Августовска мама от щастие място не намира, в корема й малко сърчице пулсира

• 30 450
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Ох и аз вече нямам турпение да дойде ФМ на 20-ти, ще полудея вече. От близо един месец не съм била на преглед и много се притеснявам дали всичко е наред.Само сънувам какви ли не ужасии, даже сутринта се чудех дали да не ходя просто така на преглед някъде да се успокоя. Вие усещате ли бебето по някакъв начин?
Ема, разбирам те, на мен даже ми се падат 5седм и малко от посл. преглед до скрийнинга, док каза да му се обадя, ако нещо ме притеснява и да отида по-рано да ме види. Нямам нещо конкретно..но за да ми е спокойно, понеже наистина доста време, имам час за другата седмица. То до 20-ти не остана, щом дотук си устояла - ще издържиш! Мисли позитивно и колко е специално, че дребосъчето си расте в теб на топло, обгрижвано и обичано! Hug

# 706
Ема, и аз трудно се справям с търпението Simple Smile Също съм на преглед на 20ти и броя дните вече  Crazy Лекарката ми каза този път сама да реша през какъв интервал да ходя и аз смело заявих, че на 3 седмици е добре, че на 2 вече много на често ми се стори, ама сега не мисля така  hahaha Сестрата ми се подхилква и вика - няма ли да издържиш до ФМ.. 5 седмици, да бе Grinning Хем ми знае историята.
Самото бебче няма как да бъде усетено на този етап, не матката ми е нарастнала усезаемо и го отчитам като добър знак.

# 707
Благодаря за подкрепата момичета.
Аз преди това усещах нещо като пърхане , което досега не ми се беше случвало а сега престана и за това съм се притеснила .Комала  аз немога да разбера дали матката ми е пораснала , не мисля че ми личи все още.

# 708
Емма, на този етап няма как да го усетиш, дори да си кожа и кости без никаква коремна мазнина. В момента е около 4 см, прекалено малко. Тези пърхания може да са или от червата или от разтягането на матката.
Усещания при първа бременност са около 18-20 г.с., аз с предната усетих в 17 и то директен ритник, никакви пърхания не съм усещала. Казват, че с втора се усещало по-рано към 15 г.с., ще видим..има време.
Според мен трябва да спреш да се вглеждаш толкова в тялото си, да опиташ да се успокоиш и да мислиш положително.

# 709
Емма, на този етап няма как да го усетиш, дори да си кожа и кости без никаква коремна мазнина. В момента е около 4 см, прекалено малко. Тези пърхания може да са или от червата или от разтягането на матката.
Усещания при първа бременност са около 18-20 г.с., аз с предната усетих в 17 и то директен ритник, никакви пърхания не съм усещала. Казват, че с втора се усещало по-рано към 15 г.с., ще видим..има време.
Според мен трябва да спреш да се вглеждаш толкова в тялото си, да опиташ да се успокоиш и да мислиш положително.
Вярно е, че с втората бременност се усеща по-рано - аз усетих второто още 13-та седмица. Ама той си беше див и не се спираше до деветия месец в корема ми - даже се чудих дали въобще спи. За сметка на това, когато се роди беше най-кроткото и поспаливо бебе  Crazy

# 710
Да, колкото и странно да ми беше, и аз с втората бременност усетих бебето към 13-14та седмица. 1вият път - в 16та.

# 711
  • Paris, France
Сега ме вкарахте в размисъл кога съм ги усетила. Помня, че баткото беше към 17-18-та, а малката по-рано, ама кога точно... Simple Smile Ей-така като ме пита някой кое кога е било и почвам да се чудя и си викам, толкова ли съм загубена майка - да не ги помня тези неща?  newsm78 Вчера тъкмо си мислех кога проходиха и се наложи да гледам по снимки.  Blush

# 712
ФеЙшън, на теб ти е простено с породени и 3-та бременност си. Даже си си много в час. Има къде къде.

Crazy

# 713
  • Перник
Момичета, пуснах нова тема. Заповядайте в нея като изпишем тази.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960516.new

# 714
Тази сега ще я изписваме или направо с другата? newsm78

# 715
  • Пловдив
BaDBluEeYeS
Давай направо в другата за късмет Simple Smile

# 716
  • Paris, France
Аз пиша още в тази, да не хабя място в новата с подобен нонсънс. Преди малко синът ми каза на съседа, че "мама има бебе в корема, но не трябва да казваме, защото е тайна". Щях да падна! Добре, че не ни предстоят скоро срещи с роднини, че не може да се разчита на дискретност от тригодишно, хах Simple Smile Надявам се скоро да забрави, че другата седмица на сватбата, на която ще ходим може да го обяви на всички.

# 717
Хахах , малките ме разбиват. Колко предпазливи ставаме хората като порастнем , вече казах на една приятелка и освен ,че се зарадва , ме предупреди да не казвам на много хора. Аз и не го правя де , но ме радва искреността и невинността ,която носят децата. Simple Smile

# 718
  • España
Синеока, и нашето стана случайно, не съм мислела за трето.
Емма, не се притеснявай излишно, нервите не  са добри нито за теб, нито за бебето.
Ето аз не съм била на нито един преглед все още. Тук правят първата ехография в 12 седмица.
Днес ми се обадиха, че имам час за 31.
Фешънмама, май трудно ще опазите тайната.
Аз още не съм казала на моите деца, само намайка ми, сестра ми и една приятелка. Ще чакам да ми излязат след 20 всички изследвания и като се убедя, че всичко е наред ще им кажа.
Ред не е писал тези дни, дано всичко е наред.
Не разбрах в новата тема ли да пишем вече или първо да изпишем тази?

# 719
Момичета, да ви попитам нормално ли е в 9 седмица да се усеща болка в кръста, като при цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт