След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 27 030
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте   Hug  

Ирка   Hug Кати   Hug Дани   Hug Гале  Hug, Доре   Hug Диди  Hug Мише  Hug Про  Hug надявам се , че не съм  пропуснала някой  Rolling Eyes Hug

Петък е, отдавна не съм скачала  Mr. Green
За Ашка и Дефмер  newsm68 newsm68 newsm68

Да спомена само, че и на мен ми хареса клюката  Mr. Green

# 46
  • Perla
Доре, в отговор на поста ти в предната тема да кажа, че си права за Борко. Той и преди е бил същият актьор и човек, но всеки актьор има своята роля, която го е качина на гребена на вълната и обикновено тази роля е свързана с екранен партньор, който е успял да "изкара" всичко най-добро от таланта на другия. Peace Примери бол.
Скрит текст:
Къванч и Сонгюл
Туба и Мурат Й.
Чаатай и Хазал и т.н.

Мише  Peace

Понеже съм от все още живите фенки на Перла, да кажа, че ненапразно, когато пишат за Къванч и неговите нови роли, най- често започват с "Мехмет от Перла"- примерно и после вече разказват новото за него. И дори Баръш беше казал в едно интервю, че каквито и роли да изиграе от тук нататък, той винаги ще остане Йомер Ипликчи. Когато и двамата партньори са талантливи, всеки помага на другия да става все по- добър и по- добър!

Диде   Hug ПРО  Hug Виви  Hug

# 47
И да кажа добро утро  Laughing Нищо, че е никое време, някой иска ли още кафе  Wink

Ирка  Hug, Кати  Hug, Дани  Hug, Гале  Hug, Доре  Hug

Ди  Hug, това го размятаха вчера рускините, ама........  newsm78  И да е вярно, само потвърждава, че не напразно не харесваме Кюса, изглежда освен всичко друго си е и скандалджийка жената  Mr. Green
Диди  Hug Heart Eyes то отдалече си личи, че е такава  Mr. Green може и да е вярно и след посещението на феновете посред нощ в дома им да е имало скандал и затова да са се преместили  Joy

Привет и на останалите сладурчета

Ирко  Heart Eyes HugДоре  Heart Eyes HugДанни  Heart Eyes HugГале  Heart Eyes Hug Кати  Heart Eyes HugМеги  Heart Eyes Hug Мише  Heart Eyes Hug Виви  Heart Eyes HugМарийке  Heart Eyes Hug

# 48
 Hug Hug Hug

Някой може ли да каже с 2 думи каква е клюката за Гупата, че с руския сме на Вие  Tired

# 49
  • Perla

Баръш като Йомер  Wink

# 50
  • Perla
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug

Записчееее

ИРКО Heart Eyes Hug

от стария екип започнаха да споделят стари снимки,Онур днес и той пусна една от 1-ви сезон,от екипа и тях ги е налегнала носталгията и всеки ден пускат само стари снимки

Sad

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

Някой може ли да каже с 2 думи каква е клюката за Гупата, че с руския сме на Вие  Tired

Тери, ако имаш предвид горното, бившите съседи на Кюса и Борко казали, че двамата много се карали, ама толкова силно викали, че ги чували всички. Борко бил добро момче, ама Кюса създавала впечатление за недобре поддържана жена /ако правилно съм разбрала определението за нея/

# 51
Здравейте!

Отново в петък ни занимават с широко скроената красавица, Аман.
#2gunfire #2gunfire

Hug Hug Hug

Някой може ли да каже с 2 думи каква е клюката за Гупата, че с руския сме на Вие  Tired

Тери, голямата любов приключила на чифтето.Отдавна били разделени newsm78

И в ТТ е вече новината,но  аз лично не вярвам.
И  щеше да е много хубаво, ако е истина. След толкова писаници из медиите  и изявления от страна на Гупата дано на Баръш му е писнало и да сложи официално точка, ама не го вярвам  и аз.

Скрит текст:

# 52
Как ли пък не  Mr. Green

# 53

Thinking oт другите канали пускат  Новогодишни снимки с актьорите,май само Стар още няма такива

сега видях рейтинга на Кивовия сериал ,ами рейтинга и там е тръгнал надоло  Tired 5,54 в тотала ...дано се задържи поне с този рейтинг въпреки че не харесвам Туба ,но не заслужават съдбата на другите преждевременно спрени сериали заради рейтинга

# 54
Сериалът на Киво и Тубето е връО  Party

# 55
# 56
Hug
Доренце, плановете са им приказни засега - "Свят само за нас двамата!"

# 57
# 58
  • Perla
Ще си останат с приказните планове, защото ще се домъкнат ония доброжелатели, дето не могат да кихнат без тях, и дотук с плановете.

# 59

Да, бе  Mr. Green ooooh! добре, че няма да отидат, че като нищо някоя може да е оставила някаква следа в тоя апартамент и Дефне веднага да се досети  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт