Вчера сготвих спанак с ориз, и месце на мойто Матейче. Така му се ослади. Крещеше за допълнително. Днес му направих просто кексче и него го хареса.
Благодаря ви, че споделяте за ваксината! Дано нямате странични действия. Пък тези, които вдигнахте температура-мноого бързо да ви минава.
Аз все пак ще взема да му давам туя на Мати преди и след нея.
Въпреки, че реших да го водя пак на йогата се притеснявам дали няма отново да изпадне в истерия. Знам, че сигурно е излишно, но го мисля.
Вчера идва зълва ми и много си играха. Тя го тормози и не му цепи басма за ходене, движения, упражнения. Аз също общо взето се занимавам. Гледам да играем и да има физически тренировки, хи хи. Но това реване от други деца, т.е. от виковете им. Дано по-скоро отмине. Голяма чувствителност сме, голямо чудо. То и ние сме такива и родителите ни. Така, че има на кой.
АМ продължавам да давам главно сутрин по 180/210 мл вода с 6/7 лъжички суха смес. Понякога и вечер. Но като вечеря и пийне водичка по-късно, си заспива и не ми се ще да преяжда. Но сутрин си плачка. Изпива го и си доспива още час-два.
За думички може би съм казвала, че чувам-мама, дада, баба, кака, га-га, ам-ам Вчера каза-пупа, а днес-айде. Но според мен случайно. Не ги свързва. Може би само мама и ам-ам знае какво са.

много е неприятно и не знам как ще продължим с кърменето