Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 397
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Cristi, благодаря Hug Hug Hug Чакам по-късно д-р Михова да ме види и дано всичко е наред!
NiaV, в 23 + 6 съм. Много й е рано още на бебка, така че трябва да лежим и кротуваме  Heart Eyes

# 61
Cristi, благодаря Hug Hug Hug Чакам по-късно д-р Михова да ме види и дано всичко е наред!
NiaV, в 23 + 6 съм. Много й е рано още на бебка, така че трябва да лежим и кротуваме  Heart Eyes
Кажи на бебка да си седи на топло до термин, навън вали смел сняг (поне на Бистришко шосе), не е за бебета още!

# 62
Beby,лежете си с бебка. Щом сте там всичко ще се оправи Hug

# 63
  • София
Не знам, дали зависи от оператора, но Белкин прави секцио на моя позната и тя след 2,5г. роди пак, но не при него. Толкова сраствания е имала, че едвам са я зашили. Новият оператор се е хванал за главата. Може да е физиологична особеност, не знам, но при мен напр. нямаше почти никакви сраствания.

За срастванията - не е от оператора. От човека си е,  от начина по който се възстановява. Колкото повече лежи, толкова повече сраствания. Аз преди секциото имах тежка операция (преди 2 години) и очаквах много сраствания, както и Генадиева. То и затова направихме вертикален разрез при секциото. Но сраствания почти не е имало, освен малко отзад. Но макар, че операцията ми беше тежка, аз веднага започнах да се движа, а и явно не съм склонна да образувам сраствания.

# 64
Магнолия, не съм съгласна. Зависи и от други неща, включително и от оператора Peace

Това е не лоша статия:
http://spisaniemd.bg/md/2009/02/adhezionna-bolest-sled-ginekologichni-operatsii

# 65
  • София
Аз затова казах, че не знам кой е виновен, но е факт, че премина през доста трудности жената. Може и да е съвпадение, но тя самата каза, че е с доста неприятни спомени от първото си секцио при Белкин.

# 66
Здравейте, момичета. Може ли някой, който е ходил на лекции в Надежда да сподели мнение. Виждам темите, но няма много инфо и не мога да преценя дали е нужно да присъствам. На вас кои ви бяха полезни?

# 67
Аз лично не съм ходила, защото все нямаше места, но съфорумки са споделяли, че са доволни.

# 68
Здравейте, момичета. Може ли някой, който е ходил на лекции в Надежда да сподели мнение. Виждам темите, но няма много инфо и не мога да преценя дали е нужно да присъствам. На вас кои ви бяха полезни?
Здравей, в момента има още свободни места във формата за онлайн записване за 07.01. Аз ще ходя. Темата е план за раждане, т.е. Как протича то и какво очакваме бременноте от това, което разбирам аз. Всеки път са на различна тема и момичетата споделят, че са доволни. Ако не успееш да се запишеш можеш просто да отидеш в кафето във въпросната събота и да слушаш, няма да те върнат.

# 69
И аз исках да питам за лекциите им, защото другите са все през седмицата, а май скоро няма да спра да ходя на работа, та  в съботите са ми супер, но явно няма дореждане и ще си остана необучена  Mr. Green

# 70
Аз бях на индивидуално обучение и дадох маса пари. Единственото, за което ми помогна, беше да се чувствам уверена. Оказа се, че почти нищо от предаденото не отговаря на истината, поне в моя случай и научих много повече от съфорумки, отколкото от уроците.

# 71
  • Sofia
Здравейте, момичета! Утре ме приемат в Надежда, тъй като имам насрочено секцио за 21.12. Отскоро живеем в София. От Пловдив съм и се следях на ЖК там. Днес разбрах, че ми трябвало някакво направление номер 7 за хоспитализация, никой от болницата не ми е казвал за такова нещо. Документът ще ми бъде изпратен по Еконт и утре или другиден ще е при мен. Можете ли да ми кажете относно багажа и документите има ли нещо, което да не пропусна да взема с мен. Прочетох на сайта информацията, но все пак да питам, ако има скоро раждали там. Събирам си тази вечер багажа, ми то много неща трябва да взема със себе си  hahaha

# 72
Здравейте, момичета! Утре ме приемат в Надежда, тъй като имам насрочено секцио за 21.12. Отскоро живеем в София. От Пловдив съм и се следях на ЖК там. Днес разбрах, че ми трябвало някакво направление номер 7 за хоспитализация, никой от болницата не ми е казвал за такова нещо. Документът ще ми бъде изпратен по Еконт и утре или другиден ще е при мен. Можете ли да ми кажете относно багажа и документите има ли нещо, което да не пропусна да взема с мен. Прочетох на сайта информацията, но все пак да питам, ако има скоро раждали там. Събирам си тази вечер багажа, ми то много неща трябва да взема със себе си  hahaha
Ако се следиш там почти нищо не ти трябва. Погледни на уебсайта им, има списък от документи и вещи, но няма да те върнат за нищо. Те могат да ти издадат направление на място, другото е амбулаторна карта, ХИВ и Васерман, кръвна група, но щом се следиш там те ще имат тези неща при тях, а и задължително пак ще те боцнат когато постъпиш. Успех и да пишеш после как е минало моля!

# 73
Cristi, индивидуално обучение в Надежда ли? Аз все си мисля да го добутам до раждане на живо и здраво дете и после всичко ще се нареди, но не съм се сетила за частни уроци за маменство. А за темата- определено е по- информативна както и форумът като цяло.

# 74
  • В сърцето на любимия човек
Аз ходих на две лекции, които ми бяха много полезни, за да се чувствам спокойна. Едната беше за грижи за бебето в болницата (какво правят на бебетата от момента на раждане до изписването), а другата за грижи за бебето у дома.
Най-много ми помогна, обаче, консултантката по кърмене, с която се свързах още в болницата. Тя дойде у дома в деня на изписването ми и освен съвети за кърменето ми помогна и с напътствия в грижите за бебето. След това идва още веднъж вкъщи, може би около две седмици след изписването, когато вече имах ясно формулирани въпроси.
Съветвам ви да си вземете книжките "Дневникът на мама и татко", които дават в болницата, както и да разгледате сайта
http://www.namama.bg/page/kniga/

Общи условия

Активация на акаунт