Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 801
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Beauty.MR, сигурна ли си, че правилно си изчисляваш калориите, които гориш със спорт. 2200 калории да изгориш на ден без тези, които организмът си гори сам, ми се струват много. По колко време тренираш, за да игориш 2200 калории?
И аз това се чудя  newsm78

# 586
  • София
Различни са бактериите в кефира от к.мляко има и малко алкохол и леко газирано.Спирам да го хваля да не кажете че работя в берьозка 😆😆😆😆
Хапнах и почивам за вечерната тренировка.

# 587
  • Варна
На мен не ми харесва вкуса на кефира. Сега си хапнах вкусно запеканка с киноа и тиквички. Момичета, не е нужно да гладувате цял ден с този кефир, за да свалите 100 гр. Има и по-вкусни начини  Hug

# 588
  • Велико Търново
На мен не ми харесва вкуса на кефира. Сега си хапнах вкусно запеканка с киноа и тиквички. Момичета, не е нужно да гладувате цял ден с този кефир, за да свалите 100 гр. Има и по-вкусни начини  Hug

Четири хранителни режима изготвени имам, няколко пъти през годините съм отслабвала с по 20-30 кг. когато нямаше фитнес гурута, че и фитнеси нямаше. С кефира не се гладува Peace

# 589
  • На топло
Какво гладуване с кефир?
Когато ми се яде нещо между храненията, вместо плод, сок, кола, чай с мед ( без мед не е вкусен) или нещо сладко.
Човек реално не е гладен, но е свикнал да гризе нещо. Поне при мен това е големият проблем.
А кефира поне е полезен, една чаша, не литри.
Има и една друга напитка, май пак на същият принцип, но с плодове - Камбуча или нещо такова.

# 590
Beauty.MR, сигурна ли си, че правилно си изчисляваш калориите, които гориш със спорт. 2200 калории да изгориш на ден без тези, които организмът си гори сам, ми се струват много. По колко време тренираш, за да игориш 2200 калории?

Велоергометъра ми отчита сам изгорените калории и след всяка тренировка си ги записвам в приложението.Разбира се минутите не са толкова много, примерно 300ккал ги изгарям за 30-40мин някъде, а приложението ми ги записва някъде около 50мин.Цялата тренировка с тичането си я засичам с приложението.Иначе ето все пак, за да не излезе, че преувеличавам или нещо   newsm78

# 591
  • тук и там
Beauty.MR,по-добре ползвай някаква формула за изчисляване на нуждата от калории,където има и коефициент на активност -според това ,как и по колко пъти седмично тренираш.Като например по тази формула.
http://lubomirivanov.com/6269/
И после само си изчислявай калориите от храната.Така ми се струва по-разумно. Peace

# 592
  • София
Луната ако се прави само с вода е глад за мен.Кефира го ползвам за моя разтоварващ понеделник.Вечер го пия 1 чаша след 21ч даже и 23 съм пила когато искам да се натъпча като свиня.
Не съм пробвала тибетската гъба и камбуча.Ако имат резлив вскус ще ми харесат.Хванах цаката на елдата малко по водна ми е ок.
Потренирах добре,не спирах за почивка,доволна съм от себе си.Още държа без кантар дано в края на седмицата не ревна.От другата почвам с тежестите.
Да заместя ли хранене с протеин?

# 593
  • На топло
По едно време гледах една руска влогерка която живее от малка в Канада.
И тя, имам чувството, че живееше на този чай- напитка Комбуча, само за нея говореше, но тя беше ужасно слаба.
От утре се надявам, да почвам вече по-сериозно с храненето и упражнения за корем, много ме дразни коремчето.
При нас е много студено ( добре поне, че е слънчево и сухо) и постоянно ми се ядът забранени храни, амааан.

# 594
  • София
Днес и аз си взех кефир, много засищащ се оказа наистина. Мирише неприятно, но ми е много вкусен, а и прилича на айрян, но без сол. За съжлание, се изкуших и си ядох и отделно, а не бях гладна.

Утре мисля да правя тези сиренки:

http://www.bb-team.org/recipes/4385_sirenki#ixzz24MlryuW4

Диетични и вкусни

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 01:54 от Niya88

# 595
  • тук и там
Ей сега се притеглих и пак се оказах 78 кг..Този кантар ще го зарязвам аз..Писала съм си килограмите всяка седмица,та ето това се случва
09.01-78кг
16.01-76,5-в края на тази седмица  показа и 75,7кг
23.01-78кг
С други думи-нищо не свалям реално,едни 2 килограма вода изхвърлям и качвам през седмица и това е!Напредък-никакъв!!!
Днес мисля да съм на айрян със протеин,и за вечеря-яйца.
Успешна седмица,момичета! Hug

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 10:58 от Kaisia

# 596
Кайсия, лека поправка - януари сме все още Hug Не бързай с февруари, че съм си поставила цел за тогава, която още не съм достигнала Laughing

Аз днес ще съм на свинско бон филе, метнато в грил тигана и към всяко хранене по един настърган овкусен морков. Може и едно четвърт суджук от Лидл-ския да добавя, че направихме един за пробва след бон филето и е супер (макар, че ми е малко по-солен от нормалното ама айде) Peace
Решила съм до края на седмицата менютата ми да са максимално опростени, клонящи към принципите на монодиетата.
Относно кантарите - и аз моят не го гледам особено. Днес се качих и ми показа от -1кг. до -3кг. Местих го на няколко места щот' си викам "Може да не му е равно" и пак така. Сега си взех старият, механичен, в моята стая, колкото да ме мотивира, но близка среща с някой от двата ще имам чак в понеделник Laughing

# 597
  • София
 Kaisia дерзай ще потръгне,ще видиш.
Отчета е ясен,кефир от кофичка-не ми харесва но няма друг.
Отивам да си купя от и бей още един клин,добре че го видях там и не дадох тук 70лв вместо 20лв Embarassed

# 598
  • тук и там
Оправих си датите,Зизу! HugФевруари се очертава да ми е доста натоварен и напрегнат,та от сега мислено съм вече там..Дано само и тогава цифрите ми  да не са същите като сега Mr. Green
Номерче и аз се надявам,ама от доста месеци вече-само нагоре вървят килограмите ми Sad

# 599
Здрасти!
В тази лекция, линк към която имаше тук, или в НВ ВМХ темата - "Захарта-горчивата истина" лекторът каза, че не може чрез спорт да се "гори" изядената храна, както ние си мислим, защото примерно за един хамбургер трябва да бягаме 90км или нещо подобно. Освен това изобщо енергийният механизъм не е този и спортът има други ползотворни въздействия върху организма, но не и това, т.е. не можеш да кажеш "Изядох един шоколад и после в залата го изгорих с тренировки". Меренето в калории е много условно и в случая не е вярно, а са важни много други неща на биохимично ниво, които той там също обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт