Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 737
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз не спазих съвсем лунуването, но бях на ограничен ржим днес. Плодове не съм яла, но пих айрян и хапнах малко калмари със зехтин.

Извинявам се, ако съм объркала таблицата, но си позволих да я коригирам и добавих старата таблица, тъй като липсваха формулите и така се налагаше ръчно да пресмятаме, а и резултатите на останалите диетуващи ги нямаше. Надя, погледни само дали правилно нанесох и твоите данни, ако искаш направи промени и по самите таблици, но наистина с формулите е по-удобно.

# 31
Аз само копирах първия ред, не съм добавяла формули. Мерси за поправката.

# 32
  • София
Малко да се оплача.След ядене на питки , баници ,баклави и др. нережимни неща по Коледа ,кантара показа +3 кг.Ще съм режимна за Нова Година,защото толкова трудно ги свалих тези кг , а сега съм пак от начало.Как в възможно да качвам толкова бързо , не мога да си го обясня??

# 33
  • Козлодуй
Къде са тези формули?

# 34
  • Козлодуй
Малко да се оплача.След ядене на питки , баници ,баклави и др. нережимни неща по Коледа ,кантара показа +3 кг.Ще съм режимна за Нова Година,защото толкова трудно ги свалих тези кг , а сега съм пак от начало.Как в възможно да качвам толкова бързо , не мога да си го обясня??
И аз съм в същото положение - не зная как е възможно да се качва толкова много отиде ми целия труд да сваля за цялата година Sad

# 35
  • София
Свалят се много бързо с повечко вода,опитайте.
Вчера се бях нагласила за тренировка последна за тази година,гърчих се за да успея да отида и хоп,няма да работи залата.Довърших се с 3 реда шоколад  Embarassed Embarassed

# 36
  • Велико Търново
Доволна съм от себе си. Изкарах 36 часа на течности. От сега нататък два пъти ще гладувам, като единия път ще е съчетан с лунната диета. Спорта на открито просто е уникално нещо-нося бг торбата, пудовката и дъмбела и правим жестока тренировка. Това се случва в 06.00сутринта Mr. Green

# 37
  • някъде
Сиска в 6 сутринта имаш ли си компания или сама тренираш, и не е ли ужасен студ навън? Shocked Евала ти за упоритостта  Wink

# 38
  • Велико Търново
Ами тренирам с едно момиче/моя приятелка с 10 години по-малка от мен/ аз я зарибих лятото, а тя се оказа супер упорита, а към момента много надъхана, защото свали 3 номера от дрехите си. Тя е с голямо акне от ученичка и сега след като оправи и храната лицето видимо се избистри. Абе само позитиви. Не ни е студено Peace Дори на Коледа аз бягах по къс тениска.

# 39
  • София
Сиска много е готино да имаш компания.Наистина акнето се повлиява много,при мен също имаше и има ефект.Днес ще тренирам в къщи с гирите и ластика.
Имах едно увисване на кожа от вътрешната страна на бедрата,видимо се е прибрало,радваме много.
Четох вчера на др Михайлов рецепта за справяне с грипа,сутрин на гладно една сл английска сол с 70мл вода,половин час след това се започват топли течности за деня не по молко от 2л.Че разхлабва разхлабва ама някой пил ли е анг.сол.Нещо за прочистване да споделите?

# 40
И аз съм в същото положение - не зная как е възможно да се качва толкова много отиде ми целия труд да сваля за цялата година Sad

Момичета, тези бързи килограми са само вода. Мазнини толкова бързо не се качват  Peace Изкарайте 1 - 2 прочистващи дни на айряни и фрешове, и ще ги изчистите.

Ееее, няма как да не се похваля - направо не си намирам място от кеф. След 5 дни ядене до пръсване и 3 дни Монодиета съм вече 51.9 кг. Не съм била такива килограми повече от година и половина. Чувствам се толкова леко и приятно  newsm44
Нямам търпение да отида до залата вече, но ще е чак след НГ, че вкъщи и двете деца са болни и няма мърдане на никъде.

Между другото след НГ ще се сдобием с куче и може да пробвам сутрин докато сме на разходка да правя по някой и друг крос. Тъкмо спрях и цигарите и ще ми е доста по-лесно  Grinning

А вчера ММ ми донесе някакъв нов Фет Бърнър, който имал съставка, която не позволява покачването на инсулина. След два дни ще го започна и ще докладвам  Peace

# 41
  • София
Вяра-Н покажи ми фетбърн.,моля?
Внимавай с кучето и тичането,преди 10м не им е препоръчано да тичат/на сила/.И такова имам в къщи. Crazy

# 42
Вяра-Н покажи ми фетбърн.,моля?
Внимавай с кучето и тичането,преди 10м не им е препоръчано да тичат/на сила/.И такова имам в къщи. Crazy

Това е Бърнъра, но пак казвам - не съм го пробвала. Така са му казали на ММ в магазина, когато го е купувал. Освен това няма кофеин в него  Peace

Скрит текст:

Мерси за предупреждението за кучето - то ще дойде на 4 месеца, но е добре да знам и да внимавам  Hug

# 43
  • тук и там
Siska/,браво на теб!Спорта на открито се отразява супер-обаче е за най-амбициозните,най-упоритите  и най-сериозните. Simple Smile.Бях излязла една сутрин преди години,обаче ме заболя гърлото на петата минута от вдишания студен въздух и набързо се прибрах.През топлите месеци по-бива си мисля,ама през зимата навън -само като си помисля и ми става студено. Mr. Green.
Зетче,не водя кореспонденция със Любо.Можеше и да се получи-в смисъл,че съветът му беше да продължавам и да видим как ще тръгнат нещата,но след един месец никакъв резултат и мисълта за предстоящите празници на пилешко филе се отказах.В моят случай-160 лв пари на вятъра отидоха..
След Нова Година ще се опитам да огранича яденето,но не знам защо(може би заради дългата битка със наднорменото тегло,години наред-която така и не успях да спечеля, а може би просто се уморих..)някак за следващата година ,отслабването и тренировките минават на по-заден план.Твърде много време ми отнемат и до сега бяха на първо място,време е  да пренаредя приоритетите си..Пак ще се опитвам да коригирам храненето си,както и да тренирам де,но без много ангажименти във тази посока  Peace

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 11:34 от Kaisia

# 44
Здравейте, искате ли да си направим албум със снимки, където да споделяме постиженията си?

Общи условия

Активация на акаунт