Математически турнири - 41

• 121 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofiq
Резултатите от IMAS излязоха:
 Резултати

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 08:59 от elica1051

# 541
Здравейте, днес отидох до училището на сина ми и исках да погледна работата му на олимпиадата в ОУ "Кирил и Методий", но зам. директорката ми каза, че нямали такава практика и не можело да я гледам. Олимпиадата нямала конкурсен характер и е достатъчно да зная резултатите. Може и да няма конкурсен характер, но преминаването на следващ кръг от олимпиадата е условие за кандидатстване в математическа гимназия Варна (според новите условия за кандидатстване).
Има ли право да ми откажат от училището?
Посъветвайте ме към кого да се обърна.. за мен е важно да видя работата му.

# 542
  • Варна
Още не мога да проумея как МГ тата оставят в ръцете на  други у-ща да решават съдбите на деца ,желаещи да учат там. Rolling Eyes

Бо ,имаш право да видиш работата ,разбира се ! Един разговор с РУО Варна проведи ,да те свържат с експерт по Олимпиадите . Peace

# 543
Още не мога да проумея как МГ тата оставят в ръцете на  други у-ща да решават съдбите на деца ,желаещи да учат там. Rolling Eyes

Бо ,имаш право да видиш работата ,разбира се ! Един разговор с РУО Варна проведи ,да те свържат с експерт по Олимпиадите . Peace

Много ти благодаря Simple Smile Ще пробвам... направо не се надявам да стигна до работата му. Някои хора се държат като от миналия век - нямаш право и толкова.

# 544
А някой знае ли въз основа на кой норматив - ИМАМ право да видя работата му? Защото сега говорих с експерт по математика от РУО Варна и той ми твърди, че нямал право да им заповяда да ми я покажат.

# 545
  • Варна
А някой знае ли въз основа на кой норматив - ИМАМ право да видя работата му? Защото сега говорих с експерт по математика от РУО Варна и той ми твърди, че нямал право да им заповяда да ми я покажат.

Сега звънях в МОН ,говорих с експерта по математика.Няма такъв нормативен акт, всичко е на "добра воля" от директора на у-щето или началника на РУО.  Tired Съжалявам! Успех на останалите състезания!  Hug

# 546

Сега звънях в МОН ,говорих с експерта по математика.Няма такъв нормативен акт, всичко е на "добра воля" от директора на у-щето или началника на РУО.  Tired Съжалявам! Успех на останалите състезания!  Hug

Ооо, как е възможно?! Та така може да си пишат каквито искат точки и никой не може да оспори резултата... и не може да провери дали е оценен правилно и математическата във Варна наясно ли са с това?

# 547
# 548
  • Бургас
Здравейте, сина ми трябваше да бъде награден на нац.класиране на ИС, но не можахме да отидем. Някой знае ли дали може да си получим  наградата по куриер, изобщо дали имат такава практика?

# 549
yana_sl, преди 3 стр-ци пише какво са отговорили.

Здравейте, днес писах на организаторите на ИС с въпроса дали ще може децата, които няма да са на награждаването в неделя да си получат грамотите и медалите от местните организатори. Отговориха ми, че след 22 януари може да си ги потърсим по места. Peace

# 550
Здравейте, сина ми трябваше да бъде награден на нац.класиране на ИС, но не можахме да отидем. Някой знае ли дали може да си получим  наградата по куриер, изобщо дали имат такава практика?
Може! Пишете мейл. Peace

# 551
Ха така... пиши на мейла.
И защо трябва да бъдат тормозени и натоварвани с излишни задължения организаторите след като в горния пост е написано всичко необходимо???

Ненужното ти предложение ще доведе до отговор... Заповядайте да си вземете наградата от местния организатор в Бургас след 22.1.

# 552
И защо трябва да бъдат тормозени и натоварвани с излишни задължения организаторите след като в горния пост е написано всичко необходимо???
Може би, ако организаторите си бяха направили труда да сложат едно кратко съобщение със съответното съдържание на сайта на турнира, щяха да избягнат подобен " тормоз и натоварване". Все пак не всеки чете и пише в този и други подобни форуми.

# 553
Освен това на мен ми отговориха, че опцията е да се вземат грамотата и медала от място или да им се обадя за да го пратят с куриер. Не са ми казвали, че ще бъдат изпратени до местния организатор. Peace

# 554
Все пак не всеки чете и пише в този и други подобни форуми.
Така е в общия случай, но все пак въпроса е зададен тук - така че се очаква и написаното да е прочетено. В горния пост е, не е необходимо ровене.

Общи условия

Активация на акаунт