За тези, които четат любовни романи №26

• 88 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Започнах Feversong , ммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много добре се развива за сега, много..  нямам търпение да я изчета!
Ще зарежа Джейми Фрейзър май за неопределено време и ще метна Бароунс Heart

# 376
  • София
По-спокойно с Бароунс, ако обичаш  Crossing Arms

# 377
Аз най-после прочетох нещо през тази година- "Любов на колела" от поредицата за Черните рицари и ми хареса!  Peace Бързо се чете, има динамика но да си призная от първата книга почти нищо не помня освен, че също ми хареса! Joy Явно сюжета не е от най-оригиналните! В историята се загатва и за връзка между брата на Беки- Бил и нейната приятелка Ив... Само че за мое разочарование третата книга няма да е за тях, а за Мишел, сестрата на Франк! newsm78 За Бил и Ив е книга номер 5, която ако се превежда на български ще е сигурно през 2018 г.  Sad

Сега за д ане те е яд , да ти кажа.. за Бил и Ив книгата не можах да я дочета от скука. Simple Smile Пропуснах я набързо.

Голяма драма е при мен, днес съм по улиците и не мога да си чета за Бароунс, а утре съм на работа и пак няма да мога да си чета за него. ОооОооОосвен това е хубаво довечера да не чета дълго за него и Рйодан, щото все пак утре съм на работа  Crazy Crazy Crazy

# 378
За теб не знам, аз не заспах докато не ги изчетох, а сега ровя из форумите, защото накрая имах повече въпроси, отколкото отговори
Бароунс не го долюбвах много преди, но вече е реабилитиран, че и отгоре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
От самото начало си го харесвам много, него и Рйодан, едни такива тайнствени ах.. Heart Eyes Тихо сега, изчакай ме да я прочета и аз и после ще дразним другите в екип.  Wink

# 380
  • Варна
Почнах я аз, къде ще ходя?! Добре, че съм на работа да си чета. Домашните вият, единият учи химна, другият реве от воя на големия.

# 381
  • ВАРНА
И на мен ми харесаха за Черните рицари книгите,с нетърпение чакам следващите... 🤗

# 382
Днес имам надежди като заспи малкото на обяд да се излегна до него с Feversong. Ако след това имам и една безсънна нощ - ето я, прочетена!

# 383
  • София
Имам въпрос за третата от Изневяра – https://www.goodreads.com/book/show/27217714-deception
Скрит текст:
Стигнах до сцената, в която майката решава да се самоубие, за да може Алекс да получи всичко, но Джейн влезе и я спря, като ѝ каза, че в завещанието имало допълнителна клауза. Какво пише в нея?

# 384
  • Плевен / София
Имам въпрос за третата от Изневяра – https://www.goodreads.com/book/show/27217714-deception
Скрит текст:
Стигнах до сцената, в която майката решава да се самоубие, за да може Алекс да получи всичко, но Джейн влезе и я спря, като ѝ каза, че в завещанието имало допълнителна клауза. Какво пише в нея?
milenaka Hug честно да ти кажа това със завещанието ми е още мътно...
Скрит текст:
аз това, което разбрах е, че Чарли трябва да се омъжи за Брайс, за да не загубят те с майка си парите и имението....но после, ако не бъркам Аделаид май намери някаква вратичка и тъкмо щеше да се задейства и състоянието и започна да се влошава....Дано не те объркам, че вече не помня с подробности първите три части....потопила съм се в четвъртата....като свърши поредицата тогава ще ги прочета отново една след друга Laughing

# 385
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
аз това, което разбрах е, че Чарли трябва да се омъжи за Брайс, за да не загубят те с майка си парите и имението....но после, ако не бъркам Аделаид май намери някаква вратичка и тъкмо щеше да се задейства и състоянието и започна да се влошава....Дано не те объркам, че вече не помня с подробности първите три части....потопила съм се в четвъртата....като свърши поредицата тогава ще ги прочета отново една след друга Laughing
За нея питам. Обаче не могла да я използва, казваш  Confused

# 386
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:
За нея питам. Обаче не могла да я използва, казваш  Confused
за съжаление.... Cry

# 387
Скрит текст:

По темата
Скрит текст:
Понеже в имението има камери, които Орен е сложил дядото е виждал какво причинява Алтън на Аделайд и заради това е направил ново завещание, в което орязва правата на онзи малоумник. Ако брака между Чарли и Брайс не се състои всички активи на Монтеки ще бъдат пуснати на свободния пазар, но парите от продажбата ще останат за живите наследници. Иначе тя искаше да се самоубие, защото в оригиналния текст пишеше, че при смъртта на който и да е от двамата родители (Аделайд и Алтън) всичко отива при Александрия.

# 388
  • София
Благодаря  Simple Smile

Скрит текст:
Малко му е. Трябва му много сериозен шут в нещото. За Алтън говоря.

# 389
Благодаря  Simple Smile

Скрит текст:
Малко му е. Трябва му много сериозен шут в нещото. За Алтън говоря.

Мен Сузито ме дразни много

Общи условия

Активация на акаунт