Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 753
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Къде са тези формули?

За тази таблица говорим
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j7UbNsPqHxGSxhSiZMYNM93g … dit#gid=718477975

Има я и на първа страница, който иска си я попълва редовно или когато реши. Аз не бях от доста месеци и всъщност това са месеците, в които точно си върнах 4 от свалените 10 кг.Ще пробвам от януари да съм по-съвестна.

# 46
  • Велико Търново
Здравейте, искате ли да си направим албум със снимки, където да споделяме постиженията си?

Аз съм за, моите снимки можеш да дръпнеш от предната тема.

# 47
  • Козлодуй
Niya88 Тази таблица съм я видяла но аз мислех че има някакви формули за изчисляване на мазнини и други подобни. Да не би да може тази таблица всеки да я допълва, а не само модератор - не разбирам
Аз лично не бих дала снимка Simple Smile Страхувам се да не наруша естетическите ви виждания Simple Smile

# 48
  • Велико Търново
Niya88 Тази таблица съм я видяла но аз мислех че има някакви формули за изчисляване на мазнини и други подобни. Да не би да може тази таблица всеки да я допълва, а не само модератор - не разбирам
Аз лично не бих дала снимка Simple Smile Страхувам се да не наруша естетическите ви виждания Simple Smile

Зор някой може да ми наруши вижданията за естетика ..освен, признавам си една клиентка ужасно дебела, с огромни черни мустаци и винаги с розово червило, а и още една, която не знам защо винаги си тупирва косата до безобразие и без да я подреди. Веднъж вървях зад нея и си прибрах ръцете в джобовете, защото нямаше да се стърпя и щях да я оправя Blush
Пък и все пак тук сме се събрали обединени от една цел и никоя от нас не е модел на Виктория сикрет.

# 49
Благодарско за новата тема.Падна вече - 24 килограм Grinning Остават само още 22  Mr. Green
Продължавам с фитнеса и вм-нвх.Весело посрещане на новата година!

# 50
  • София

Всеки може да пипа таблицата. Има я отпреди аз да чета темата, та не знам дали неща са се разбирали момичетата, но съм сигурна, че никой няма против всеки да си попъла данните, ако иска и през час колко тежи. Има и хистори, така че дори някой да изтрие чуждите записи без да иска, има възстановяване.

А за снимките, пускай смело, освен ако не искаш да запазим анонимност. Снимките могат да са само стимул.

# 51
  • Козлодуй
Благодаря за отговорите Simple Smile Аз днес се мерих отвсякъде защото имах време и защото искам да знам с какво трябва да се боря след новата година - просто се уплаших от себе си но сега ще се надъхвам да започна режим Simple Smile
liberta_fr поздравления за постиженията и волята Simple Smile

# 52

Ееее, няма как да не се похваля - направо не си намирам място от кеф. След 5 дни ядене до пръсване и 3 дни Монодиета съм вече 51.9 кг. Не съм била такива килограми повече от година и половина. Чувствам се толкова леко и приятно  newsm44

Е, браво!  Hug
Дано в края на януари напиша същото!

Моите килограми са си същите- 55.5. Миналата година на този  ден обаче бях стигнала 63. ooooh! Никога вече!
Радвам си се на плоския корем, отглеждам си плочки с любов, сега да оправя бедрата и ще съм доволна.
Вчера бях на тренировка по бокс, онзи ден тичах 8км в парка.
Днес ще метна Шон Т- силова и кардио. СЛед него йога.  Heart Eyes

Весело посрещане на Новата 2017! Hug
ПОжелавам ви много минуси, любов и сбъднати мечти! 

# 53
Аз миналата година по това време все още бях слаба. Снощи сънувах, че корема ми отново е плосък.

Весело посрещане на новата година!!!

# 54
  • София
По това време мин година бях 79кг  Sick обещавам си да достигна заветните 55кг имам още 7 за сваляне.
Искам да се възнаградя с клин за Новата спортна Година,знаете ли някъде по интересни модели,ще ми се преливащо омбре..... Joy

# 55
# 56
По това време мин година бях 79кг  Sick обещавам си да достигна заветните 55кг имам още 7 за сваляне.
Искам да се възнаградя с клин за Новата спортна Година,знаете ли някъде по интересни модели,ще ми се преливащо омбре..... Joy

Аз съм си взимала от тук и съм доволна /ако питаш за спортни клинове за тренировки/. Само внимавай с клиновете на Найк, че те са доста уголемени. Миналата година бях 58 кг, купих си клин на Найк размер S и след като се отпусна ми увисна и започна да ми се свлича. Така и не го обух, а дадох 100 лв за него - сърцето ми се скъса просто  Tired

Миналата година по това време се върнах от една хубава, междупразнична СПА почивка с "прекрасните" 60 кг.  В момента съм 51.9 и разбира се съм доволна. Макар, че преди години свалях тези килограми за около 2 - 3 седмици, а сега ми отиде една година. Но резултата е важен, така че няма да се давам, а запретвам ръкави и след НГ започвам пак борбата с тренировки и здравословно, ВМ хранене

За днес /тъй като малкото човече е болно и ще сме си вкъщи/ съм приготвила следното меню

Скрит текст:
1. Плато от сирена - Бри, Синьо сирене, Ементал, Козе сирене - запечено /може и да помисля и да му добавя мед и орехи/
2. Салата от Марули, Рукола, сирена и млечен дресинг /домашен/
3. Задушени зеленчуци /броколи, карфиол и моркови/ със сос Рокфор
4. Малиново вино
5. За ММ свински пържоли на скара нарязани на жулиен

Весело посрещане на всички довечера  bouquet

# 57
  • Козлодуй
Deziderata Добри тренировки си избрала и аз смятам да започна тях обаче след новата година сега съм 63 и мечтая да съм колкото теб. Добре че ми напомни да прегледам сайта на БиичБоди и така видях тези нови за мен тренировки аз изкарах на Шарлиин ама много ядох сега по Коледа и заличих резултата Simple Smile
Щастлива нова година и от мен за всички Simple Smile

# 58
Здравейте и от мен. Включвам се в последния ден от годината да ви пожелания весело посрещане на новата година и да продължаваме с много минуси. Отдавна ви чета, но чак сега се престраших да пиша  Laughing. След раждането през 2015-та посрещанах 2016-та почти 75 килограма. С ограничаване на калориите от юли насам ги свалих на 68,3 по днешни замервания.
За другата години си поставям първа цел 64, а после ще видим. Най-големото ми постижение е, че започнах да плувам. Надявам се да продължа и догодина.
По-късно мисля да се добавя и в таблицата.
Весели празници! И нека се харесваме малко повече такива каквито сме  Wink.

# 59
Изпратих старата година с размазваща тренировка във фитнеса.Радвам се, че имаше още няколко дами с мен, че щях да се чувствам съвсем куку  Joy Весело посрещане на новата година! И когато седнем на масата нека помним, че празникът не се състои само от ядене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт