След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 27 028
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
протези  hahaha hahaha то на тая възраст hahaha hahaha

# 31
  • София
Доре, в отговор на поста ти в предната тема да кажа, че си права за Борко. Той и преди е бил същият актьор и човек, но всеки актьор има своята роля, която го е качина на гребена на вълната и обикновено тази роля е свързана с екранен партньор, който е успял да "изкара" всичко най-добро от таланта на другия. Peace Примери бол.
Скрит текст:
Къванч и Сонгюл
Туба и Мурат Й.
Чаатай и Хазал и т.н.

# 32
Hug Hug Hug Hug Hug

Записчееее

ИРКО Heart Eyes Hug

от стария екип започнаха да споделят стари снимки,Онур днес и той пусна една от 1-ви сезон,от екипа и тях ги е налегнала носталгията и всеки ден пускат само стари снимки

Sad

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

И аз видях в Инста, много снимки са напускали от първи сезон .

# 34
  • На юг от тук
Добро утро в киралъкАшков петък.

Ирка Hug

# 35
  • На юг от тук
Билетите май са купени newsm78

# 36
Добро утро! Hug Hug Hug Петък е! Да видим края на тайната и началото на щастието довечера!

Ама че хубаво ми стана, като на една махленска клюкарка, дето наднича зад пердето да види какво правят съседите. Точно противното на моя стил, ама тази сутрин ми беше приятно да надникна зад пердето в дома на Гюпсето! Дори и да е измислица, хубаво ми стана! Twisted Evil

Мислех си снощи за решението на Дефне и Йомер да заминат. Ако е да заминат за постоянно, това е доста емоционално решение. Дефне страда за семейството си и може би иска да бъде далеч от тях, с надеждата, че ще страда по-малко. Йомер, който никога не бяга от проблемите, може би се вслуша в думите на Памир на брега, че женската интуиция понякога показва правилния път там, където разумът не може да обхване всичко. Каза му да послуша Дефне. И Йомер я послуша. Че няма да заминат, няма, мисля аз. Но че Йомер с това си действие показа, че заради Дефне може да направи толкова смела крачка, показа. А Дефне бяга, не защото е обидена на семейството си, а защото страда за тях. Тя страда, че нейното щастие е причина за тяхното нещастие.

Но всички ще се успокоят и ще размислят. И семейството на Дефне ще размисли и ще разберат, че любовта на Дефне към Йомер не означава, че тяхното Дефне им е обърнало гръб, а означава, че е срещнала голямата любов, от която не може да се откаже.

Въпросът на Дефне "Къде е твоят дом, там, където знаеш, че когато си най-нещастен, никога няма да бъдеш сам, или там, където си най-щастлив" показват, че тя има два дома. Няма нужда да губи единия, за да намери другия.

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 08:57 от Дданни

# 37
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Петък е! Ашк форева, нали?!

Ирка  Hug Кати  Hug Дани  Hug

Като гледам, и на Малчо му е тъжно Sad

Дани, няма да заминат, като имаме предвид снимките от следващата серия. За мене лошото е, че ще се откажат вероятно заради доводите на онова войнство, което ще събере Синан- фамилията Ипликчи+ Корай, т.е. онези, които причиниха толкова мъка на Дефне и Йомер. Аз продължавам да смятам, че понякога човек трябва да направи нещо нестандартно, нещо, което противоречи дори на всичко, което е мислел и правил до този момент, да се отдалечи малко от проблемите си, да ги види отстрани и тогава по- лесно ще намери изход. Защо да не послушат интуицията на Дефне? И какъв е тогава смисълът от този съвет на Памир, който накара и Йомер да вземе решение да избягат, щом ще се откажат от онова, което говори вътрешният глас? Дори да е за няколко дни предпочитам да заминат някъде и да се върнат- но да са разбрали сами, че това е грешно решение, а не да седят като виновни ученици на диванчето, докато близки и приятели ги увещават да не заминават.
Ти не харесваш, че героите вземат решение под натиска на обстоятелствата, а аз пък не харесвам да се вземат решения под натиска на чуждо мнение. никой по- добре от теб самия не знае кое е правилното и кое- не.

ДИ Hug
Хубава клюкина са спретнали в ТТ  Joy Но и на мене ми хареса, щото съм такава- злобарка. Ама си мисля, че Борко хич няма шанс пред този глас меден загорски на севгилито.

# 38
https://pp.vk.me/c604620/v604620526/4a363/eFuw0Won3HA.jpg

Някой може ли да преведе за какво става дума? Предварително благодаря!

# 39
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро, Ашковки форева!  Hug Hug Hug

Според мен двамата нямат нужда да си доказват един на друг каквото и да е, но всички могат да видят най-накрая на какви жертви са готови за любимия, всеки от тях поставя другия преди себе си, и да вземат да ги оставят вече да бъдат щастливи заедно!  Peace

# 40
  • near Sofia, Bulgaria

Меги, поредни поданици за раздяла, не знам откога е това, но пише, че предната вечер са признали, че са разделени, даже последните две години не били заедно, само за пред хората, пък на Баръш му писнало да го влачи навсякъде и т.н. и т.н.

# 41

Скрит текст:
Новость о том, что два года романа закончились расставанием, пришла буквально вчера. На самом деле они расстались еще в прошлом году, но официально подтвердили свой разрыв только сейчас. По сути дела, все их отношения, которые начались после съемок фильма "Делиха" в 2014 году, были не такими безоблачными, а счастливые улыбки – игрой на публику. Так что, пожалуй, эти двое приняли верное решение. Зачем изводить друг друга?
Гюпсе Озай на каждом углу нахваливала бойфренда, да и ее близкие были в восторге от Барыша. Чего нельзя сказать о родственниках самого актера. Может именно это послужило причиной их расставания?
Точно сказать нельзя, но поговаривают, что Барыш просто не выдержал такого отношения своей звездной подружки, её постоянных выходок и сомнительного поведения на публике. В свою очередь, Гюпсе очень изводили фанаты её парня, желающие видеть его со своей партнершей по сериалу. Она всегда старалась делать вид, что ей все равно, но в итоге нервы сдали и они приняли обоюдное решение о расставании.
А ведь истинные фанаты этой пары так рассчитывали на свадьбу...
Но, как сказал Хактан Пак - продюсер сериала "Любовь напрокат", в котором снимается Барыш Ардуч: "Это жизненный поток. Начинается и заканчивается. В каждом конце есть огромное начало. Думаю, нужно именно на этом концентрироваться..."
Возможно, в скором времени мы увидим новые отношения, которые также начались на съемочной площадке...

Поредните клюки на жълтурковци  Mr. Green Аз такова потвърждение от тях не съм чула  ooooh!

# 42
И да кажа добро утро  Laughing Нищо, че е никое време, някой иска ли още кафе  Wink

Ирка  Hug, Кати  Hug, Дани  Hug, Гале  Hug, Доре  Hug

Ди  Hug, това го размятаха вчера рускините, ама........  newsm78  И да е вярно, само потвърждава, че не напразно не харесваме Кюса, изглежда освен всичко друго си е и скандалджийка жената  Mr. Green

# 43
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Ирче, забравих да благодаря за темата! smile3525 newsm51 smile3525

Добро утро в киралъкАшков петък.

Ирка Hug

Добре, не му ли се иска на Йо дете като я гледа така с Исо?

# 44
За новата тема  bouquet  bouquet  bouquet
И да си рипна за Ашковият петък  Party

Общи условия

Активация на акаунт