Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
На днешния ден, миналата година бях 68 кг при 165височина,   Whistling

Днес, 50,9, но имам задържана вода, усещам се по лицето.  baby_neutral
Днес ям каквото ям и от утре по-лекичко със сигурност.

Весело изкарване и посрещане, много късмет и щастие !!! bouquet

# 61
  • някъде
Като ви чета и направо ви завиждам....преди около 2 мес.бях 74-75 кг при ръст 165см, сега съм малко над 80 ooooh! с много задържана вода. Преди 10 год. се оправдавах с раждането, но за тези десет години не свалих нищо (освен 10 кг със самото раждане), а ако продължа така ще стигна килограмите, на които влезнах да раждам. Дано най-най-най-накрая се засрамя от себе си и въпреки, че не съм много волева да се стегна и отслабна. Мечтата ми е за поне 65 кг, но за това се иска воля, а не тъпчене със сладко и тестено.
Освен физически и психически, многото килограми не са ми ок и в здравословен аспект.
Пожелавам ви (и на себе си) много здраве, щастие, късмет, любов и минуси през новата година Hug

# 62
Диди, аз родих преди 4 месеца. През бременността качих около 40 кг и бях станала 90. Успях да ги намаля до 64 като спрях сладкото и тестеното. Упражнения ме мързи да правя. Остават ми още 12, но трябва да започна и да тренирам за да се стегна. С постоянство и воля всичко се постига!

# 63
И аз минавам да ви пожелая приятно посрещане на новата година!
Аз вече тръпна в очакване, защото тази година беше най-ужасната в живота ми и нямам търпение да я оставя зад гърба си.
Пожелавам на всички ни да постигнем целите, които сме си поставили! Да се чувстваме удовлетворени от резултатите, които постигаме и да се радваме на постоянство и здрави нерви, които да не позволяват прекалено много прегрешения и кривване от правия път Hug

Много ми хареса изказването на Крис! Аз самата се харесвах и в най-дебелият ми период, и в най-слабият през тази година, а разликата беше 15 килца и имаше още за сваляне. Сега съм си върнала около половината от тях, но съм в мир със себе си и не го приемам като някаква драма Peace

Решила съм 2017 да е годината на промените при мен и отслабването ще е една от тази промени. От сега съм набелязала няколко поли и рокли за пролетта и лятото. Умишлено ще поръчам по-малки размери, защото така ще имам стимул (изпробвано и доказано вече) Peace Рокли и поли не съм носила от много малка ... Последно бях обула пола на 14-16 годишна възраст и то 2-3 пъти по повод. Никога не съм харесвала този тип дрехи, но нали ще е годината на промените, та е време и такива неща да ми влязат в гардероба Whistling
Подарих си за Коледа грил тиган, защото обичам мръвки на скара, а това е идеалният заместител щом става дума за 1-2 пържолки или 2-3 шишчета.
След нова година мисля да си подаря и нова бутилка за вода, защото преди няколко месеца си счупих старата и забелязвам, че от тогава пия все по-малко. Явно подсъзнателно не ми е кеф да пия от сегашната бутилка, че и от обикновена чаша - също.

# 64
  • София
Пожелавам ви приятно изкарване на Нова година, да си хапнете вкусно, да си пийнете, да се позабавлявате пък от утре вече начисто и с нови сили.

Аз отчитам тази година като неуспешна в борбата ми с килограмите. И все пак съм 7 килограма по-малко в сравнение с миналата зима. Бях свалила 10 кг, но само 7 от тях успях да задържа трайно за повече от месец. Още седем и ще съм доволна. Пожелвам си ги за първото четиримесечие.

# 65
  • Велико Търново
Девойки, пожелавам Ви весело и хубаво посрещане на новата година! През идната година Ви желая да сте много здрави, щастливи, обичани и всяка да се чувства добре в кожата и душата си Hug
Ето ви една снимка от мен, от тази сутрин е.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208378608568250&se … =1483157737810706

# 66
Добро утро и честита нова година! Как се борите с паласките? Чура съм, че те се махат най-трудно..

# 67
  • тук и там
Честита Нов Година,момичета!Да е здрава и щастлива за всички ни!И да се обичаме и харесваме повече през тази година!Тази година я започвам даже със малко повече килограми и от миналата.Срам голям-всичко свалено през пролетта и лятото си го качих,че и добавих отгоре.. EmbarassedТа от тази започвам със доста килограми .
Надя,паласките са си мазнини и трудно се чистят-да.И аз имам и моите,предвид теглото ми-не са никак лицеприятни..
Сиска,теб съм те признала!Смятам че изглеждаш страхотно-имаш си и  мускули и всичко,  личи си по тялото ти че спортуваш редовно.Завидях ти за снег-,аз истински сняг не съм виждала от 5 години сигурно.И  за ентусиазма  най-вече..... Hug

# 68
Честита Нова Година момичета  Hug
Пожелавам ви една успешна и ползотворна нова година изпълнена с много прекрасни моменти  bouquet

Добро утро и честита нова година! Как се борите с паласките? Чура съм, че те се махат най-трудно..

Паласките, заедно с бричовете са най-сериозното предизвикателство по пътя към красивото тяло. За мен те са, като гърбиците на камилите. Задържам вода основно там. Как се махат - с мнооооого кардио и сериозен хранителен режим  Peace

# 69
  • София
Честита Нова Година момичета!Да сме здрави , красиви и щастливи.Аз започнах с 40 мин кардио пилатес , но не съм тренирала от 1 година.Едно от нещата , който ще променянпрез 2017 г е да започна пак да спортувам.Дали да пия магнезиий сега , за да избегна мускулна треска ? Моля , спортуващите да дават съвет , защото ако утре съм скована , може да отложа тренировката .

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 11:22 от airamber

# 70
  • Велико Търново
За много години, момичета!
Честита Нова Година момичета!Да сме здрави , красиви и щастливи.Аз започнах с 40 мин кардио пилатес , но не съм тренирала от 1 година.Едно от нещата , който ще променянпрез 2017 г в да започна пак да спортувам.Дали да пия магнезиий сега , за да избегна мускулна треска ? Моля , спортиващите да дават съвет , защото ако утре съм скована , може да отложа тренировката .

Ами може да вземеш един аспирин. Аз по принцип не обичам да пия никакви лекарства и всячески ги избягвам.Добавки също не вземам, бях си купила омега 3, изпих един блистер и това беше. С шефа се шегувахме, че ме е взел на работа след като ме е видял колко много пари за лекарства оставяме/децата бяха много малки/, а пък сега грам нищо не съм вземала. Mr. Green Пу все така да сме!

# 71
За много години, момичета Hug
Аз нямам идея, с колко килограма влязох в 2017, но смятам тези дни да се претегля и премеря. Не ми е и важно, колко точно са. По-скоро ме интересува бързо да изчистя задържаната вода на първо време, защото днес сутринта бях като поничка Tired

Сиска, в първият момент помислих торбата за по-голяма яка на горнището/якето Mr. Green Ако не бях видяла коментара хич нямаше и да разбера, че не е част от визията. Хихи, браво за упоритостта и благородно завиждам за торбата. Единствената по-сериозна тренировка, която съм правила преди време и ми хареса беше именно с торба. Ако не бях толкова голям мързел със сигурност бих взела една и за себе си Peace Уникално добра покупка, която си заслужава всеки лев.

# 72
Честита Нова година! bouquet

Зизу, много добро решение си взела! Аз взех, че се претеглих...+3кг!!! Знам, че 2.5 са спокойно вода, но 3 са много!
Веднага се преоблякох и се изстрелях в парка за новогодишни 8км.  smile3535
Днес ще източвам вода с варени картофи. 58.5кг, да си имаме уважението. Crossing Arms

Ето ме през Април 2011, 49 кг.
http://media.snimka.bg/s1/4015/034274837.jpg?r=0

# 73
Здравейте и Честита Нова година!  bouquet
Както писах, от няколко дни бях на режим..обаче вчера нали новогодишна трапеза и си позволих много неща, та всичко отиде на вятъра...Днес също съм го дала на отдих, но от утре пак почвам режим и вече няма поводи за спиране, освен ако волята не ми изневери  newsm78 Grinning
Иначе 2016-та започнах с по-малко килограми, не помня колко точно, карах си режимно постоянно с от време на време някакви изключения, но е факт, че лятото достигнах 53кг, но от там нататък почнах лека полека да качвам...и онзи ден, когато почнах отново режима се премерих-62  #Crazy Разбирам, че сигурно съм имала и задържана вода, но няма да е кой знае колко много, а и аз самата виждам и чувствам, че съм надебеляла..От утре понеделнишки почвам пак режима, както казах вече без спиране, много спорт и вода, както обикновено и се надявам на резултати!Пожелавам ви го и на вас момичета  bouquet Много минуси през новата година!

# 74
Здравейте и честита нова година Simple Smile
Решила съм в някой от следващите дни като приключат празничните събирания и трапези да се вкарвам във форма.
Искам да сваля на първо време поне 20 кг, после ако може още 10.
Решила съм да огранича всякаква захар и тесто, но имам един проблем-какво да ям за закуска? Овесени трици не обичам, нито пък корнфлейкс Sad Може ли предложения?
Също съм решила поне 4 дни в седмицата да се движа (бърза разходка, тичане) за по час време, тъй като от доста време двигателната ми активност е нула.
Пожелавам ви сбъдване на всичките ви мечти и достигане на съвършения за вас външен вид Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт