не ми остава време да ви чета. Имам проблем и се надявам някой от вас да помогне. След 7 месеца кърмене без проблем от вчера вечерта усетих болка в едната гърда. Днес цялата е подута, твърда и боли зверски. Бях в спешното, там ме стискаха, не съм лигла, но от болка ми се доповръща. Предписаха ми антибиотик и казаха да се изцвждам. Проблема обаче е, че гърдата ми остава все така твърда, нито стискането, нито цокането на бебка ми помогна. Притеснена съм, а и болката вече не се търпи

Питай в темата за кърменето, има доста компетентни момичета. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=942615;topicrefid=3
Вие имате ли вече такива умения ?

не ми остава време да ви чета. Имам проблем и се надявам някой от вас да помогне. След 7 месеца кърмене без проблем от вчера вечерта усетих болка в едната гърда. Днес цялата е подута, твърда и боли зверски. Бях в спешното, там ме стискаха, не съм лигла, но от болка ми се доповръща. Предписаха ми антибиотик и казаха да се изцвждам. Проблема обаче е, че гърдата ми остава все така твърда, нито стискането, нито цокането на бебка ми помогна. Притеснена съм, а и болката вече не се търпи

) Купих стол 0-18 кг, но той не иска да се вози. Голям проблем е с пътуването - дори на ръце не желае да пътува. Пищи в колата като луд

Ако кажа дай ръчички и протегна моите си ги вдига за да го гушна, а и започна да заспива в леглото, а не на ръце. Седи сам, но не може да стигне до това положение самостоятелно. Това е като развитие. Никакво желание за лазене, но пък на крака, прав, се радва много.
Започнахме да го водим и на плуване, и като че ли му харесва. Някой има ли опит в това отношение? 

Марина през деня спи не повече от 30 мин и така е от както стана на 6 месеца.
Препоръчани теми