Коледно джудже в юнката расте- тема 5

• 35 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, днешния преглед мина супер. Вече се знае какво ще е ммъничето - ще си имаме момченце Simple Smile

# 721
  • София
Страхотни новини, браво natali2016!

Bling-a-ling, добре дошла! Бъди позитивна, всичко ще е наред този път!

Мойто дзвер продължава да ме рита много неприятно към таза и гръбнака. Добре, че вече не е постоянно, а от време на време. Сещам се, че с предната бременност по това време ритничетата бяха толкова приятни, но явно си зависи къде са. Дано се врътне и почне да рита на по-подходящи места, че не ми се мисли какво ще стане, като заякне и започне да надава истински шутове...
Иначе аз си чакам четвъртъка за феталната и вече наистина нямам търпение! Дано само всичко е наред и най-накрая видим какво ще е зверчето.

# 722
Благодаря за топлото посрещане Hug
Притесненията няма да спрат до края. От преглед до преглед са. Поне имам успокоението, че съм в ръцете на едни от най-добрите лекари. Правя максимума на това, което зависи от мен. Сега на дневен ред е голямото чакане до втората ФМ, която ми е чак след месец, но ще изтикам някак. От три месеца съм в безконечно чакане на някой преглед и изследване ooooh!
Честити сини гащи, natali2016 stork-boy

# 723
Natali честито за хубавата новина  bouquet
Bling-a-ling добре дошла! Пожелавам ти една безпроблемна бременност и щастлив финал  Simple Smile Всичко ще е наред за всички ни Hug  Смятам, че 2017-та ще е добра за нас  Simple Smile
Тинтири минтири и аз усещам бебече, даже онзи ден както си спях, се обърнах по гръб и явно позата не му хареса, като почна да мърда, да рита... Не ме остави да спя. Обърнах се пак на една страна - спря. Почаках малко, пак по гръб - пак същата история - рита, недоволства и айде пак се обърнах на една страна  Simple Smile

# 724
Хихии много сладко ми стана, hristina8628

💎Bling-a-ling💎 , и аз съм като теб Sad

natali2016 , честитооо, прекрасни новини - все така Simple Smile И честит младеж Wink

# 725
Мамчета , някой да има болки в бъбрек и ниско в корема след пишкане?

# 726
Bling-a-ling този път всичко ще е наред ! Hug Ние сме с теб и дано групичката ни ти донесе много късмет ! Heart Eyes baby_neutral

# 727
Яна, според мен отивай веднага на лекар с такива болки Wink Дори да е само един цистит пак си е голяма беля.
Desert^girl, благодаря Hug Ще ми трябва време малко да се приобща, че до сега в друг тип "групички" членувах и мозъкът ми е малко обременен. Ако не друго ще помагам с инфо за неща, с които съм повече в час Laughing

# 728
Да се посмеем, група Simple Smile Честит уикенд Simple Smile

"Сядаш да хапнеш на обяд и ти обясняват, че свинското води до инфаркт, холестерол и неизбежен инсулт. Ти си викаш, ще изям само салатата, но разбираш, че зеленчуците са пълни с пестициди, нитрати и още нещо, дето даже не знаеш какво е, но явно се мре и от него. Посърнал, решаваш, че ще поминеш само с хлебец, но ти казват, че белият хляб има нула хранителна стойност, а набухвателите и подобрителите в него са толкова страшни, че по-добре да се наръгаш с вилицата в черния дроб, отколкото да го ядеш, или поне е по-безопасно. Не ти се яде днес точно риба, но това ти остава, обаче веднага ти изскача статия на екрана, която ти показва колко живак, тежки метали и други гадости има в половин скумрия, и излиза, че ако изядеш самата консерва, вместо рибата вътре, ще е по-здравословно. Към сирене не посягаш, то е ясно - алергени, лактози - мреш до седмица. Пийваш малко вода - изворна, да не объркаш оная с металите и йоните, бъбреците ти гърмят на секундата от нея - и разбираш, че спасение няма.
И ти идва смелост, и викаш:
Един път се мре, ваш'та мама !!! - и се връщаш към вратната пържола на тиган, кьорав антиоксидант да няма, и се набумкваш и с пържени картофи, само мас и скорбяла, два процента читаво едва ли съдържат, барем с двеста грама сол и си спираш интернета, че откачихме вече с тия изследвания на британски учени, к'во ядат тия там бе?" Simple Smile

# 729
Мамчета , някой да има болки в бъбрек и ниско в корема след пишкане?
Аз имам същите болки в бъбреците и ниско долу ,след като стана сутрин,тъй като ужаасно много ми се пишка,а аз не се събуждам през нощта и то се събира доста материал Laughing
Как сте с килограмите?Аз, тази седмица, рязко качих още един и няма връщане надолу май...до сега съм +3.Тръгнах от 64.А май накрая се качваха най-много?Надявах се да кача най-много десетина до края,за разлика от първия път,когато качих над 30кг.,но с това темпо, не знам дали ще успея..

# 730
  • София
Здравейте момичета, честито за новините. Така като гледам през 2017 ще сме повече мъжките майки, нека трябват си мъже  Grinning
Аз вече откачам искам да ходя на преглед поне два пъти в месеца, а той ме вика само по веднъж. Последно бях края на Декември, сега ще съм края на Януари преди ФМ. И само се притеснявам всичко ли е наред, нещо май не качвам и килограми, а съм 19+5, не ми се струва много нормално, а и се притеснявам че изведнъж ще стане УАУ и както съм предразположена към стрии не ми се мисли. В по - малките седмици усещах едно трептене в корема, сега не го усещам, само онзи ден усетих един шут силен и това беше..

# 731
bebka_8  Laughing Laughing Laughing Така е, то човек не знае какво може и какво не може да яде вече....

Аиша след сутрешното мерене съм + 8 в 20 г.с. , много са, като сигурно още толкова поне ме чакат до края, лошо ми става  Shocked но и аз доста си похапвах в началото и сега има дни, в които ям много често, особено ако съм си у дома и нямам много работа, но в дните, в който съм навън и имам много задачи е по-поносимо положението, не се нахвърлям на тестено или сладко, но съм определено любител на всичко месно  Wink

# 732
Бъбреците не трябва ли да болят от към гърба под ребрата? Вчера се наведох за един чорап и как мен ми простреля долу в гърба, все едно има забита игла. Като се исправих, веднага отмина. Болката е била в района на таза, но не е костна, мускулна поскоро. Растягат се жилите вътре. Като сещам и бъбреците са окачени на една тип мускулна тъкан. Може от там идва болка.

# 733
  • Добрич
Bling-a-ling добре дошла!Всичко ще е наред!
Моя термин от последния преглед който беше края на Декември се промени на 29 юни.Дали ще има още изменения незнам  Laughing Сега трябва да ходя към края на Януари,но се притеснявам и мисля да взема да отида тия дни,че имам доста силно бяло течение,което виждам че всички имате,но мен доста ме плаши понеже досега толкова силно не съм имала... Пък и нямам търпение и аз да разбера какво бебенце ще си имаме  Hug

# 734
Ах, като ви слушам за килограмите и направо ви се чудя Simple Smile)) хах Док като ми прави картона ме изтегли 57 кг. Момичетааа в момента съм 65 кг.  smile3514 Хахах Като се има в предвид, че принципно преди въобще да забременея си държах на 55 кг. Тоест реално погледнато съм вече почти +10 отгоре. smile3505 Така че въобще много сте си добре даже ... не смейте да се оплаквате Simple Smile Но като се чувствам гладна пък .... няма как  Laughing
Аз пък все още не усещам бебо ... и аз все се притеснявам и нямам търпение да мина ФМ в началото на Февруари..... Тогава ще бъда значително по-спокойна.
За бъбреците - Моят съвет към всички е - Пийте мнооого течности! Колкото можете повече. Да, това ще предизвика по-често ходене до 00 Simple Smile Но, до голяма степен мисля, че би предотвратило бъбречни проблеми ...  Wink Така съм чувала ....

Общи условия

Активация на акаунт