Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • На топло
И аз не мога да пия толкова много вода, 2л ми е ок.
Какво е "фаст" ?

# 706
  • София
И аз не мога да пия толкова много вода, 2л ми е ок.
Какво е "фаст" ?

Фаст е да ядеш само в един прозорец, който да е 5-6часа, а останалите 19 да оставиш организмът да си почива. Това не означава 5 часа само да ядеш, а като при другите диети. Може да се комбинира и с друга диета примерно редуциране на калориите, но може и човек да си изяжда 1400 калории, но просто да са в рамките на този прозорец.

# 707
Едва ли някой ще се учуди, но аз отпаднах от предизвикателството за 29.01. Усещам, че дори съм качила кг-ми. Утре ще стане ясно. Причини и оправдания колкото искате, но няма полза и смисъл да ги изброявам.

Много интересни неща пишете момичета. Чета ви редовно, но трудно стигам до писане.

Кайсия, в последната тема/ако не се лъжа/ за Ипократис няколко момичета бяха споделили отделни дни от режимите си, можеш да ги погледнеш. За мен си е сериозен глад, но както неведнъж е ставало ясно, представите на всяка една от нас за тези неща са различни. За теб може да са добре.

Поздравления за свалилите килограми и пожелание да запазите желаните завинаги  Simple Smile
Аз продължавам с опитите  Simple Smile

# 708
  • Велико Търново
Добро утро! След вчерашното хранене имам +700. Продължавам. Фастът е много хубаво нещо, но не всики отслабва и не на всеки му е добре Heart Eyes Вероятно съм задържала вода от солената луканка Confused

Меню за днес:
Закуска-2 сварени яйца, 20 грама масло и 3 с.л. извара
Обяд-2 шишчета+салата от домати и краставица/200грама/
Вечеря-същото като обяда

z.2012, няма отказване и отчайване Hug Hug

# 709
  • София
И аз имам +800 гр при факта , че съм била режимна.Отчитам 40 мин кардио пилатес тази сутрин.По-късно ще закуся пача Simple Smile)

# 710
И аз съм +. По време на цикъла качих 2, може би не само вода, останаха 400гр да махна и ще съм на изходната си позиция от 53.5. Не се отказвам от предизвикателството, до колкото стигна-толкова. Пък може и да видя 51 на кантара в събота.

Много кофти около този цикъл. Тъкмо изхвърлиш водата, влизаш в ову и всичко започва отначало. И повишения апетит по това време си е съвсем реален, много трудно е човек да устиска.

# 711
  • тук и там
Зетче,ще погледна-но няма да бързам да поръчвам,проблема не е във  режимите,ами във моята лакомия.Вчера не ми се получи-нищо,то и ПМС ме е подгонил и е още по-трудно.След това ядене на мазнини,трябваше да се заситя-ама не се получи нищо подобно.Явно така или иначе-трябва да има глад при мен,иначе не става.От всички режими,със които съм сваляла- винаги съм изпитвала лек глад,след като стана от масата..Поне първите две-три седмици,след това се свиква-ама докато свикнеш си е зор.Няма да се тегля,защото вечерта ядох и някаква сланина,която беше супер солена-та ще съм задържала доста вода.Бях я купила от Бг магазина,със някакви зелени подправки оваляна,нямаше кожа.Започнах да я ям -изядох доста,ММ вика-тя май трябва да се остърже,не се яде така-то това е сол,смесена със поправка..Та доста сол поех,покрай сланината.. Mr. Green

# 712
Аз на Ипократис бързо свикнах. Една седмица ми беше зорът, направо стълбите не можех да изкача, нямах енергия, втората седмица вече се чувствах чудесно. Иначе аз от години търся моето хранене, нищо и никой не може да ме изкуши, ако съм решила да съм стриктна. Но в някакъв момент ми писва все да мисля какво, колко и как да ям.

# 713
  • София
ДУ,луната пълнее и ние,от събота ще е слабеенето.
Закуска жито с канела к.масло и бадеми.Обяда незнам.
Преминаването от режим- диета към нормално хранене при мен как да стане,като нормалното ми хранене е 2 баници за закуска,пържени картофи и 2 кюфтета с 2 филии хляб за обяд,а вечерята да не пиша колко калории е?Явно трябва да си измисля друго хранене.Начина ми на живот не предполага повече от 1500 калории на ден.Колата офиса колата и в къщи.

# 714
Добро утро  Hug

Днес се поизлежавах повече и трябваше да се изстрелям скорострелно, та забравих сутришното теглене  Rolling Eyes Но предполагам ще има някакъв + тъй като снощи спортувах малко - а аз спортувам ли - винаги задържам де що има по мен нещо за задържане  Joy И като казвам малко - на Руми една серия направих (за начинаещи разбира се) - всичко добре, ама тая жена толкоз бързо ги показва и изпълнява, че докато и схвана как да се наглася за едното.. то дошло време за друго упражнение... Реших да й дам още един шанс, че преди време пак се бях запалила да изпълнявам там нам колко си дни упражнения.. еми 5 дена и ми писва от тоз начин на преподаване  Rolling Eyes
Май и сега няма да го бъде.. ще се върна на Синди май, като малка помня ги правех и ми бяха ок Simple Smile Simple Smile

голямо съм мрънкало ама толкоз  Joy

# 715
И на мен Руми ми е прекалено бърза. То все пак има различни степени и при начинаещите. Аз тъй като съм абсолютно начинаещ, ми трябва по-бавничко темпо. Помня преди години ходех на тае-бо, първа тренировка при една девойка, уж начинаещи, тя сменяше толкова бързо, че свят ми се зави на 15 минути, смених школата с друга, дето темпото беше поносимо и за такива като мен с равномерно повишаване на бързината и натоварването.

# 716
Ам да де - аз затова си избрах тренировките за начинаещи...
... искам да ми брои, да ми покаже упражнението и тогава да почнем да го правим.. тя джаста-праста айде .... мен ми се завива свят само да лягам и да ставам (буквално) ... а такова наведи се изправи се ... зле ми е вестибуларния апарат отвсякъде  Crazy
Демотивирам се  Crossing Arms

# 717
  • Велико Търново
Духи, ако ми остане време ще ти намеря от стария сайт на Румяна упражненията за начинаещи, там ги обяснява мнооооооооооооого бавно, но като изключим, че на мен ми е изключително дразнеща и неприятна тренировките са хубави и добре обяснени.
Аз харесвам базово упражнения, тези "изкилиферчените" може и да са много хубави и да дават страхотни резултати, но не са моите.

# 718
  • Варна
Аз изчистих "празничните килограми" и февруари мога да започна на чисто.  Ще има ли друго предизвикателство, че с това поне аз се справих наполовина.  Laughing

# 719
  • Велико Търново
Аз изчистих "празничните килограми" и февруари мога да започна на чисто.  Ще има ли друго предизвикателство, че с това поне аз се справих наполовина.  Laughing

Браво! Осмомартенско ми се струва разумно с оглед овладяване на лакомията на част от нас, 14 февруари така или иначе, не празнувам Blush
Цел като килограми за 08.03-61 кг. Peace
Ще въртя, ще суча, ще експериментирам, но няма да се откажа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт