Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?
Надявам се всичко да е наред при теб.
И първо изчезват тези с най-многото нутела.

не съм виждала по големите супери. Аз си го забърках. Изисква се търпение и малко повече внимание. Не за първи път работя с лим кърт, имам една разкошна рецепта -"Маслен тарт със заливка от лимонов кърд" - joyofbaking Жестока е, но не беше добре оценена, защото си е връткава работа, не е елементарна рецепта, но при мен се получи разкошна. Ето я и нея, това е за доказателство, че не си приказвам празни приказки.
)