Графики на БТ - коментари

• 75 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Оправих си настройката, бях забравила че съм я махнала.
Виж ми предната графика, тя е по-показателна.
Може на сегашната ми да съм определила грешно О, но от толкова прегледи и изследвания, мисля че съм права.

Благодаря ти Simple Smile

А аз бях в трайна пауза, защото цяло лято, че и еден след аборта и цикъл нямах и о нямах и нищо нямах... много зле ми се отрази на хормоните. Сега съм след цветна снимка и проходими тръби.

# 526
  • София
Оправих си настройката, бях забравила че съм я махнала.
Виж ми предната графика, тя е по-показателна.
Може на сегашната ми да съм определила грешно О, но от толкова прегледи и изследвания, мисля че съм права.

Благодаря ти Simple Smile

А аз бях в трайна пауза, защото цяло лято, че и еден след аборта и цикъл нямах и о нямах и нищо нямах... много зле ми се отрази на хормоните. Сега съм след цветна снимка и проходими тръби.
Според тестовете - О. може да е на 19/20 ден от МЦ - има време БТ да се повиши.
За МЦ - 11/11/2017 - О. може да е била на 14 ден от МЦ

# 527
  • София
Дано се вдигне малко утре, защото почвам утрогестана и после няма да знам дали е щяло да се вдигне и без него.
А миналия цикъл беше такъв прецедент тази ранна о, за първи път в живота ми.

Аз от 2-3м пия мио инозитол в комбинация с фолат и хром (4гр на ден мио инозитол), та се надявам малко да се нормализират нещата с О.
Ето го
https://www.amazon.co.uk/MyOva-Myo-Plus-natural-supplement-PCOS/ … p;keywords=My+ova

# 528
  • София
Дано се вдигне малко утре, защото почвам утрогестана и после няма да знам дали е щяло да се вдигне и без него.
А миналия цикъл беше такъв прецедент тази ранна о, за първи път в живота ми.

Аз от 2-3м пия мио инозитол в комбинация с фолат и хром (4гр на ден мио инозитол), та се надявам малко да се нормализират нещата с О.
Ето го
https://www.amazon.co.uk/MyOva-Myo-Plus-natural-supplement-PCOS/ … p;keywords=My+ova
Ако всичко е наред с О., БТ ще се повиши достатъчно, без значение, дали се приема прогестин. 
За Инозитола - само от полза е Peace

# 529
  • София
А не е ли височка тази доза от 4 гр? Аз моят го меря на кухненската везна и много внимавам да не превиша 2 гр.

# 530
  • София
А не е ли височка тази доза от 4 гр? Аз моят го меря на кухненската везна и много внимавам да не превиша 2 гр.
Не е висока и това е оптималната доза за подпомагане на МЦ и О. - трябва да се приема 2х2 грама или 4 грама дневно.

# 531
  • София
Значи не съм дочела нещо. Simple Smile

# 532
  • София
Аз понякога забравам сутрин да го пия, но гледам да съм редовна по 4гр на ден.
И аз мислих, че е висока, не знам от него ли е, но за първи път имам О два поредни месеца.
Мерси много за съветите, Денис, те потвърдиха и моите знания. Да видим какво ще стане.
За бременност не се надявам много, защото при мен овулацията е под всякаква критика, ама сега след ЦС съм по-обнадеждена.

# 533
Добро утро Simple Smile
Денис, моля те пак да погледнеш графиката ми! Нормално ли е все още да нямам покачване на температурата с 0,4-0,6 градуса? И задължително ли е О да е била на покачването на Т след последният спад Т? Това е ново за мен и всяко нещо ме притеснява!

# 534
  • София
Денис, днес вече имам покачване, което е супер. Излишно вчера се чудех какво става Simple Smile

# 535
  • София
Добро утро Simple Smile
Денис, моля те пак да погледнеш графиката ми! Нормално ли е все още да нямам покачване на температурата с 0,4-0,6 градуса? И задължително ли е О да е била на покачването на Т след последният спад Т? Това е ново за мен и всяко нещо ме притеснява!
Графиката, все още, не показва да е имало О. - прави тестове за О. Peace
Може О. да е по-късно, което не е проблем.

Денис, днес вече имам покачване, което е супер. Излишно вчера се чудех какво става Simple Smile
Браво!
Подсети ме утре да я погледна - според мен О. е била на 19/20 ден от МЦ /или късно на 19 и рано на 20-ти ден от МЦ/ - ако БТ се задържи висока.

# 536
Графиката се оказа бременна HeartHeart

# 537
Тедииии, честито!! И така до термин

# 538
Хееей, Тедии, тихичко честито! До пухкав финал. Целувки.

# 539
  • София
Скрит текст:
Графиката се оказа бременна HeartHeart
Честито! Hug
Лека и спокойна бременност

Общи условия

Активация на акаунт