Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 460
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • София
До 12та седмица нищо няма да дадат за гъби. Поне на мен Стаменов отказа.
Да, сигурно. Поне да я погледнат, ако иска. Да не е пък нещо дерматологично т.е. външно и да й дадат нещо за мазане. Thinking

Не знам това със содата, дали може да се прилага в толкова ранна бременност? На мен ми казаха профилактично да се подмивам с вода+сода (обливам само външно), но беше в последния месец.

# 106
Да, определено по-добре да я видят, ако ще и само за нейно успокоение.

# 107
Missence, сода не дават, аз също имах сърбеж около тази седмица и се оказа, че е от по-обилно течение, имах чиста МБ. Аз сега отивам до Надежда, мога да пиша кой е дежурен и колко е натоварено веднага щом стигна.

# 108
  • София
ами честно се замислям и аз да отида до болницата, като не ми помогнаха от спешния  Tired, а и мен ме притеснява че може да са гъби, лесно ми се получават от най малкото Sad
NiaV ще съм ти благодарна да кажеш как е там и кой е дежурен

# 109
  • София
Missence, сода не дават, аз също имах сърбеж около тази седмица и се оказа, че е от по-обилно течение, имах чиста МБ. Аз сега отивам до Надежда, мога да пиша кой е дежурен и колко е натоварено веднага щом стигна.
Ясно. Така си и помислих, защото аз имах чиста МБ с обилно течение и ми казаха, че вече мога да обливам с вода+сода, за да намаля дискомфорта.

Да, определено по-добре да я видят, ако ще и само за нейно успокоение.
Абсолютно. Peace

# 110
  • В средата на времето
Здравейте,

Живот и здраве ще раждам средата на февруари. Има ли раждали в МБАЛ Надежда, които не са си следили бременността в болницата, а са отишли за самото раждане? Ако да - трябва ли да отида предварително, за да се "запиша" за раждане там или направо мога да отида, след като започне родилният процес?
Относно цената за раждане там - намерих някаква информация от 2014 г. за 1950,00 лв. Толкова ли е все още?

Благодаря ви предварително. bouquet

# 111
ами честно се замислям и аз да отида до болницата, като не ми помогнаха от спешния  Tired, а и мен ме притеснява че може да са гъби, лесно ми се получават от най малкото Sad
NiaV ще съм ти благодарна да кажеш как е там и кой е дежурен
Няма хора, Димова е дежурна и лабораторията работи- мини да те видят ако искаш, мотаят се и други лекари по коридорите. Успех!

# 112
И Георгиев и Панайотова също са тук, ако някой от тях ти е познат и ти е по-комфортно с тях да знаеш Simple Smile

# 113
  • София
Здравейте,

Живот и здраве ще раждам средата на февруари. Има ли раждали в МБАЛ Надежда, които не са си следили бременността в болницата, а са отишли за самото раждане? Ако да - трябва ли да отида предварително, за да се "запиша" за раждане там или направо мога да отида, след като започне родилният процес?
Относно цената за раждане там - намерих някаква информация от 2014 г. за 1950,00 лв. Толкова ли е все още?

аз съм такъв случай, но раждах планово секцио и се свързах предварително с д-ра, който трябваше да ме оперира, за да уговорим датата и подробностите. За нормално раждане не знам как се процедира Peace

# 114
Здравейте,

Това е цената все още независимо от раждането и особеностите му. Отиваш когато контракциите са на 5 Мин и звъниш в спешния. Няма да те върнат, но ако бях аз бих минала поне на тонове/преглед при някой, да ми обясни как ще протече, какво ще стане и т.н, но аз явно не съм от смелите.
Моят термин по гс е на 31.01, по апарат (и ову) на 23.01, но вече си нямам тапа, та девойката явно няма да се мотае, ще пиша каква е била процедурата с раждането и приема скоро. Стискайте палци моля ви дами, умирам от страх!

# 115
Зравейте,

първото ми дете е родено в МБАЛ Надежда през 2014 г. Тогава ходих на ЖК на друго място и само родих там.Всичко беше на ниво и бях много доволна.
 С втората си бременност направих жестоката грешка да се запиша и да предплатя пакет за ЖК в МБАЛ Надежда при лекаря, който ме изроди първия път.
Платих си аз пакета и се почна тормоза...
1. часове за ЖК по телефон не се дават, трябва да отидете на место;
2. часове никога няма - на пр. лекарят ми казва, че трябва да отида отново на 06.12, а на регистратура ми казват "невъзможно - часове има след 23-ти"...
3. чака се около 2 (два) часа за преглед, който продължава  10 мин.  Т.с. никакво внимание, никакви въпроси. За 8 месеца не са ме претеглили , на.пр. нито веднъж, нито са записвали тонове . Имам течение, за което алармирам през цялата бременност и никой не взема мерки, все едно не ме чуват.
С една дума,въпреки, че платих пакет в МБАЛ Надежда, се налага да ходя и на друго място, за да получа адекватно наблюдение на бременността си.
Не правете тази грешка, много е изнервящо и е загуба на пари и време тази ЖК в МБАЛ НАдежда.
Иначе сигурно пак ще родя там и сигурно ще е преди часа , който ми записаха сега за ЖК:)

# 116
Ивелина, при кой лекар си на ЖК?

# 117
Винаги по телефона записвам часове за жк Crazy
Винаги ме теглят и ми мерят кръвното. Отговарят ми и на всички въпроси ако имам такива.
При първото дълго чакане аз исках да претупаме прегледа, защото бях уморена, беше късно вечерта, но док не позволи това да стане.
Аз се преместих на жк там в 5-ти месец, защото така се стекоха обстоятелствата. Преместих се от жк по зк и има голяяяма разлика между другото.
Ивелина, защо не презаписа при друг лекар щом си недоволна? Аз така бих направила.

# 118
  • В средата на времето
ще пиша каква е била процедурата с раждането и приема скоро. Стискайте палци моля ви дами, умирам от страх!

Благодаря ти. bouquet Още не знам как ще раждам. Дали планирано секцио или ще вляза за нормално, пък каквото дойде...
Успех с раждането, всичко ще бъде наред. bouquet

# 119
Ивелина, при кой лекар си на ЖК?
Др. Димова

Общи условия

Активация на акаунт