Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 757
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Мариана, добре дошла! Страхотен ти е резултата! Естествено е да си в плато според мен , за да свикне организма.

Аз съм толкова заета в работа, че ми се реве! Ще пиша до нощите. Ядох три яйца в 4 и това ми е за целия ден. Не ми се яде, нервно ми е....До петък ще е шаш, гоня термин, после ще се успокоят нещата.
ДНес не тренирах, но пък работих много. Уф.

# 616
  • Велико Търново
Добро утро Mr. Green
Дези, липсваш Heart Eyes Хайде да тисе успокояват нещата и да се завръщаш Hug

Мариана, добре дошла! Прекрасен и мотивиращ резултат Hug

След като с Номерче издигнахме в култ кефира е редно да дам отчет след кефирения ден, гарниран със свинския език. Минус 800 грама. Сега пък правя нови изводи-не съм надута под очите/което ми се случва, когато ям В/, имам тонус, не се чувствам уморена, не ми се спи, значи с въглехидрати ми е добре, но храната ми трябва да е моно Blush Та днес с риск утре да плача тук обявявам ден на Бри Mr. GreenТази седмица ще фаствам цялатаи ще видим. Уговаряме се снощи с децата кога ще се храним навън и дружно решаваме, че в събота като го взема от олимпиадите отиваме в Щастливеца, аз се сащам, обаче, че лунувам и казвам, че не може. Пък голямото дете каза-идеално ще ти е да си калиш волята, ние ще ядем, ти ще ни гледаш и чакаш Mr. Green Спорен ден на всички!

# 617
  • София
Купих от лидълското кокосово масло и сега си пия кафето с него.Бях забравила каква вкусотия е това бронирано кафе сутрин.След това една тренировка с Руми и отивам на работа.И при мен кантара показва лоши цифри през 2017 г , въпреки ще включих и спорт.Няма да се дам борбата продължава.И при мен проблема е емоционалното хранене.В дните ,когато съм щастлива -слабея с часове,обхване ли ме депресия -пълнея за секунди.

# 618
  • Велико Търново
airamber, време е да се влюбим Mr. GreenТогава не мога да се позная Mr. Green
Аз пък след като установих, че бронираното кафе не ми понася т.е. пълнея от него сега си правя само нес кафе+яйца и вряла вода, разбивам и чудо Heart Eyes Heart Eyes

# 619
  • София
Да , влюбя ли се ще си върна перфектното тяло за дни Simple Smile).Трябва и мъже да се включат в темата , за да си помагаме при отслабването Simple Smile)

# 620
  • София
ДУ!
Мариана супер резултат това е много мотивиращо.Спокойно ще тръгне пак минуса.
Неможах да си приготвя закуската,ще хапна от гадния кефир/кофичка/.За обед незнам.........
Сиска мисля че си доволна от вчерашния минус Peace
Вяра се загуби нещо???

# 621
  • Велико Търново
Да , влюбя ли се ще си върна перфектното тяло за дни Simple Smile).Трябва и мъже да се включат в темата , за да си помагаме при отслабването Simple Smile)

За максимален резултат в двама едновременно съчетано със семейните задължения и ангажимети Mr. Green
Номерче, изкупихме кефира. В четвъртък пак ще заредят. Фастът го омазах-изядох 100 грама Бри+100 суджук BlushСега ще направя и една втора тренировка у нас и започвам да чистя, че и на работа трябва да отида Blush
Ивелина и тя  NaughtyБързо да се поправят и да се връщат в редиците.

# 622
Siska, баш тъй за Улюбването  Joy

Аз пък съм хепи Simple Smile Цъкнах сутринта -8 кг от началото на месеца и остава да ги устискам до края на седмицата  Laughing 76 за момента (от начални 84)... още поне 10 ту гоу...

Днес съм на моцарела с домати и песто за обяд Simple Smile За вечеря не съм мислила, за дребните ще правя мусака с домашна кайма (от 4 вида животни  Joy) ... та ще чупна и за мен малко от нея Simple Smile

Аз имам друга драма... стане ли ми нервно и притеснено и почвам да ям машинално  Rolling Eyes Вчера ми сервираха, че другата седмица трябва да летя до Амстердам за една важна среща.. което събира няколко фактора в 1 ... които никак не са ми приятни ... амаааааа....

То  от такива полети насам-натам както си бях миналата година 67 кг ... и трупнах отгоре няма да кажа колко, та сега пак се гоним с кантара. Не е честно пък  Crossing Arms

Обаче имам съмишленик в лицето на сина ми, който ме надъхва да гимастираме вкъщи заедно след работа/у-ще  Mr. Green та да видим как ще се излагам пред децата  Whistling

# 623
Здравейте! Записвам се при вас, макар в момента целта ми да не е сваляне, а по-скоро задържане. С режими от Ипократис успях да достигна желаните килограми и от 3 месеца съм на по-трудната за мен част - задържане. През годините много пъти успявах да достигна сегашното ми тегло, но задържането не ми удаваше и все се връщах в изходна точка. Този път надявам се да успея. От режимът на Ипократис си запазих свободния ден в неделя и това ми помага да държа ламята вързана пред седмицата. Никога не се меря в понеделник, по-скоро целта ми е всяка неделя да съм с тегло като предходната +/-0,5 кг.
Та тъй като задържането си е зор и е свързано за мен с много ограничения, се записвам при вас за мотивация.

# 624
Здравейте  Peace аз вчера бях с милото на фитнес,хубава тренировка направих  Peace един час,обаче после ходих при майка,а тя такава баница завъртяла  Blush Heart Eyes Crazy че изядох едно парче  ,иначе през деня кисело зеле със свинско,вечерта малко бекон с туршия и парче черен шоколад  bouquet

Аз се тегля макс един път на месец,даже нямам кантар,отказах тази вредна зависимост преди 3 години,че се докарах до невроза-теглене два пъти на ден  Mr. Green айде няма нужда  Peace

# 625
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

За максимален резултат в двама едновременно съчетано със семейните задължения и ангажимети Mr. Green
Номерче, изкупихме кефира. В четвъртък пак ще заредят. Фастът го омазах-изядох 100 грама Бри+100 суджук BlushСега ще направя и една втора тренировка у нас и започвам да чистя, че и на работа трябва да отида Blush
Ивелина и тя  NaughtyБързо да се поправят и да се връщат в редиците.

Сиско, за мен ли става въпрос??? 😁😁😁

# 626
  • Велико Търново
За теб Hug Hug

# 627
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сладурка, чета ви редовно.Ама нещо съм в депресия, не тренирам, не режимствам. Но чета и ви се радвам.

# 628
Установих, че мероприятията ми действат дисциплиниращо Simple Smile
Последното кило го свалих по време на 3 РДта и едно гости у кумувете  Joy - за 4 дни, 4 пъти не ядох торта... и се чувствам много гот хаха Simple Smile

# 629
  • тук и там
Аз изкарах режимен ден вчера,обаче днес от сутринта съм гладна..Хубавото е,че сутринта премерих едни летни дънки и ми станаха въпреки качените доста килограми от лятото насам И не,не са широк модел...Освен да са се отпуснали супер  много,ама чак пък толкова -не вярвам..Не че ми стоят много прекрасно,но ги закопчавам без проблем..Нещо обаче изглеждам по-заякнала и набита,скоро ще докарвам визия  на тежкоатлетка Mr. Green
Туй със тортата-не го умея,ако ще и животът ми да зависи от това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт