преди. Нямам място в стомаха.

# 707
Не питай, че ще те заболят очите  Mr. Green

# 708
Кристи, благодаря ти за успокоението Hug
Сигурно ще отида при Михова - за мое успокоение.
Благодаря ви на всички, имах нужда от малко утеха Hug
Зози, на БХС още ми излезе риск от прееклампсия. Пия аспирин протект още от тогава и Панайотова мисли, че само заради него е добър кръвотокът и че ако го спра, ще се влоши. Чака ме и кръвно да вдигна, не знам защо. Никога не съм имала повече от 120/80. Най-вече доколкото разбрах, зашото бебето е малко.
А съм +12кг. Никой не е коментирал досега да е много.

# 709
Ми защото не е много  Grinning 12 кила са си повече от добре.

Все пак помисли евентуално къде ще раждаш, ако вече не си решила и стегни малко багаж. И да дам светъл пример, който не е същия като твоя, но е за успокоение. Пънчето мислеше, че ще роди преждевременно, пък за малко да преноси  Joy

# 710
Решила съм къде - в Надежда. И багаж си имам готов, отпреди, просто да ми е спокойно, че ако се наложи няма да събирам тепърва Crazy

# 711
Ми значи всичко е наред  Hug

# 712
# 713
Разбирам, стискам палци да не се стига до там, Електра. А и аз си мисля, че ние вървим също по-малки. Утре съм на преглед и ще видя, но съдейки по големината на корема ми - бебчо сякаш е по-малък.

# 714
Е, моя като беше голям, та какво? Mr. Green Изревах си очите 20 дни след раждането. Добре че бяха съфорумките да си запазя малкото останал разсъдък. Хич не го мислете това тегло. Я на Сигмето какво малечко беше, сега каква е фъртуна Heart Eyes

# 715
Големината на корема май се оказва, че не е особен критерий за малко или голямо бебе newsm78 На мен отскоро ми личи изобщо, че съм бременна, даже някои хора още не забелязват Rolling Eyes А бебка е вече килограм и половина Heart Eyes Никой не вярва, че съм 7-ми месец и всички се чудят къде съм събрала това бебе, ама на факт Mr. Green

# 716
Ааааа, и корем беше голям, и бебе Laughing

# 717
Как да се пазя да не качвам килограми,моля дайте ми съвет?
Защото тази я стартирах с кг от предишната бременност 4+месец и не искам да наедрявам прекалено,защото бих искала да рагдам нормално.

# 718
Как да се пазя да не качвам килограми,моля дайте ми съвет?

А, защо не искаш да качваш килограми? Най-добре е в твоето състояние да залагаш на протеини, зеленчуци, плодове и ограничено количество въглехидрати и ще качваш равномерно.

# 719
Твоите кила нямат отношение към раждането.

Общи условия

Активация на акаунт