Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 770
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Кайсия, дано всички се похвалим с минуси през февруари Hug

Ей забравих да се похваля, че и моя зарибих да отслабва. Той е 190см. и от няколко месеца е заковал кантара на 120кг, които определено му натежават на моменти. Целта му е да стигне до 100-105кг, но най-вече да изкорени вредния навик с прекалено многото В за деня от сладко, хляб и газирани напитки.
За сега е много мотивиран и ми се отчита, какво е ял Mr. Green
Аз от друга страна продължавам да си меря и вписвам храните. Хубавото е, че така се отпускам да ям повече, защото се оказа, че съм имала доста грешна представа за това, колко голяма да е порцията ми месо със салата да речем ooooh! Забелязвам, че и корема ми не е така подут - явно нещата се нормализират полека-лека.
Ех, ако и мотивацията ми за спорт беше така голяма щеше да е супер, но не може всичко да е перфектно Laughing

# 601
  • Велико Търново
Здравейте!
Sagitta16, точно същото имах предвид, но бях забравила къде съм го чела и за това бегло само го споменах Simple SmileБлагодаря, че го обясни така добре Hug

Зизу, дано! Heart Eyes

Kaisia, според мен и на двете ни пречат количествата BlushЗа мен съм сигурна Confused

Така...сега отчет за мен. За след лунната диета и деня с кефир, вчера ядох твърда храна и естествено, че има плюс, който е нормален и очакван. Тази сутрин направихме чудесна тренировка в -5.30 дори се бях и изпотила :blush:29.01 се пада в неделя, когато ще се отчитаме. Според мен аз няма да съм постигнала целта, но през тази седмица ще правя стриктен фаст и накрая ще видя какво се е случило или не се е случило. План както винаги имам, остава да го осъществя.
Днес:кефир, до този момент съм изпила 3.5 л. вода, като литър и половина беше изпит до 05.30 т.е. до преди да изляза да тренирам. На работа едно кафе и вода, същност ние преди да започнем с моето момиче да тренираме пием кафе-тази сутрин направих кафе с яйце. Живо лате Mr. Green
Утре съм планирала да ям чисто Бри. За обяд и за вечеря. Сряда кефир. Четвъртък яйца с месо примерно.Петък зелена салата с пилешки дроб. Събота луна. Неделя отчет Mr. Green

# 602
  • тук и там
Siska,твоите количества не изглеждат големи и най-важното е ,че нямаш Вх във менюто си. Peace
За мен е сигурно,че явно приемам повече калории,от колкото ми трябват.Честно казано,вече не ме е грижа колко тежа,но искам да махна паласките и корема,те са тези,които ме тормозят и комплексират.Със размера на бедрата и целулита,някак се примирих-ми такава ми е структурата просто,но тлъстини във долната част на корема и паласките са нещо ново за мен-в смисъл че до преди 2-3 години не бяха характерни за телосложението ми.Колкото и килограми да съм била-корем съм нямала и гърбът ми е бил изчистен,трупах само на ханш и бедра..Пък сега си отглеждам сланини навсякъде... ooooh!
Но за да съм напълно честна-храненето ми куца,знаете го.. Peace.Нямам воля.Изкарам три режимни дни,и на четвъртия си наваксам със храна,и то от най-калоричната.А годинките са фактор-количествата явно трябва да са доста  по-малко от преди.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 16:01 от Kaisia

# 603
Сиска79  Hug
Честно да ти кажа, ако ям 200г сирене на ден, ще кача...Като махнах Вх храни, се оказа, че изобщо ми изчезна чувството за глад и вече, прости ме, Боже, ми е достатъчно да ям веднъж на ден и повече нито съм гладна, нито изобщо се сещам. За мен фастът се оказа най-вълшебното средство! Оказа се, че след фаст енергията ми е двойна и тройна, външно - кожа, коса, храносмилане, изглежда отлично. Гледам обаче да не намалявам водата - когато по време на фаст периода пия горещ чай, усещането е, че съм направила едно пълноценно хранене. Чудна работа

# 604
  • София
Аз вчера се изсилих на една тренировка на Руми, днес съм с такава мускулна треска във вътрешната част на бедрата, че едвам сядам.  Laughing

Днес хапнах фитнес соленка и 100 гр суджук, за вечеря ще е или свински гърди със зеленчуци или кефир. За съжаление, няма да си остигна целта до 29-ти, то не съм свалила и половин килограм.

# 605
Сиска, с тези дни на течности да не си докараш стопиране на метаболизма Thinking

Момичета, спокойно! Толкова много "подходящи" дати има за цели - и Трифон Зарезан/Свети Валентин, и 8-ми март Peace
Моята цел е 5кг. до 12.02. Ако ги достигна следващата ми цел ще е до 08.03. да съм 70кг. или по-малко Peace

# 606
  • София
Мен никак не ме успокоява това, че има и следващи подходящи дати, тъй като и за тях имам вече запланувани цели, а то като първата не мога още да си изпълня и останалите пропадат. Планът ми беше до Великден да съм 56-7 кг, но сега ми се струват толкова далечни. Първите 7 кг ги свалих доста по-лесно, макар пак да отне месеци.

# 607
  • Велико Търново
Моята крайна цел са кг. между 57-59 кг. и ако ги достигна/последните 3-4 години само ги гоня/ никога/освен не дай Боже нещо се разболея/ няма да си позволя да премина психологическата граница от 60 кг.

Зизу, нищо няма да стопирам Mr. Green Познавам си тялото, обаче пуста лакомия Stop
Имах възможност да се запозная с хранителен режим изготвен от име в тази среди, дадох си сметка, че наистина количеставата ми куцат. В този режим си има от всичко, обаче примерно количеството на месото е 120 грама и то сурово Blush
Преди години/вече толкова отдавна ми се струват/ ядях и картофени кюфтета, и пърленки и салата Цезар със сос и кренвирши пълни с незнайно какво, обаче примерно 4 кюфтета за деня, една пърленка за обяд и една за вечеря, ама нищо друго. Подхлъзването дойде с много съставки на едно ядене, които аз естествено увеличавах, уж малко, ама хоп 10 кг.отгоре Blush Най-важното в моя случай е, че осъзнавам къде ми е грешката, не е в Румяна Илиева, Любо или жабот, а в мен и лакомията ми. Та така де, една идея всичко е по ясно вече. Остава да се върна в залата и всичко ще е постарому Heart Eyes

# 608
  • На топло
Здравейте момичета,
Аз днес ям нормално ( не диетично баш, но ..)
 закуска - 3 оризовки с малко сирене, 1 чаша кефир
О - салата с риба тон и яйце, ябълка + 2 парче черен шоколад
Към 16ч - портокал и малко сирене
В - чаша кефир.
Вървях бързо 30мин пеш, в този студ си беше голяма тренировка  Laughing
Както казах, за сега няма да се тегля, искам да настроя тялото си за сериозна диета. При мен единственото което работи е много малко калории и спорт, но ако това продължава поне един месец. След това ми намаля апетита и започвам да свалям много бързо. Но докато започна е голям зор  Sunglasses

# 609
  • Велико Търново
Току що сварих свински език за мъжа ми за утре, обаче знам, че е много капризен при варене и ме беше страх да не е станал жилав го опитах...чист ей така без нещо. Няма такава вкусотия. Освен това е и диетична. Утре може да сгъна едно парче за обяд Crazy
Уникален е станал. Мъжът ми е голям почитател на уши, крака, карантии, шкембе готвя целогодишно Crazy

# 610
  • На топло
Признавам си, че никога не съм правила свински език  Crazy
Сигурна съм, че на мъжа ми ще му хареса, трябва да пробвам. Но пък не знам как да го избера.

# 611
  • Велико Търново
А то как да го избираш? Аз мога да избирам между Шанел, Диор, Ла прери от такива неща как да избирам..отивам и казвам, сложете ми 6 езика, 6 крака, килограм сърца и далак, дайте ми най-хубавата луканка и готово. Боже, а като си спомня, че преди да го срещна изобщо не готвех и гладех Mr. Greenи за това често с носталгия си спомням за бурния ми момински живот Blush А освен това от как се преместихме в новата къща, която е на центъра на града и съответно близо до съда той реши, че вече го боли стомаха от ресторантската храна и си идва и за обяд да се храни у нас.

# 612
Здравейте !
Сутринта бях 63,7 . 
Начесах си крастата с пушените пилешки бутчета/плешки. #Crazy Едно че имат 10-11 Е-та ,ами и вкусът им не е онзи ,който ме бе впечатлил. А хем бях гладна като вълк .  Sick
Днес всичко по две
2 барни-та
2 банана
2 плешки ;
остана ми пил.бутче ,не знам дали ще го изям,по скоро ще нахраня мачките. Wink

# 613
Реших да пиша тук за мотивация. Накратко - септември 2015г бях 96кг, кошмарен период за мен. Минах през диети, тренировки, сега съм около 67кг. Сега тренирам с нов треньор, спазвам режим, изготвен от него, като че ли има надежда да видя 60кг на кантара. Много ми е трудно, имам малко дете и готвя какви ли не вкусотийки за малкия каприз 😁. Вчера след 2 дена облизване като котка около всичката храна у нас, кръшнах тук с една лъжичка, там бисквитка. Много ме е яд, днес кантара показа 67.8, очаквах по-малко пък и треньора нещо не беше доволен, чуди се човека какво да ме прави, че да постигна резултати. Може и да досаждам ама ще се отчитам тук всеки ден поне от вас да ме е срам и да не кръшкам.

# 614
  • София
*Mariana*, добре дошла! Това е идеята на темата, колкото повече пишем, толкова повече се моивираме поне повечето. Аз за себе си съм забеляала, че изчезна ли от темата за няколко дни, значи съм се оляла и ме е срам да си покажа носа тук.

Майка ми мина през нас и ме изкуши с едни сушени плодове, но поне сега преди малко направих добра тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт