Искам да кажа ... (100)

• 50 899
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Mediterraneo
Добро утро.
При нас още много вали! цяла източна Испания е обхваната от невиждани дъждове, много наводнения и пр. Дано поспре вече, да му се не види! Снощи реших да не си правя труд да будя децата и хубаво съм решила, понеже съобщиха, че отменят часовете днес. опитах се да накарам ММ да си остане в леглото като звънна алармата, но замина на работа. Слава богу, живи и здрав е стигнал, притеснявах се от наводнени участъци. Сега остана и довечера да се прибере нормално  Praynig
Казах ли ви, че онази вечер ММ ми пусна мухата и по никое време правих арменски сладки и пурички с локум и сладко  ooooh! Но пък станаха убийствени и ще се наложи да търся локум за още 2 дози!

# 541
  • Варна
Вкъщи е като склад за сладко, мъжът ми купувал де що види промоции откъдето се сетиш. А на мен ми е много слаб ангелът за сладории, само ми текат плюнките колкото пъти вляза в кухнята. И той и дъщерята са с убийствен метаболизъм, каквото хапнат всичко изгарят на момента! Познайте кой е най-ощетен и слага отгоре всяка изядена калория...

# 542
Добро утро!
 Hug

И аз на последните събития, на които бях забелязах тотално изпростяване на масата, малко иронично, предвид това, че са отишли уж на културни мероприятия. На концерта на Любе мощни, балкански гласове разтърсваха залата, крещеейки песни, явно тип да си ги поръчат..знам ли..То това не е селския оркестър, да им дадеш 5 лв да ти свирят ама бай Ганьо не знае. Същото за ръкопляскането..  Tired
Както и да е.

Скрит текст:
днес съм на едно интервю. Пак във фирмата, но за друга позиция. Уж приех една, сега настояват да пробвам за тази. Тя не е лоша ама не ми се занимава с интервюта. Сега преди обяд ще трябва да почета, да се подготвя. А ми е едно уморено.. Стиснете едни палци, моля..Въпреки, че наистина мисля, че моето място е там, където се получи леко и без проблеми. Не искам да се конкурирам, да се блъскам и да правя мръсни номерца, защото това не е в моя стил и не ми харесва.

В четвъртък след работа тръгваме на нашето мини любовно Коледно пътуване   Heart Eyes Вече нямам търпение. Родителствата църат и мъркат ама засега ги игнорираме. Трябва да купя някои неща,  а нямам време за нищо.

# 543
  • sofia
Прегледах новият вариант на сайта. Хареса ми. Изчистено, добър шрифт и фон. Като го наблъскат с реклами, може да спре да ми харесва  Simple Smile

# 544
  • До морето
А, добър ви ден! По диагонал ви чета няколко дни, тъй че сега ще попиша хич да не е  Laughing

Първо да кажа, че в събота моето джудженце имаше коледен концерт и така се вълнувах, не е истина. Той беше главният вожд индианец, а после каза едно страхотно дълго стихче за Снежния човек! (Сам го е учил, въобще не съм помагала, питах учителката дали трябва да подготвяме нещо, тя каза, че той вече си знае стихотворението и да чакаме изненада). Толкова хубаво беше, кляка, става, ръкомаха, артистчето на мама  Heart Eyes Направо щеше да ми се пръсне сърчицето от гордост  Heart Eyes Аз по принцип съм много емоционална, умилих се още като излязоха яслена група да играят ръченица, пък на моето гардже вече ревях с глас  Laughing

Вчера ми беше едно такова отпуснато и смотано, ама то след толкова емоции и вълнения в събота, е нормално. Меденки щях да правя, домързя ме. Цял ден от кълка на кълка. Мм явно също участваше в тайния заговор на мъжете на Белинда и Виж ти и приготви вечеря и десерт, а после изкъпа двете и приспа едното маймунче.

А пък снощи сънувах Жаки и МарияТ. МарияТ караше едно много лъскаво BMW и ни возеше с Жаки. Отидохме да вземем децата от градина, която се оказа моята детска градина и изкарахме 2 бебешки колички от багажника на колата, за да ги сложим в тях  newsm78 Накрая Мария каза, че бърза защото е на лекции във ВИНС-а, учела за детска учителка  Joy Joy Joy Joy

Според мен Зузанка нещо се е обидила, преди беше много редовна, странно е да спре изведнъж да пише  Rolling Eyes

Евилчето също отдавна не се е разписвала.

# 545
Привет!
Не съм ви изчела, не мога да наваксам. Аман от празници. След 2 дни закриваме рожденденския сезон, а на мен вече ми е до гуша! Имам да събирам куфари, да довършвам последни спешни поръчки, да оправя къщата, а ми се иска само да си лежа и да си чета.
Партито на дребосъчка в шоколадовата работилница мина повече от успешно. Децата се забавляваха, слушаха като омагьосани, опитваха, ядоха и мазаха, беше супер. После си взеха произведенията за вкъщи, а те никак не бяха лоши, справиха се чудесно.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 10:54 от Анонимен

# 546
  • Пловдив
Гледам децата карат със щеки, тук ( Канада и САЩ) ги учат да карат без. Моето караше на черни писти без щеки.
Навсякъде по всички състезания скиорите са с щеки. Моите ги тренирам основно аз.

Въпреки, че съм готова да обмислям и без щеки. Но искрено смятам, че е по-добре със. Когато съм наемала треньори за тях е било със щеки. Може би това е българската школа.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 09:55 от Янтра

# 547
Янтра, може ли малко информация за цените на картите за лифтовете на Пампорово за тази година?

# 548
  • Пловдив
Янтра, може ли малко информация за цените на картите за лифтовете на Пампорово за тази година?
http://pamporovo.me/services/winter/ski-zone-rates/

Обаче на теб ще ти кажа, че да дойдеш на Пампорово вместо някъде в Алпите..... сериозно????? Цените без пътя (а вие сте по-близо) нямат чак такава разлика, а качеството е различно..... Ние ходим на Пампорово, защото не спим там, а се прибираме в Пловдив.

# 549
Благодаря!
Ние ходим на Пампорово, защото спим в Смолян. Пампорово си ми е в къщи.
Живяла съм 6 години в сърцето на Алпите, близо до най-прочутите френски ски-курорти, знам разликата.

# 550
  • Пловдив
Така бива, има някакъв смисъл. Иначе един чай - 3лв, чай бе, чай. Пържени картофи 8лв... Малко се оливат с цените......

# 551
Захир, стискам палци за интервюто. Аз по принцип на интервюта не се притеснявам. Отивай смело, не е казано, че ще има бутане, все пак те са те поканили. Дано да ти хареса самата работа.

Много хубаво се е получил рожденния ден. ИИнтересна идея, а децата видимо са увлечени.
Мен пак ме боли ухото. Но не мисля, че е възпалено, а по-скоро нерв е засегнат, защото ме пробожда на моменти.

Изморена съм след уикенда и нямам търпение да свърши тази седмица.

А Зузанка защо да се е обидила, не си спомням да е имало драма. Надявам се да е добре и да е заета с приятни неща.

Чай за 3 лв си е верно множко. А колко е картата за деня, не че ще ходя ама ми стана любопитно Simple Smile. Аз последно каран сандборд миналата година, купон е, но после имаш пясък на неподозирани места.

# 552
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сбъдваща, пак ще го кажа - наистина си сбъдваща мечти. И аз искам да съм дете и да отида в шоколадова работилница. Браво на теб, зарадвала си дечицата. Не можах да позная кое е "нашто", щото те всичките светлички. Joy Сигурна съм, че ще си остане незабравим рожден ден.

Тонка, дойде моментът значи! Честито! Дойде моментът да се радваш на новата си къща и да споделиш радостта си с приятели и близки. Заслужи си всичко това с търпението и оптимизма си и, предполагам, и с трудолюбието си, но ти не спомена нищо в това отношение, та затова предполагам.
Наистина се радвам с теб. Много обичам хепиенд. Пожелавам ти мир и любов в новата къща, да кънти от смях, музика и звън на чаши! Hug И да посрещенете там най-щастливата си Нова година!

Мари, ще ти дам след малко рецепта за едни много лесни и хубави лимонови сладки.

И мен днес ме чака много ходене насам-натам. Трява да купя елха, да напазарувам някои консумативи за празниците, че мразя после да ходя в пълни с хора магазини, но най-важното - трябва да намеря подарък за малкия, че да се успокоя.
Вчера, като ги гледах двамата с Майското цветенце, което почва вече да говори, (но много бавно върви този процес или може би аз съм нетърпелива) се разтапях направо от отношенията им. Тя предлага всичко, което й дадеш и на него. Ако й дадеш парче ябълка, примерно, тя протяга и другата ръка и казва "Оти" (така му вика, макар това да е далеч от името му, а когато го вика, му казва Оте или Ооко), за да дадеш и за него. Отива първо да даде парчето на него, след това започва да яде своето.
Той е бдителен като орел - като влязоха вчера, аз довършвах приготовленията и на плота имаше няколко ножа (аз винаги работя с различни ножове за различни неща). Първата му работа беше да вземе веднага всички ножове и да ги пусне в мивката, след което много строго ми каза: защо си оставила тези ножове така, ами ако тя ги пипне?! По някое време тя се разсърди за нещо и излезе в антрето, той тръгна да я успокоява. Аз му казвам - остави я, ще й мине, не й обръщай внимание. А той ми казва - не, не мога да оставя така бебето, виж колко му е тъжна муцунката.
Ако единият седне някъде, другият се залепва за него и го прегръща, на което получава ответна прегръдка и си стоят така, прегърнати.
Моите деца също много се разбираха и се обичаха и досега са така. Но такова нещо, като тия малките, честно, не съм виждала. И това е така от мига, в който той я видя, като я взехме от родилния дом.
Моля се само това винаги да е така.

Мари, ето ти сладките.
Скрит текст:
Лимонени курабийки с орехи

250 г брашно, 150 г захар, 125 г меко масло, 125 г смлени орехи, 1 яйце, кората на 1 лимон и около 50 половинки орехи.

От всички продукти (без ореховите половинки) се замесва тесто. (Отначало изглежда сухо и че няма да успее да се замеси, но после си става точно.) При това много приятно нелепнещо тесто. Късате тесто колкото орех и го стопчвате. Нареждате върху пекарска хартия в тавата на разстояние 2 пръста. После на всяко топче отгоре му натискате по една половинка орех, докато се посплеска до питка. Външната обиколка леко се напуква, да не ви пука. Печете 10 мин. в предварително загрята на 180 градуса фурна. Не повече. Лекичко да порозовеят. Оставяте да изстинат и ги почвате .
Така обяснено изглежда дълга и широка, но не е. Възможно най-икономичните сладки откъм време и труд са.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 10:31 от svetal4o27

# 553
  • Варна
Сбъдваща, много са сладки дечицата, всички накипрени с тия шапчици Simple Smile

Не искаш ли да ни осиновиш, тук половината мисля веднага идваме да ти ставаме деца Wink

# 554

само искам да кажа, че котката е страхотна
погледа и е веднъж  Sunglasses

хубава празнична седмица на всички

Общи условия

Активация на акаунт