Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 512
  • 736
  •   1
Отговори

Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!
Тема 321

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
Комалче, дори и през телефона темата е страхотна! Благодарим, че намери време!
Хайде да се напълни с много положителни тестчета и скоро да е празна!
Пожелавам топъл, вкусен, уютен и вълшебен празник днес на всички!

# 2
Хоп тъкмо да напиша че съм първа в новата темичка и Вики ме изпревари  Grinning
commala благодарим отново за страхотната темичка и си пожелаваме само позитивни новини и нека лавината от снимчици на двучертичкови тестчета тръгне СЕГА  Party

# 3
Включвам се и аз бързо бързо в новата прекрасна розова тема , с невероятно сладките бебенца  smile3531 261uu Комалче пак си успяла да я издокараш нищо , че е от телефона. Дано и тази тема донесе много късмет на всички ни и много  EFP stork-boy stork-girl

# 4
Страхотна тема както винаги!
Чакаме двучертичковата лавина  Heart Eyes

# 5
Прекрасна тема Комалче, дано ни носи само добри новини, много две черти, тупкащи съчица и цветен прашец.
Мъфинче, дано това е твоето коледно чудо и догодина да се радваме всички тук на безсънните ти нощи и наакани памперси!
Желая ви приказни празници момичета  bouquet

# 6
Комалче,темичката пак е готина. Извинявайте за притесненията ми. Мен питате ли ме точно за празници да ми е зле как се ядосвам. Мм се прибра снощи докато спя от банкета. И събуждайки се да се преместя ми  се зави ужасно свят, изпотих се,кръвно ок, но пулса скочи от нормалното80-90 на 120. Та тежка нощ беше, още ми е слабо с тия 110 удара към момента. Пишат че е нормално през Б учестения пулс, ама егати чудото от сега ли?
Мъфинче, уникално ярка чертичка! Красота!
Бъдере живи  и здрави! Обичайте се с вашите близки! На всички чакащи пожелавам съвсем скоро 2 черти и до края само приятни моменти без притеснения! На бременните пожелавам само до финал успешно раждане на сладки бебоци! А вече родилите да ни споделят как е живота след това!
Обичам ви за подкрепата, която оказвате! Както не една е казвала чувствам ви най-близки! Весели и радостни празници!

# 7
Идвам и аз в новата тема,не съм писала скоро,понеже няма нищо ново при мен,но ви чета постоянно.Пожелавам ви хубави празници,на бременилките-лека до финал,на чакащите пожелавам най-хубавия подарък,навръх най-хубавия празник! EFP
П.П. Шоколадче,почивай си повече,наслади се на празниците,всичко ще е наред! Hug

# 8
Комалче,темичката пак е готина. Извинявайте за притесненията ми. Мен питате ли ме точно за празници да ми е зле как се ядосвам. Мм се прибра снощи докато спя от банкета. И събуждайки се да се преместя ми  се зави ужасно свят, изпотих се,кръвно ок, но пулса скочи от нормалното80-90 на 120. Та тежка нощ беше, още ми е слабо с тия 110 удара към момента. Пишат че е нормално през Б учестения пулс, ама егати чудото от сега ли?
Мъфинче, уникално ярка чертичка! Красота!
Бъдере живи  и здрави! Обичайте се с вашите близки! На всички чакащи пожелавам съвсем скоро 2 черти и до края само приятни моменти без притеснения! На бременните пожелавам само до финал успешно раждане на сладки бебоци! А вече родилите да ни споделят как е живота след това!
Обичам ви за подкрепата, която оказвате! Както не една е казвала чувствам ви най-близки! Весели и радостни празници!
Шоколадче, може би си станала доста рязко а и вълненията през деня, празници , работа все пак си в деликатно състояние както се казва и ти оказва влияние  Hug

# 9
  • София
Здравейете, момичета!

Комалче, прекрасна темичка, много благодаря, че намери време, страхотна е!

Пожелавам на всички ви прекрасно време с обичаните хора, весела Коледа и много усмивки и щастливи моменти! Силно вярвам, че мечтите на всяка една от нас скоро ще са реалност!  Hug

# 10
Запис и от мен в новата тема.  Комала много добре си се справила. Почивай си повечко при мама и се наслаждавай на празниците.  Ти между другото каза ли им новината или не?
Много прегръдки от мен и весели празници на всички.  Пожелавам на тези от вас които се надяват на +++ тестчета мечтата им да се сбъдне и всичко да е успешно до края.
При мен нищо ново момичета.  Чета ви редовно и се радвам заедно с вас. А аз се надявам февруари като отида на доктор да ми даде зелена светлина и да започна с опитите.  Дано следващата година донесе на мен и на вас само радост и щастливи мигове.  Пожелавам го на всички нас. Прегръдки и целувки от мен

# 11
Честита ни нова тема и дано я изпълним с много положителни тестове!
Весели празници на всички и нека да не забравяме,че най-важното е да сме живи и здрави!Всичко останало ще го постигнем!
Бременалинките,да пълните томбачетата и слагайте коледните чорапи!

# 12
Здравейте.
Ние сме при нашите ще останим тук за Коледа ако всичко е нормално с детето.Да питам мамите с деца , и другите които са компетентни.Днес сутринта взе да вади зелено -жълти сополи.Дали е нормално след това натравяне.Према лекарства -капки Зиртек и Калции.Дали е нормално .Много се притеснявам по тези празници няма дежурни педиатри.Извинявайте за спама.
Мъфини прекрасна чертичка.Дано избиете гадинките и икараш чудна и спокойна бременност.
Комала дано новата тема ни е на късмет.Прекрасна е.
Етоалче да оздравяваш мила.
Деля.страхотна новина.Успокой се до следващия преглед.
Прекрасен ден ви желая.Незабравяйте точно в 12 ч довечера да си пожелаете нещо.Нали е бъдни вечер.

# 13
Момичета,Весели празници и честита нова темичка! Hug Пожелавам на всичи,които чакат в най-скоро време да се похвалите с двучертичкови тестчета! Hug На бременелките лека и безпроблемна бременност! Hug А на вече родилите щастие и много късмет за напред!  Hug Ръся ви с многооо розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 14
ЕЕЕЕееее как една не каза , че е при свекърва си  newsm62. Шегувам се и ние днес ще сме при нашите  smile3533 при мама е най- хубаво Peace
Хриси относно сополките или беше , че се сгъстяват и се оправя, или че има инфекция , не съм сигурна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт