Паническо разстройство - 27

• 119 224
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Гала
Ти си много силна жена и вярвам,че ще се намери лек за тези болки.С теб сме мила ..

# 751
  • Sofia
Здравейте,

Исках да попитам дали някой продължително е употребявал НЕОЛАКСАН и с какви впечатления сте от него.

Истината е че натоварвам тази хранителна добавка с големи очаквания и се чудя до колко това е основателно и дали не е само плод на въображението ми това, че наистина има положителен ефект от него.

Преди време един доктор го беше нарекъл "хапче на щастието" и от тогава се чудя дали въобще не си самовнушавам благоприятното му действие.

Ще съм признателна за всеки споделен опит, включително как е най-добре да се приема - сутрин на гладно или вечер преди лягане  bouquet

# 752
О, гала, душичко Hug, чудя се с какво мога да ти помогна... Няма ли някакви обезболяващи, които да облекчават положението??? Дано Дея да спре да се страхува  Praynig

# 753
Проблема не е в болката, тя е много по слаба. Проблема е, че аз със всеки ден ставам по-зле, то няма и как да стане по добре. И така, като почна да не мога да се обслужам ще трябва да отида в хоспис, не може мъжа ми да се грижи и за болно дете и за мен. Както казах, лошото е, че от това не се умира, стоиш като жив труп насран и напикан, с извинение. Та така момичета, радвайте се на живота, разхождайте се, обичайте се, не се оставяйте на депресии и разни такива. Живота е прекрасен.

# 754
Гала, не губи кураж!
А Б12 дали сте изследвали?

# 755
Гала, моля се за теб  Praynig с теб сме.

# 756
  • Бургас
Гала,миличка,много силно те прегръщам.Имаш прекрасно семейство.
Анонимна,и теб прегръщам.Ако трябва смени психиатъра.Бях ходила при една жена и най-човешки и обясних какво болести имам,а тя ме изкара едва ли не ненормална хистеричка,която нищо друго не прави,освен да си измисля болести.Е,нямаше как,понеже тя си взе талона,аз се връщах до нас за огромния куп епикризи,изследвания и ТЕЛКа.Тя с недоверие взе купчината и като попрочете малко,направо започна да пелтечи.Аз реших,че това не е моят лекар и ходих и при друг на частно.

# 757
  • софия
Да се оплача и аз.От понеделник съм с много силна хрема,болки в гърлото,обилна секреция от носа,но от вчере всичко слезе към гърдите.Реших на своя глава да пия дуамокс,аз и друг път съм го пила,но нощес получих задушаване (все едно ми се затвори клапа на трахеята и не мога дишам за секунди).мНого се изплаших,започнах да получавам атаки постоянно.страх ме е от задушаване.

# 758
  • Бургас
galant,върви на алерголог.Аз съм получавала анафилактичен шок от аналгин и  подуване и обрив по лице и тяло от нестероидни противовъзпалителни.
Най-весело беше на втората ми операция.Биха ми Трамал за болката.И започнах да се задушавам,кожата ми се зачерви,усещането беше все едно ме търкат с коприва.Веднага ми сложиха Метилпреднизолон,но отказаха да ми бият обезболяващи.Съветваха ме да стискам зъби.А не беше лека операция,все пак ми рязаха корема.На третата ми операция също ми казаха да стискам зъби.А на другите жени през няколко часа биеха обезболяващи.
Моят съвет е без консултация с лекар да не пиеш нищо на своя глава.

# 759
  • софия
Следобяд съм на лекар,но от антибиотика нямам обриви.След всеки пристъп на кашлица и леко задушаване е на лице изтърпяване по цялото тяло,сърцебиене и изпотяване.защо се плаша от всичко не знам.

# 760
Ех, Галка,дано имаш подобрение. И аз щях да те питам дали си изследвала б12. Стискам палци да не се налага да ходиш в хоспис......пък и не мисля, че семейството ти ще го допусне.  Hug

# 761
  • Бургас
galant,майка ми няма обриви при алергични реакции,но се задушава.Последния път чак в болница я взеха.
А аз наскоро направих реакция към боя за коса,без обрив,без зачервяване,но с жестоко парене по скалпа.Нямаше как да си го въобразява,то ме събуди.Вечерта си бих противоалергично и се боядисах.Щипеше ми,но реших,че е нормално.Легнах,на сутринта паренето ме събуди.

# 762
  • софия
Ходих на лекар и казаха да си продължа антибиотика,зиртек и т.вЪпроса е,че четях за ларингоспазъма може да се задуши и това ми беше достатъчно да се притеснявам.

# 763
Здравейте!Искам да ви питам нещо.
Започнах спирането на АД  и от няколко дена Забелязвам че  тези дни Ми е нервно😐....това усещане на  спирането ли се дължи????...

# 764
nux,
Според моя опит - да, от спирането е. Аз дори съм намалявала бавно и пак усещам неприятните симптоми на отнемане.
Какъв е АД, от колко време и в каква доза го пиеш и как го намаляваш - по схема ли?

Общи условия

Активация на акаунт