Бял списък на продуктите

• 314 678
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 495
кисело мляко"Маркели"
билков чай с ехинацея,мащерка ...-страхотен  и много ароматен,особено подходящ при грипни епидемии.

# 496
Шипков мармалад Вилтрейд - въпреки, че не съм особен почитател на сладката и мармаладите, този мармалад е с напълно натурален вкус, такъв какъвто беше преди много много години  Peace

# 497
Еко конс- лютеница от с. Чертогорово.

# 498
  • София
Кисели краставички на Аррива.
Боб Мизия на Аррива.

Въобще останах много изненадана от качеството на продуктите на въпросната фирма.

# 499
Кисели краставички на Аррива.
Боб Мизия на Аррива.

Въобще останах много изненадана от качеството на продуктите на въпросната фирма.
Още един глас за "Аррива" Peace
Лозовите листа ,печените чушки  в буркани са също добри.

# 500
  • София
буркан - салата печени чушки Мерлини&Данимонд - много ни харесват в къщи

# 501
  • Pb
Подсетихте ми за Аррива - стерилизиран грах - само от техния купувам.

# 502
Има едно магазинче за месо на Кооперативния пазар във ВАРНА ОТЗАД ДО БАРАКАТА/ДЪРВЕНАТА/ ЗА МАСЛИНИ и месото е добро и каймата

# 503
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Като коментираме консерви - аз предпочитам бурканите на Вега стар: туршии, стерлизирани чушки, имам един много вкусен продукт пинджур, както и готвен зрял боб.

# 504
  • София
Мили дами, знаете ли някой производител на качествена луканка или суджук. Имам поръчка от чужбина, а у дома не сме им фенове и може да се изложа с покупката.
В сайтовте на Тандем и Мес-ко прочетох съдържанието на техните продукти и се уплаших от многото Е-та. Утре ще проверя в магазина Маджаров, че в сайта им липсваше информация. Ако всички са бъкани с оцветители и консерванти, чудя се как ще избирам. Sad
Благодаря предварително!  bouquet

# 505
  • София
Мили дами, знаете ли някой производител на качествена луканка или суджук. Имам поръчка от чужбина, а у дома не сме им фенове и може да се изложа с покупката.
В сайтовте на Тандем и Мес-ко прочетох съдържанието на техните продукти и се уплаших от многото Е-та. Утре ще проверя в магазина Маджаров, че в сайта им липсваше информация. Ако всички са бъкани с оцветители и консерванти, чудя се как ще избирам. Sad

Ми то не знам дали има без Е-та  newsm78 Иначе ние купуваме на Маджаров само.

# 506
Препоръчвам на "Орехите" - http://www.regal.bg/show.php?storyid=746848

# 507
Луканка "Орехите" и на мен много ми хареса!

# 508
Според мен тези колбаси са супер http://catalog.bg/company.php?company=25206

# 509
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Мимма, няма номинация за точкотрупци тази година, така че - ако имаш да споделиш нещо по темата, давай! Иначе си е чист спам.
Извинете останалите и за да не е включването ми безполезно - купих много добро ръжено брашно от Метро, производител "Техра" и съдържа 100% ръжено пълнозърнесто брашно. Първите питки се ометоха веднага. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт