Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ливче, пий лекарство и почивай, поне тези лечения са кратки, а и много си струва. Един ден като вързопчето ти е в ръцете ще забравиш всичко. Hug

Ванеса, не зма какво лекуваш за да те посъветвам, но лекарите по принцип препоръчват след лечение да минат поне 10-15 дни, да се направи ново изследване, и ако всичко е чисто, чак тогава да се продължава с опитите. Пожелавам ви и на двете бързо и успешно  лечение и скоро с бебче в коремче!  bouquet
* Редактирам, че забравих, Ливче, в Стара Загора знам само за Бузалов, невероятен специалист и имам много познати, които е гледал, оперирал дори от тежки проблеми и все с огромен успех. Мисля, че Шоколадчето ходи при него, може да я питаш за мнение.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 15:09 от Deya_Nova

# 646
  • Габрово
Ловче,Комолче ,Етойле  Hug супер сте малко ме успокоихте .Много ми е нервно така не си се споням отдавна и акомулатора ми падна за втори път днес направо чудничко  Mr. Green Новата година супер почна за мен  Laughing Май да си се връщам в старата дето оревах да се маха.
Мрънкам си  Laughing Blush

# 647
Комалче, пропуснала си второто ми предложение  Laughing

Старт на Новата година, бебенце в коремчето ми има.!

# 648
Комалче, пропуснала си второто ми предложение  Laughing
Много се извинявам, Совичка  Embarassed

# 649
Скорпи,това са последни изпитания,да знаеш.Бях чела някъде-преди изгрев е най-тъмно  Simple Smile Дано бързо се оправи колата ,а за ц да има изненада  Crazy Hug

# 650
  • Габрово
Скорпи,това са последни изпитания,да знаеш.Бях чела някъде-преди изгрев е най-тъмно  Simple Smile Дано бързо се оправи колата ,а за ц да има изненада  Crazy Hug
Амин 😇

# 651
Скорпи, има и такива дни, дано днес ти е последен такъв Hug
Май 2 бремелинки очаквахме всеки момент, да им пожелая леко и безпроблемно раждане!
Лив, ходя при Бузалов, той ме и оперира по спешност от ИМБ. Но не знам дали е "разбирач" в репродуктивни проблеми, ако това те интересува. За ин витро центъра на Стефанов, мислех да ходя след операцията за цветна снимка и консултации. Хубави отзиви четох. Но пуста глупост писах му, не звъннах, той пък не ме отрази и си продължих с Бузалов. То и добре стана, ЦС се оказа добра, за сега ходя при него и на прегледи. Не знам заслужава ли си да търся и някой по ЖК. Какво толкова ще получа безплатно, а да ходя при двама малко ми е хамалогия. newsm78 Трябва да разуча нещата.
И момичета много тихо стана наистина в темата, ноември и декември като за финал станахме доста момичета за отчетни. Хайде пак като за блестящ старт на годината да развеете тестчета!  Praynig

# 652
Ехо прибраме се.Бяхме на село при нашите ,че баща ми беше именник вчера и нямаше как да не го уважим дори и в това лошо време.Беше много топличко камина гори нищо че два пъти снощи спираха тока.там има многоооо сняг.
Не съм ви чела,отивам да го направя. Hug Hug Hug Hug Hug
Топла и уютна вечер. bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 653
Благодаря  Hug Дея и Шоколадче  bouquet
Така и така ще се дават пари искам да е някъде където ще ми обърнат повече внимание.  Тази ми АГ каза : "щом от 2 години и нещо не се получава , потърси решение в репродуктивна клиника" . Дори и да не бяха открити уреаплазмата. ..ка то видя възелчета ми го каза  #Crazy на мястото на което са явно пречат(аз си мислех за цветна снимка при нея ...но каза по -добре лапаро). И с този 1мл еякулант   ooooh! хич не ми се чака . Както знаете запазих час пак при тази АГ. ...колкото да ми вземе проба за Уреаплазмата и евентуално вагиналния ехограф да види дали са мръднали възлите ....ДАНО  Praynig пия НОНИ и други бъркочи  (сега само си давам 7 дневна почивка заради антибиотика)
Пфффф, много писах днес  Mr. Green 

# 654
Ехеее моята тема май има най-много проценти - супер Simple Smile Радвам се, че ви харесва, с огромно желание я предложих Simple Smile На мен още не ми е дошло, имам закъснение два дни, но нали пих Дуфастон. Гледам да не мисля за това, за да бъда спокойна. Каквото трябва - ще стане.

Стискам палчета на всяка от вас, момичета Simple Smile

Спокойна и романтична снежна вечер Simple Smile

# 655
Ехе Мини дано е за добро закъснението.
Да ни изненадаш съвсем скоро.

# 656
Правих и втория тест, пак ми се показа втора черта след указаното време. Преди това виждах сянка. Голяма мистерия съм. Повече престо няма да правя. Въпреки, че до сега не ми се е случвало да са скапани при мен, ама винаги има първи и втори път  Joy hahaha

Продължавам дуфастона и без това имам още 3-4-5 дни до Ц хаха Ще видим какво ще стане  Praynig

# 657
Правих и втория тест, пак ми се показа втора черта след указаното време. Преди това виждах сянка. Голяма мистерия съм. Повече престо няма да правя. Въпреки, че до сега не ми се е случвало да са скапани при мен, ама винаги има първи и втори път  Joy hahaha

Продължавам дуфастона и без това имам още 3-4-5 дни до Ц хаха Ще видим какво ще стане  Praynig
Качи снимка ако искаш 😊

# 658
На работа съм, този път не го изхвърлих, но наистина мисля, че са изпарителни  Joy  Макар да вярвам, че е станало, мисля че е рано тест да го засече..

# 659
На работа съм, този път не го изхвърлих, но наистина мисля, че са изпарителни  Joy  Макар да вярвам, че е станало, мисля че е рано тест да го засече..
Еднакви ли са чертичките , защото на мен ми се е случвало в една опаковка престо на първия който правя е  по -наситена от втория  , и между другото ми се случва два пъти вече чак се замислям 🤔

Общи условия

Активация на акаунт