термин септември 2017

• 46 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ноел аз съм хремава отдавна..  Cry писнало ми е, все ми е студено, все тече носа, стече се и по гърдите. Да не говоря че тея два дни ужасно ми се гади #Crazy с първата бременност нямах такива неща,  newsm78
Дами да ви питам може ли да сложа краката в топла вода и сол, знам че не трябва да се къпе по време на бременност с много топла вода не знам доколко вярно същото важи ли за краката?? Мога ли да се измажа с мас да загрея тялото? Не знам вкъщи се движа с яке  Laughing все едно е -30  newsm78 или нещо съм се бъгнала или съм настинала доста..
П.с Намерих лек за гаденето, трябва да ям нон стоп стомаха да не остава празен Shocked да ама аз така ще стана 100кила.. оф и това не е решение Thinking

# 616
И на мен ми се гади цял ден. Ужасно е...Чак краката ми треперят от тази отпадналост.

Аз си топля краката с електрическо одеало. С парно сме. Топло е вкъщи, но на краката ми е студено.

Болните да оздравяват  bouquet!

# 617
Лов, ако нямаш температура, студът е от бременността. Често този симптом показва момиченце. Ще кажеш, дали е верно, като му дойде времето.

Не е добре да накисваш краката в гореща вода и сол, но може да ги топлиш на печка или парно.Ембриончето не обича прекалено топло.

# 618
Благодаря ви дами.. ще включа и аз електрическото одеяло на краката  Crazy
Ами Gerda първото ми е момиче, нямах такива симптоми сега дали пък не е момче та така реагира тялото  Laughing
(То няма как двете бременности да са еднакви)
Напоследък си играя с калкулатори за пола ей така за пощурлък  Laughing  Flutter и изписва че ще бъде момченце, въвеждам датата и всичко друго за каката да видя дали ще познае  Shocked ами да показва момиче  #Crazy  Laughing

# 619
  • Варна
Аз пък хич не вярван на тия неща ,че ако ти се яде,кисело,ако ти е студено ще е момче/момиче,разни хороскопи,календари и т.н ...не че не съм ги чела и проверявала и аз де Simple Smile, но се убедих че това са симптоми на бременни, независещи от пола на бебето, мн случаи около мен сходни симптоми и различни полове...и аз сега понеже имам доста различни симптоми от първата бременност от която си имам момиченце и си мисля,че ще е момче,нооо всичко идва от любопитството ни и четейки разни врели,некипели се хващаме като удавник за сламка... Simple Smile

# 620
х

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 10:09 от Baby♥in September

# 621
Здравейте и от мен, аз съм септемврийка 2016 и в момента момченцето ми сладко, сладко спи до мен. Пожелавам на всички лека бременност и пухкав финал. Знам, че в момента са ви други вълненията, но един съвет - изберете си лекар за първата ФМ в 12гс ако ще я правите и запишете час още сега, че при добрите специалисти скоро часове няма да има Simple Smile)

# 622
Добро утро:) Абе....само мен ли толкова ме мързи? Имам чувството, че всичко правя с голям зор- и вкъщи и на работа. Почивам само в неделя и за втора седмица я пролежавам, после се ядосвам и така. Онзи ден се разтреперих, че чак и сърцебиене получих, мисля че от глад, макар че не усещах да е толкова силен, но явно мъничето смуче Simple Smile Пожелавам ви прекрасен и ползотворен ден !

# 623
Добро утро!

tenderseducer , не те мързи само теб. И мен ме домързява. То не стига че ми се гади и ми е отпаднало, а и ми личи в работата само трябва да измислям оправдания. Я кръвно, я вирус, я магнитни вълни...А имам една тинейджърка дето ми спира тока...не  е виновно детето, че е в пубертет, а майка му - бременна. А тази година е в 7 клас и се тревожа за изпитите й. Все нещо не й достига, а уж учи и пише, но е разсеяна.

Kisses{P}, а кои са добрите лекари в София за ФМ?

Хубав ден!

# 624
Добро утро и от мен,момичета. Как сте??? Да ви споделя,какво преживях снощи. Събудих се към 1 часа,с някакви болки много ниско в ляво и гадене. Станах, повърнах малко,взех едно но-шпа и легнах. И като започнаха едни вълни да ме обливат,ту горещи,ту студени,та до 3 часа бях така. Спомням си последно,че ми беше адски студено,но съм заспала. Тази сутрин,в момента,в който отворих очи,като ми се догади пак....лелееее,как се търчи към банята. До преди малко ми беше адски зле,но като че ли отмина всичко.
Та така,оплаках ви се. Хубав ден ви желая!

# 625
Май всички сме така и мен много ми се гади, ама внимаваме да не по върна хапчетата Grinning днес и аз видях пулсиращо сърце  Heart Eyes много е хубаво и съм на работа, колегите сякаш се цупят, че ме нямаше 3 дни... обаче лекарката м притесни, че ембриончето било много малко 5.8 мм и другата седмица пак ми вика. Седмиците отговарят, само дните играят малко, по изчисления съм 6 седмици и 5 дни, а на ехото съм 6 и 2 дни. Дано съм ок и другата седмица ! Успех и на всички с прегледите  Wink

# 626
Добро утро!

tenderseducer , не те мързи само теб. И мен ме домързява. То не стига че ми се гади и ми е отпаднало, а и ми личи в работата само трябва да измислям оправдания. Я кръвно, я вирус, я магнитни вълни...А имам една тинейджърка дето ми спира тока...не  е виновно детето, че е в пубертет, а майка му - бременна. А тази година е в 7 клас и се тревожа за изпитите й. Все нещо не й достига, а уж учи и пише, но е разсеяна.

Kisses{P}, а кои са добрите лекари в София за ФМ?

Хубав ден!

Много лекари има за ФМ, но например за др Марков и др Сигридов часове няма месец по-рано. Същото мога да кажа ако някой има желание за следене/раждане в Токуда особено при Димитров или Илиев- аз в началото на март месец бях успяла да си запиша час за Димитров в края на юни Simple Smile Други са ви вълненията в момента, но и това трябва да се помисли. Много позитивни мисли ви изпращам Simple Smile

# 627
Аз пак съм болна  ooooh!
Просто ще откача вече. Изпратих мъжа ми за парацетамол, парагрип и еуфорбиум.
Чувствам се като паррцал, а и цял ден ми се гади.

За прегледите аз три пъти ходих в една седмица, тъй като не исках да остана само с мнението на моята лекарка за формата на плодния сак и отлепването. И не ми струваше малко (170 лв), но поне съм по-спокойна. Не мисля, че ултразвука вреди, изобщо.
на различни генеколози ли ходи за всички тези прегледи? Те какво точно ти казаха за отлепянето че се успокои? Защо се наложи да ходиш на толкова много прегледи в 1 седмица?

# 628
Лелеее момичета,голям мързел,голямо спане днес. Чакам да стане 16 часа и да ходя да вземе детенце от градинка,та да се раздвижа малко поне

# 629
  • София
 ooooh!И аз съм така днес. Гади ми се много, не ми се мърда направо

Общи условия

Активация на акаунт