Искам да кажа ... (100)

• 50 883
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Аз смъкнах десетина кила. От лятното шкембе, няма помен.

# 511
  • Пловдив
Аз съм много разочарована от Боровец. Не бях ходила повече от десет години. Първо - пътя от Пловдив отвратителен, дупки, разбито. Навалицата ясна, откриване, лифт карта на символични цени - да не сме ходили на откриването. Обаче циганията си е там редовно. Повсеместна е. Боклуци всякакви. От разни заведения те дърпат към тях, изплашиха ми децата. Тротоарите не навсякъде бяха разринати, движим се в индийска нишка с децата по пътя, покрай нас коли. Първо направихме една врътка с кабинковия, горе беше много приятно, но нямаше достатъчно естествен сняг и тук-таме имаше камъни по пистата, аз бях с новите си ски и се отказахме, слязохме си с лифта надолу. Нареждаме се на опашка за седалковия лифт пред хотел Рила, огромна, аз и децата си чакаме и от страни се виждат как софийските мутри и силни на деня пререждат цялата опашка Shocked Shocked Shocked Shocked Ние, останалото простолюдие да си чакаме. Махнахме се и отидохме на учебната писта, опашката за паничките беше сравнително най-малка, да се раздвижат децата. Накрая на всички ни писна и си запалихме колата. Тръгнахме по пътя за София - за довиждане и той разбит. Не сме свикнали на подобен път, към Пампорово е слънце, тунелите са рехабилитирани, мрежите покрай пътя са подновени, изобщо на светлинни години е по-добре към Пампорово в сравнение с двата пътя до Боровец. Отидохме си на Узана, ако щете ми вярвайте, пътя към не толкова комерсиалната Узана беше по-добър от този за Боровец. Изкарахме супер, имаше повече сняг, по-малко хора, повече истински планински дух на хора отишли да карат ски. На влека е прието да те прередят само хора под метър и двайсет.

Прибрахме се.

Мър Мяу ми пусна една муха..... Предполагам без да иска. Обаче мен сега ме яде..... тоя Копаоник....
И мен ме яде, ако знаеш откога... Satisfied Освен да ти кажа кога точно ще ни изяде, друго не знам какво да направя хахаххаха Innocent
Остави, лудньо иска сега веднага след Коледа да гледам за свободни места Shocked Викам му, че не съм душевно подготвена, той напира.....

# 512
  • София
Аз и на тези под 1.20 съм им правила забележки Crossing Arms Родителите им като ги учат на тарикатлъци, да си ги прилагат у тях Crossing Arms

# 513
  • Пловдив
Аз и на тези под 1.20 съм им правила забележки Crossing Arms Родителите им като ги учат на тарикатлъци, да си ги прилагат у тях Crossing Arms
И аз, ама това все пак са деца. Моите са над тия размери големите, а малкия не може да се качи сам на влека.

Ееееей тук в средата сме ние с него - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15621742_102113997 … 1&oe=58F7AEBA
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15589850_102113997 … c&oe=58E2FDCA

# 514
Янтре, заминавай, просто като знам на един Бабин зуб, където няма кой знае какви писти, какво е отношението навсякъде, 100 години не можем да ги стигнем, а на Копаоник писти яко като гледам.
За Боровец бях сигурна, за съжаление, че с такива отзиви ще се върнеш, ама викам да не ти чупя хатъра, единственото по-комерсиално и гадно място, за мен, е Банско. Ние тази година имаме една седмица в Пампорово, обаче спането ни е направо без пари, грехота беше да се откажем, Бабин зуб дежурно (до Боровец пак можем за едни ден, но ние предпочитаме Сърбия, да не говорим, че на зубчето картите са супер ефтини!) и сега обмислям един Копаоник, определено.

# 515
  • Пловдив
На Банско не стъпвам, ама от Боровец имах хубави спомени, но вече не! Природата отгоре с кабинковия невероятна, всичко друго - помия. Пампорово още не е толкова комерсиализирано, но все пак е много добре развито и много повече ми харесва.

Я ми прати на лични къде го тоя Зъб, че ме заинтригува.

# 516
  • София
И нашите приятели всичките, които ходиха миналата зима в Сърбия, се върнаха със страхотни отзиви. Ние ходихме на Банско заради компания. Тази година сме на Пампорово, пак заради компания. Ама ми се струва като цяло, че ще се изнася ски туризма извън БГ. За където и да питаме - Австрия, Италия, Сърбия - навсякъде казват, че е сто пъти по-добре от тука, а парите - кажи-речи същите. На Банско свалят по три кожи, и за к'во?! Красив е Пирин, ама като всичко - хубава работа, ама българска Confused

# 517
  • До морето
Я, я  раздуйте малко за Сърбия  Laughing Ние още се помотваме, друга година по това време сме платили ските. В букинг ли гледате оферти?

# 518
Снощи, от сръбско, ми донесоха прах за пранье. 16 кила, за 12 льова. Страх ме е да го отворя, да не се разочаровам. Гарантираха ми, че качеството е по - добро, от тонкините кауфландски персили Mr. Green

# 519
Сандо, как може в новите помощнички да наливаш нещо толкова евтинко? Внимавай с пяната!!!

# 520
Пардон, сбърках. 12 кг, за 16 лева. Не съм го отворил още. В новите красавици, наливам само подобаващо Мариии, не ме базикай, хъм #2gunfire

# 521
Сандо, колко станаха вече пералните? Стигна ли 10 броя?

# 522
Просто се сетих за миналите ти премеждия.

Зузанка защо не пише?
Светалчо, останаха ли малко сърмички? Днес си купих ребра и кисело зеле и направих само ребрара.
Но чувството на глад за готвено кисело зеле с месо остава.

# 523
Гледам децата карат със щеки, тук ( Канада и САЩ) ги учат да карат без. Моето караше на черни писти без щеки.

# 524
Сандо, колко станаха вече пералните? Стигна ли 10 броя?
Осмозооо, #2gunfire, Яд ме е, че разкарах Милето, заради АЕГ ето, но има оправия. Ще взема последния Сименс, тва е  Mr. Green Писна ми от проби. Хем си знам, че Симо е най - велик, ма на излъгах се. Не съм доволен никак. Никак не съм доволен от последното АЕГ, никак, малоумна история Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт