Аз за Т до 38 нищо
не давам, но то хубаво, че до сега не е вдигала и повече. Иначе къпя и чакам сама да се справи с нея. Като пътуваме торбата с лекарства е винаги с нас, а пък сега ще е важна част от почивката повече от всякога.
От една седмица смених схемата на даване на яденето и вече Моника яде супата със сухар за обяд, десерта след обедния сън и за вечеря манджата с едно сухарче. Пробвам така, че от месец време се буди нощно време да яде и има напредък последните две вечери. Дано се запази хубава тенденция. Ние още сме само с два зъба, почна пак да се лигави, а не се вижда да се белее някъде.
Голямата новина при нас е, че от два дена се пусна и вече е все по-уверена в ходенето. Много е смешна с тези кашкавалени крачета.

Имам друг проблем тия дни, памперсите ни протичат. Най-ужасно ми е да си е легнала в 21:30 и да я намеря в 01:30 ч. вече подгизнала и чувалчето мокро и то. Смених няколко марки и няма оправия. Ползваме 4-ка на Памперс ( протича от към гърба), Пуфис ( протича от долу), лидълските и те. Чудя се къде бъркам.