Явно не виждам сигналите, че се дразни, че се събужда нощем

Аз по-рано може би не се изразих достатъчно добре. Идеята ми беше, че при нас махането на нощното кърмене беше свързано както с готовност на Коко, така и с отбиването. Отделно той от 9-месечна възраст нямаше дневни кърмения и заспиваше с гушкане. В общи линии те разбирам, че си изтощена от нощните кърмения и искаш да ги махнеш, но подозирам че просто Сами не е готов и ще трябва да стискаш зъби 
Надявам се да намерите начин двамата със Сами да си се кърмите без да има цокане през нощта
!!!
ама със събирането на урина сме до никъде и май няма и да дам в крайна сметка. Сутрин все изпускам момента след сън, а пък и тази лаборатория в която трябва да я нося работи само до 13:00ч.
За сега карам само на Ангин Хил, прополки и билкови чайчета и се моля нещата да вземат вече да се подобряват. Сменихме плана и за първия преглед на нашата точка за да може и мм да дойде и той, та на 8-ми март ще го направим и тогава ще е време и за сърчице. С нетърпение очаквам този прекрасен момент и да направи празника ми още по-незабравим.