Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 748
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
При мен кантарът се размърда! Дано продължава все така, а аз продължавам с режима и тренировките.

Днес и аз ще съм на кефир, много ми хареса, единствено ми мирише неприятно, но иначе ми е много вкусен и засищащ. Номерче, благодаря за споделянето за кефира.  Hug Ще хапна сигурно и малко месо със зеленчуци.А тренировката ще е за горна част на тялото, в долната още ме държи мускулната треска.

# 631
Днес кантара е надолу с 900гр, оправи ми се деня от сутринта 😁 знаех си аз, че съм задържала вода от чопването тук и там в неделя. Явно трябва да съм супер дисциплинирана, 2 хапки и ми се отразяват, егати какъв е този мой заспал метаболизъм. Та така днес стриктно и довечера на тренировка.

# 632
  • Велико Търново
Днес кантара е надолу с 900гр, оправи ми се деня от сутринта 😁 знаех си аз, че съм задържала вода от чопването тук и там в неделя. Явно трябва да съм супер дисциплинирана, 2 хапки и ми се отразяват, егати какъв е този мой заспал метаболизъмТа така днес стриктно и довечера на тр. енировка.

Такъв като моя BlushХапка непланирана в устата, ме връща пет крачки назад ooooh!

# 633
Днес кантара е надолу с 900гр, оправи ми се деня от сутринта 😁 знаех си аз, че съм задържала вода от чопването тук и там в неделя. Явно трябва да съм супер дисциплинирана, 2 хапки и ми се отразяват, егати какъв е този мой заспал метаболизъмТа така днес стриктно и довечера на тр. енировка.

Такъв като моя BlushХапка непланирана в устата, ме връща пет крачки назад ooooh!
Съжалявам да го кажа, но това говори за изключително "хакнат" метаболизъм, който иска сериозно "лечение".

При мен 2-та литра вода си заминаха, днес още около 600 гр надолу показа кантара.Доволна.    Grinning

# 634
  • София
Чета Рускините в техния фейс,много са напред.Ама и пари правят от информацията.
И моя метаболизъм е хакнат,не заради друго ами защото съм хибрид между свиня и вълк.
Обяда мина на калмари.

# 635
  • тук и там
И аз така-и за метаболизма и за хибрида Simple Smile
Вчера хубаво бях режимна,обаче днес едва си направих тренировката...Голяма мъка беше.Липсваше ми и издръжливост и сила,бързо се изморявах,темпото ми се забави също значително.Ще видим как ще е утре..

# 636
  • Велико Търново

Съжалявам да го кажа, но това говори за изключително "хакнат" метаболизъм, който иска сериозно "лечение".

Което се изразява в?

# 637
Минавам да се похваля, че два дни съм по-стриктна, от когато и да е в живота ми Laughing
Вкъщи има мъфини, от любимите ми соленки, топъл хляб, бира (много обичам бира!), разни сухи мезета и разни други изкушения. Ама аз си минавам и заминавам покрай тях без дори да се замисля.
Вчера пък отивам в приятеля ми да нахраня котката, че го задържаха до късно на работа и какво да видя - 2л. кола, шоколад, фъстъци, домашен тиквеник, чипс и едни любими вафли - всичко останало от събиранията ни през уикенда (майка му работи в магазин и все го запасява като за края на света Laughing).
Влизам си аз, храня котката, правя си един чай без захар, пускам си филм и хич не обръщам внимание на заобикалящите ме изкушения. ММ се прибра, сложи си да хапва и имаше картофи на фурна, които обожавам ама отново въобще не изпитах желание да ги опитам Sunglasses
Вчера си изкарах деня на бон филе, един земел и настъргани моркови за салата. Днес за обяд беше същото без земела, междинно хапвам от любимият крем за мазане на Пилос (знам, че не е желателно да го ям ама си го обичам), а довечера пак ще е мръвка със салата. Ако след тях калориите ми са малко отново ще хапна от крема.
Няма да се тегля поне до понеделник, но днес забелязах, че лицето ми сутринта не беше така подпухнало, а и сънят ми беше много по-качествен от последните 2 седмици, което мога да си обясня само с минималното количество В, които приех вчера Thinking

За "лечението" вероятно става дума за нормализиране на храната - както количествено, така и качествено. Редовното и продължително гладуване води до подобни състояния като гореописаното "2 хапки и ми се отразяват". Един здрав човек може да качва от подобни малки (че и по-големи от това) прегрешения само ако редовно подлага организма си на глад и лишения.
Аз бях същата. Вероятно помните как бързо свалих 15кг, които задържах доста месеци, а накрая за 5 месеца си върнах (което съдейки по плюсовете и минусите споделяни тук си е бавно де).

# 638
За днес баир кардио-40мин и йогата от фикса! Храна- з: яйца и бекон и вечеря две пържоли+малко печени картофки+зеленчуци ферментирали.после малко вино и черен шоколад 

# 639
  • На топло
Ох какво ужасно време при нас, студено с мъгла  ooooh!
Режимът върви, бавно, но славно  Simple Smile
Закуска - филия със сирене фета, чай.
О - салата с бекон и яйце, ябълка после (капучино  след 2часа).
В - зелен боб с пуешко, банан и зелен чай с мед.
Леко ми е на корема, малки порции, но хранителни.
Спорт малко стречинг след бързо ходене ( в момента сякаш ме мързи да спортувам повече от 20 мин.)
Ако продължавам в същия дух без сладките боклуци и всякакви теста, знам че ще имам рано или късно резултати.
Само черен шоколад си позволявам, но не всеки ден.

# 640
Той че ми е хакнат метаболизма е ясно... аз съм от тия вечно гладните и вечно дебелите  Laughing Доста съм гладувала през годините, признавам, както и е имало периоди на тъпчене. Сега обаче се справям добре, за първи път имам надежда, че ще постигна това, което искам. А за двете хапки - изобщо не съм имала впредвид, че от толкова качвам, просто задържам вода и цифрите на кантара хвръкват нагоре, ако са много рядко прегрешенията държа всичко под контрол. Но и лакомията ми е голяма. Оф, не е за разказване...  hahaha

# 641
Здравейте, да се запиша и аз при вас  Mr. Green
Накратко, напълнях декември месец доста (а и предните си качих 2кг, иначе поддържах 59кг) бях към 63кг, станах 69кг, висока съм 169см. От 3 януари съм на ВМ НВХ, не прегрешавам, освен 2 пъти режимен сладкиш с черен шоколад. В другите дни вгх са на минимум, само тот зеленчуци. Дотук съм свалила може би 4-5кг, отдавам го на водата и това, че бързо ги качих.
Нова цел - 57кг  Praynig

# 642
  • София
Nestle93, добре дошла.

Аз днес се отчитам с ден на две чаши кефир, сьомга, три-четири фурми и малко шунка. Правих и тренировка на Руми за горна част на тялото. Утре мисля да съм на кефир, моцарела с песто и шунка. А тренировката ще е кардио.

# 643
  • тук и там
Реших и аз да поръчам режим на Ипократис,но ще е някъде средата на февруари-защото предстоят семейни празници и доста други ангажименти,та да започна след това. И ако и със него не се случат нещата,вече се отказвам да слабея,като ми се яде и съм лакомия-ще си бъда дебеличка и това е. Peace

# 644
Каисия, имай предвид, че режимите на Ипократис са с много нисък калориен прием.

Общи условия

Активация на акаунт